Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

To Τhe Prestige.Και γαμω τις ταινιες.

Christopher Nolan Rules!!!

Harry Potter μαζι με το Τζετ την Ερμιόνη!

Τον Πότερ. Μου άρεσε αρκετά, περισσότερο από τις προηγούμενες ταινίες, αν και παρέλειπε κάποιες λεπτομέρειες από το βιβλίο.

Έπαιζε και η ερμιόνη!..

Ρε τι βρίσκετε όλοι σε αυτό το αυτάρχικο και σπαστικό μπάζο:p

Είναι και άβυζη:p

Λϊγα για την Ερμιόνη:evil:

Μια γυναίκα πρέπει να 'ναι δυναμική:wink:

:stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol:

Νταξει οταν εχεις ενα πρωταγωνιστικο διδυμο τοσο ασχημο(ο Χαρης και ο αλλος τυπας, Ρον νομιζω) η κοπελα κανει την διαφορα σιγουρα.:stuck_out_tongue: Εδω ξερω κοπελα που της αρεσει αυτος που παιζει τον Χαρη.:?

Εγώ πάντως συμπάθησα πολύ τη Λούνα Λάβγκουντ από την ταινία.:stuck_out_tongue:

Τζετ με βυζιά

+1000 Σωστός, .Και στο βιβλίο ο πιο γαμάτος χαρακτήρας είναι:D και στην ταινία είναι μια χαρά,αν και υπερβολικά μικρή.Ίσως σε 10 χρόνια.

Και η τύπισα απο το Τάγμα ήταν Τζετ

Η Τονκς?? Αυτή έχει γίνει ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, αν και δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο 5ο και 6ο βιβλίο…

Σε κανενα δεν εχει και πολυ πρωταγωνιστικο ρολο,αλλα ειναι αρκετα καλη η ηθοποιος που εβαλαν στην ταινια.
Η Τζινι δεν ειναι ωραια,αν και την περιγραφει ομορφη στο βιβλιο.

Παντως Τονκς >= Eρμιονη >> Λουνα > Τσο

Για ποιά μιλάς?

Δεν θυμαμαι ποτε το ειχε… Ειδα το κοριτσι των γενεθλιων. Αν και δεν ειναι το στυλ που βλεπω, μου αρεσε αρκετα θα ελεγα…

Το τελευταίο βιβλίο το έχει διαβάσει κανείς? Εγώ όχι γιατί θέλω να το διαβάσω κατευθείαν στα ελληνικά για να το απολαύσω καλύτερα. Όποιος το έχει διαβάσει μπορεί να πεί αν πιάνει τα στανταρ των προηγούμενων ? Αυτό μόνο, λεπτομέρειες θέλω να τις διαβάσω στην ώρα τους, εντάξει βέβαια για το τέλος πάντως είμαι 99,9% σίγουρος.:stuck_out_tongue:

Κατά την άποψη μου το καλύτερο, γεμάτο ανατροπές σίγουρα στέκεται στο ύψος των προήγουμενων μη σου πω ότι τα ξεπερνάει κιόλας. Σε 1.5 μέρα το είχα τελείωσει για να φανταστείς:roll:

Το διαβασα εγω,πραγματικα ειναι το καλυτερο απ΄ολα.
Συνδεει ολα τα γεγονοτα που εγιναν στα προηγουμενα εξαιρετικα,ενω εχει και αρκετα καλο τελος.
Αυτα σου λεω μονο,τωρα αν εσυ θες να περιμενεις ακομα 2-3 μηνες να βγει το ελληνικο,προβλημα σου :roll:

εδιτ:μιας και ειμαστε αρκετοι καμμενοι,ανοιγουμε ενα τοπικ?
Ναι?
Ωραια εκλεισε.Ανοιγω εγω.

Έχεις γουστο!!! έτσι!