Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Μόλις γύρισα από τη σχολή είδα την ταινιάρα “Η θάλασσα μέσα μου” και σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα… Να και info για την ταινία http://www.imdb.com/title/tt0369702/

Το νόημα της ταινίας ουσιαστικά είναι το ότι αφού έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε όπως θέλουμε, θα πρέπει να έχουμε επίσης το δικαίωμα να πεθάνουμε όπως θέλουμε. Πραγματεύεται το δικαίωμα στην ευθανασία, την οποία διεκδικεί ένας επί 30 έτη τετραπληγικός ναυτικός.

:frowning:

Last King of Scotland…Γουάιτακερ,απλά ρισπέκτ για τον τύπο

ωραια ταινια

Zodiac… Αρκετά καλή για το είδος της.

Η ωρα του λυκου του Χανεκε.με την ιζαμπελ Ιπερ!!
νταξει πολυ σκατο.σκατο στη ψυχη.σκατο στον εγκεφαλο!δεν αφηνει περιθωρια!φοβερος σκηνοθετης.φτιαχνει ιστοριες με το δικο του τροπο.

σε ενα παρον οπου (χωρις να εξηγειται το γιατι) εχουν χαθει οι περισσοτεροι ποροι ζωης,οι ανθρωποι παλευουν να επιβιωσουν.
μια οικογενεια φτανει στο εξωχικο της,προφανως να ζησει\παλεψει την υπολοιπη ζωη της εκει.με το που μπαινουν,καταπατητες σκοτωνουν τον πατερα (κεφαλη της οικογενειας). η μητερα με τα 2 παιδια της,φευγουν και συναντανε μια κοινωτητα ανθρωπων οι οποιοι προσπαθουν και αυτοι να επιζησουν περιμενωντας εναν τροπο να διαφυγουν απο το μερος εκεινο.

παρτε το να το δειτε.φοβερο το τελος!δεν υπαρχει ελπιδα.μοναχα στο μυαλο μας.

Planet Terror.
Νταξει, νταξει, κλασσικος Robert Rodriguez. Και Bruce Willis. Και Σαγιντ! Τι αλλο να ζητησει κανεις;
Συμβουλη: φατε τα ποπ κορν και λοιπα ψιψιψονια στα πρωτα 10 λεπτα.:expressionless:

ω θεέ τι πήγες και είδες

To ποίμνιο με τον Ριτσαρντ Γκιρ. Έκλαψά τα λεφτάκια μου… Ανύπαρκτό story, σκηνοθεσία ασχολίαστη…

Το καλύτερο μέρος της ταινίας ήταν η εμφάνιση της Avril…για να φανταστείτε για τι έπος μιλάμε…#-o .:roll: :?

τον κρυμμενο τον εχεις δει? αν οχι δες τον (του ιδιου εννοειται)

Το ειδα σημερα και οντως βλεποταν ανετα αλλα κατα τη γνωμη μου ειχε λαθος προσεγγιση. Δηλαδη μιας και βααιζεται σε πραγματικα γεγονοτα και δεν μπορουν να υπαρξουν σεναριακες ανατροπες θα επρεπε να δινει μεγαλυτερη βαση στην αναπτυξη των χαρακτηρων και λιγοτερη στο σεναριο…

Συμφωνώ, αλλά εμένα από την άλλη πάντα μου αρέσουν οι ανθρωποκεντρικές ταινίες και το Hollywood έχει ξεφύγει πολύ από αυτήν την κατεύθυνση…
Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για να γίνει σκιαγράφηση των χαρακτήρων δεν είναι απαραίτητο να πρόκειται για αμιγώς κοινωνική ταινία?

υποβρηχιο Κ19 ο φονιας

:!: :!:

Οι ζωες των αλλων.σε θερινο.καταπληκτικο!

Disturbia πολύ καλή περιπετειούλα-θριλεράκι…Μου άρεσε αρκετά:)

Kαλο ηταν αλλα θριλερ δεν ηταν…:stuck_out_tongue: Πλακα ειχε παντως.

Και είχε και μια πολύ όμορφη θυληκή παρουσία:p Sofi-k μήπως θα ήθελες να μας πεις και την άποψη σου και για αυτήν;;;:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οντως πολυ ομορφη ηταν. Ειμαι αντικειμενικη.[-X

zodiac.
καλογυρισμένο,χωρίς αμερικάνικες φανφάρες…πολύ καλό

Apocalypto.

Πολύ καλό.