Είδα χθές στην tv για άλλη μια φορά το resident evil:apocalypse…
Πολύ μωρό αυτή η Jill Valentine…#-o
Arizona Dream με Johnny Depp,Παρα πολυ καλο!!
Αν δεν τα εχεις δει, δες απο τον ιδιο σκηνοθετη τα Bila jednom jedna zemlja (αλλα στο video club ζητα το σαν underground καλυτερα) που μαλλον ειναι η καλυτερη του και το Zivot je cudo (Η Ζωή είναι ένα Θαύμα) που εμενα μ’αρεσε αρκετα.
The US VS John Lennon!
Μου άρεσε πάρα πολύ!Περάσαν ευχάριστα οι 2 ώρες!
Δεν το είδα σήμερα, αλλά προχθές: “Oceans 13”. Διεκδικεί άνετα το χρυσό βατόμουρο της χρονιάς.
Εκανα καλα που εμεινα στους 11 ε;
Κριμα που παιζει και ο Θεος Πατσινο σε τετοιες ταινιες.[-X
Ο πιο αδιάφορος Πατσίνο ever. Σενάριο της πλάκας, κανένα ενδιαφέρον στην πλοκή, 2-3 αστείες σκηνές μόνο και απίστευτες επιστημονικές μπαρούφες.
Εμένα πάλι μου άρεσε…δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ήταν σαφώς καλύτερο από το 2!
Είδα πριν 2-3 μέρες:
The Prestige:Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και αρκετά μυστήρια.Πραγματικά πολύ καλή
Lost In Translation:Πάρα πολύ καλή(μόνον η Scarlett άξιζει για να δεις την ταινία:roll: ).Ιδιαίτερη ταινία με ωραίο θέμα
Καλη η Σκαρλετ αλλα ο θεος Bill Murray εκλεβε την παρασταση.
Aκριβώς!!!
5 Λεπτά Ακόμα
Κωμωδίες > Ελληνικός Κινηματογράφος
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτα Βλαντη, Φάνης Μουρατίδης, Δημήτρης Πιατάς, Χρήστος Βαλαβανιδης
Ο Τάσος είναι… μέχρι θανάτου ερωτευμένος με την Αλίκη. Μία ακόμα σκηνή ζήλιας του θα καταλήξει… με τον Τάσο φαρδύ-πλατύ στο δρόμο, κάτω από τη μοτοσικλέτα του. Το του…φάντασμά του όμως έχει άλλα σχέδια. Επιστρέφει στη γη, σωματοποιημένος αλλά αόρατος, όπως σύντομα θανακαλύψει, για να προλάβει την αγαπημένη του πριν τον... αντικαταστήσει! Έχει 5
για να κάνει αισθητή την παρουσία του στους ζωντανούς και κυρίως, για να αποτρέψει την σχέση που «μαγειρεύεται» μεταξύ της Αλίκης και του φίλου
Ωραία ταινιούλα, την είδα πολύ ευχάριστα!
singles… σαν ταινία οκ ως ιδιαίτερα ευχάριστη ΤΕΛΕΙΑ μουσική σαφώς και τα guest ήταν ένα κι ένα… πήρα και μια καλή προ-γεύση cornell εν όψη συναυλίας… όσοι ενδιαφερόμενοι στη μουσική του blue seattle σπεύστε… μόνο ο κερτ έλειπε αλλά οκ…
Τουσ τελευταίους πειρατές της καραιβικής. Εμένα μου άρεσαν πολύ, τους προτιμώ από την πρώτη ταινία (την δεύτερη δεν την έχω δει). Όλα τα λεφτά η εμφάνιση του Keith Richards(κάπου διάβασα ότι πήγαινε μεθυσμένος στα γυρίσματα και για αυτό γύρισαν άπειρες φωνές τισς σκηνές του, respect to Rolling Stones )
Την καινούργια των fantastic4…σαφώς καλύτερη από την πρώτη,η οποία μου είχε φανεί παιδική!
Δεν ήταν βέβαια και πάλι κάτι το συγκλονιστηκό αλλά εντάξει το σενάριο ήταν πολύ καλύτερο!Γενικά πέρασε ευχάριστα η ώρα!
Silent Hill. Πιστό στο παιχνίδι αλλά κάπου μετά τη μέση βάρεσα ενέσεις.
Oντως μετά την μέση ηταν ολίγον βαρετό…Ασχετο αλλά ετοιμάζεται το Silent Hill 5 …(για να δούμε…)
Σήμερα είδα το 2Pac-Resurrection.Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ,το συστήνω σε όλους και ας μην γνωρίζουν πολλά για τη μουσική του.Περισσότερο εστιάζει στην κοινωνία της Αμερικής τότε και στην μαύρη κοινότητα υπό το συμφιλιωτικό και ενωτικό βλέμμα του Τούπακ.Προς τα τελευταία του όμως ψιλοσάλεψε ο μακαρίτης από τις πολλές φυλακές…
The Long Kiss Goodnight.
Σκατά, κακό, πώς το λένε.
Ευχαριστη ηταν αλλα το τελος ηταν επιεικως απαραδεκτο…