ειδα χτες το The Host(Ο Επισκεπτης), πολυ πολυ καλο, συνδυαζε κωμωδια με θριλερ με πολυ πετυχημενο τροπο.
Straight Story
Μεγάλη μαλακία που τώρα γελάω με το πόσο πολύ ήταν!!! :lol:
Sriderman3… Ειχε δραση, πλακα, αλλα το μαμησαν προς το τελος…
Το Ghostrider είδα χτες.
Μουφεξ κατά βάση.
Πολύ επιτηδευμένο σενάριο…
Υποθετω την ελληνικη π@π@ρι@ και οχι την ταινια του David Lynch ε?
E, ναι!
Του David Lynch δεν την έχω δει.
Ειδα το Donnie Brasco.
Απορω πως μια αστυνομικο-μαφιοζικη ταινια με τους 2 αγαπημενους μου (και αντικειμενικα απο τους καλυτερους) ηθοποιους μου ειχε ξεφυγει τοσον καιρο. Ο καταπληκτικος Πατσινο ηταν καπως back-up ρολος, δεν τον ειχα ξαναδει σε τετοιο ρολο αλλα μ’αρεσε πολυ…Ο Ντεπ ειχε πρωταγωνιστικο ρολο και ηταν εξαιρετικος οπως παντα. Απο το πρωτο μισαωρο και μετα η ταινια απογειωνεται αισθητα…Προτεινεται.
το panic in needle park παρε δες, απο τις πρωτες ταινιες του al paccino, δερνει η ταινια
αμα βρειτε δειτε και καμια ταινια ενος Ζο Ντε Κοεξάο (βραζιλιανος ειναι, δεκαετια 60 νομιζω), εχει στα seven. τελειως θεος για την εποχη του, εχω δει 2 και ειναι εντελως οτι να ναι
αρρωστος…αρρωστος…
Ειδα χτες στον Αλφα το Τελευταια Κληση(παραλληλα με τον Αρχοντα που ειχε στο Σταρ).
Καλη ταινιουλα.
Είδα χθες για άλλη μια φορά το DARK CITY του Proyas!! Απ’ τις αγαπημένες μου ταινίες!! Και για όσους δεν το ξέρουν http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_city
:respect:
Sleeeeeeeeeep
:sleep: :sleep:
Mόνο και μόνο για την ατμόσφαιρα του αξίζει…
Και για το σενάριο! Γενικά σαν ταινία πολύ καλύτερη και από το κοράκι του Proyas, παρόλο που το κοράκι είναι η πιο goth-metal φιγούρα που έχει εμφανιστεί στον κινηματογράφο…8)
Tην κυριακή είδα το spiderman!Καλό ήταν αν και μου άρεσε πιο πολύ το 2!Στο τέλος λιγάκι το παρακάνανε αλλά εντάξει είχε δράση!
γαμώ τις ταινίες, από τις αγαπημένες μου…καλύτερη απο το Κορακι όμως όχι, με τπτ
O Ατρωτος με τον Τζετ Λι, περασε ευχαριστα η ωρα.
Οχι σημερα αλλα πριν λιγες μερες ειδα το Spiderman 3…ειχα καιρο να παω σινεμα και να θελω να φυγω στη μεση της ταινιας…Μεχρι ενος σημειου καλουτσικο μου φανηκει,μετα γινεται κατι παραπανω απο βλακωδες…
Πειρατες.
Καλο,αλλα με ξενερωσε λιγο στο τελος…