Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

μια χαρα εισαι, η ταινια σκιζει.

The fountain…και δε μπορω να πω πως με εντυπωσιασε…

και 'γω το ειδα αυτο την Κυριακη, μια απ’τα ιδια…

Χθες πήγα cinema και είδα επιτέλους τις ζωές των άλλων… Πραγματικά είχαν δίκιο όλοι αυτοί που μου την πρότειναν, πάρα πολύ καλή ταινία, από τις λίγες τόσο καλές που βγαίνουν σήμερα! Επιτέλους, μετά το V for Vendetta, μια ταινία που με έκανε να σκεφτώ πραγματικά και όχι με τον ψεύτικο τρόπο που με έκανε να σκεφτώ το ματωμένο διαμάντι…

ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: 8)

[SIZE=“7”]GHOST RIDER[/SIZE]

[SIZE=“2”]Σούπερ (για εμενα που είμαι φίλος των κόμικ και των μεταφορών τους στο σινεμά). Και μουσική Ozzy, ZZ Top και γενικά περνάει ένα 2ωρο πολύ πολύ ευχάριστα…Αμα εισαι και μηχανοβιος, το “βλέπεις” και κάπως διαφορετικά το πράγμα…
Peter Fonda (για οσους δεν θυμούνται, ο πρωταγωνιστής στο Easy Rider) δεν μπορούσε να λείψει από την ταινία αυτή…Σημειώνω ότι ο Nicolas Cage οδηγεί το Harley μοτόρι που οδηγούσε και o Fonda τότε…
Sam Elliot, πολύ μπροστά, πάρα πολύ…
Και Nicolas Cage πρωταγωνιστής, τα λόγια είναι περιττά…
Α! Η τυπισσα ειναι η Eva Mentes - πολλά υποσχόμενη…

[/SIZE]

The Prestige…tainiara apla…!!!

Εpic Movie: ΕΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΕΛΕΟΣ!
Kαι το χειροτερο Scary Movie ειναι μακραν καλυτερο απο αυτο.
Μην το δειτε.#-o

300!!Αν και ήμουν κατά της ταινίας από την αρχή άλλαξα γνώμη…Ωραία ήταν!Το “come and get them” δε με τρέλανε αλλά εντάξει!

Tι περιμενες να πει?
Μολόν λαμπέ?

:lol: :lol:
Kαλά δεν εχεις κι άδικο,απλώς δε μου ακούγεται καλά στα αγγλικά!

+1, εκανα το λαθος…

“Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο”. Πολύ καλή!

Ghost Rider.
Νταξει,καλουτσικο.
Δεν με ενθουσιασε.

Number 23. Καλουτσικη αν και το τελος με χαλασε λιγο.

Smoking Aces.

Αρκετα καλο.
Αν και γινεται κυριολεκτικα της Ποπης…

‘‘Old Boy’’ σαν να το έβλεπα για πρώτη φορά :smiley:

Number 23…Πραγματικά πολύ καλή ταινία και o Jim Carrey σε έναν ρόλο ασυνήθιστο για αυτόν…

+1
πολύ καλός ο Jim Carrey τελικά είναι πραγματικά καλός ηθοποιός και όχι μόνο κωμικός! ειλικρινά περίμενα οτί με το που θα έβλεπα την φάτσα του θα ξεραινόμουν στο γέλιο αλλά καμμία σχέση, με έβαλέ στο κλίμα και στην ψυχολογία του ήρωα! μπράβο του!

Την ταινια δεν την εχω δει ακομα, αλλα το ταλεντο φανηκε και στο Truman Show εξαλλου. Για μενα αξιζει ενα Οσκαρ τοσα χρονια…:frowning: