THE PERFECT MAN
Ρομαντική, Κωμωδία
Για την Τζιν, κάθε ερωτική απογοήτευση συνοδεύεται από αλλαγή πόλης. Οταν μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη, η μεγαλύτερη από τις κόρες της, που έχουν βαρεθεί τα πέρα-δώθε, συλλαμβάνει το πιο τρελό σχέδιο: αρχίζει να στέλνει λουλούδια και ραβασάκια στη μητέρα της, κάνοντάς την να πιστεύει ότι βρήκε το τέλειο ταίρι στο πρόσωπο ενός “κρυφού θαυμαστή”!
Πηγα χθες και ειδα το Hannibal Rising…συμπαθητικο ταινιακι με αρκετες καλες στιγμες…
η αιθουσα παντως γεματη ηταν…εγω και μια φιλη μου…στα 3/4 της ταινιας εγκατελειψε και αυτη ψιλοαηδιασμενη απο κατι σκηνες και ετσι ειχα ολη την αιθουσα στην καθησια μου για το υπολοιπο…nice:)
Θα βλασφημησω τωρα αλλα σαν πορωμενος φαν του Κινγκ,θα συμφωνησω εν μερει με τον μαστορα.Απιστευτη σκηνοθεσια,τρομερες ερμηνειες,υποβλητικοτατη ατμοσφαιρα,μικρη σχεση ομως με το βιβλιο και αλλαγες που δεν εξυπηρετουν κατι στο ηδη μεστο υπαρχον κειμενο-σεναριο.Απ τις ταινιες του μεγαλου Στανλει η λιγοτερο αγαπημενη μου.Κραξτε ελευθερα.
Βασικα η ενσταση του King δεν ηταν στο οτι αλλαξε το βιβλιο , αλλα στο οτι δεν εδωσε το βαρος που επρεπε να δωση σε σχεση με την ψυχολογια της οικογενιας και το πως μπορει να συσχετιστει με τα προβληματα των οικογενιων μεσα στη κοινωνια γενικοτερα , πραγμα το οποιο προσπαθουσε να δωσει με το βιβλιο . Μετα ομως οταν ειδε τη παπαρα βγηκε η δικια του ταινια σταματησε να κραζει την εκδοση του kybrick.Παντοςαπο ολες τις ταινιες που εχω δει βασισμενες σε βιβλια του Stephen King τα μονα που μου αρεσαν πραγματικα ηταν η Λαμψη και 3 non horroρ : The green mile , the shawshank redemption(!!!) , hearts in atlantis . Και τωρα μου αρεσε αρκετα το 1408 . Πολυ καλη σκηνοθεσια και εξαιρετικη ηθοποιια απο τον John Kuzak kai Samuel Jackson(remember Pulp Fiction) . Αυτο που δεν θελω με τπτ να γινει ταινια επειδη θα το διαλυσουν ειναι το Dark Tower . Θα μαρεσε να δω ομως μια High Budget (Full Hollywood) version του The Stand (το κορακι)
Μετα απο καιρο πηγα σινεμα,ηθελα να δω το 1408 ή το Hannibal ή το Rush Hour 3,τελικα καταληξαμε στο τελευταιο,γιατι οι αλλοι δεν ψηνονταν για θριλερ.
Πολυ καλο ηταν,ριξαμε αρκετο γελιο.
Χμ, μόνο την ταινία έχω δει. Να υποθέσω πως μου προτείνεις να διαβάσω και το βιβλίο ε;…
Πλάκα πλάκα, πρέπει να ανοίξουμε ένα topic Stephen King.
Η Αϋπνία υπάρχει σε ταινία;
Μην ξεχνάτε και το “Στάσου Πλάι Μου” από τις κορυφαίες ταινίες!
On-topic: Shrek The Third. Πανέξυπνο χιούμορ κλασσικά, τρελή μουσική πάλι (μιλάμε για Zeppelin μέχρι και Wolfmother!!!) αλλά χάνει αρκετά σε σχέση με τα δύο πρώτα.
Xαλλλλλαρα ομως!Απ τα αριστουργηματα του Κινγκ.Ηταν και το πρωτο του που διαβασα και κολλησα.
Για την “αυπνια” δεν ξερω να σου πω brotha. .Πρεπει να ανοιχτει τοπικ Κινγκ οντως,αντε βαλτε κατηγορια λογοτεχνια ρεεε!
Ον τοπικ:Oι Σημαιες των προγονων μας.
Ευγε στον γερο-Κλιντ που απεφυγε τις πατριωτικες φιοριτουρες που συνηθιζει το Χολυγουντ και εκανε μια μεστη αντιπολεμικη ταινια.Θα δω και τα “γραμματα απ την Ιβο Τζιμα” τωρα για την αλλη πλευρα του νομισματος.