:lol:
Είδα τον Ήσυχο Αμερικάνο (βασισμένο στη νουβέλα του Greene). Εξηγεί με σαφήνεια τι έγινε με τις αναταραχές στο Βιετνάμ λίγο πριν τον πόλεμο με την Αμερική. Σου μένει αυτό που θέλει να πει η ταινία. Η σκηνοθεσία σ’ έβαζε στο κλίμα και η ερμηνεία του Michael Caine είναι γι’ακόμη μια φορά υποβλητική κι εντός πλαισίων του ρόλου. Πολύ καλό.
Το Simpsons - The Movie.
Πλακα ειχε,κλασικος καφρος Homer και κλασικο γελιο Simpsons.
1408.Κιούζακ είναι θεός,ο Σάμιουελ είναι θεός,ο Κίνγκ συμπλιρώνει την τριάδα,αλλά ένιωσα ότι του έλειπε η δειάρκεια.Πιστεύω μπορούσε να έχει περρισσότερη ώρα,μάλλον θα κόψαν σκηνές για την προβολή στους κινηματογράφους.Καλό αλλά κάπως λίγο.
1408.πολύ καλό με έναν φοβερό Κιούζακ!είναι θεός ω ρε.
σας προτεινω οποιος δεν το εχει δει να πατε να παρετε την καθημερινη σημερα ,δινει την μαυρη οχια, ειναι μια σειρα του bbc με τον ROWAN ATKINSON (MR BEAN),γαματη σειρα εχει απιστευτο γελιο
ειδα μια πολυ καλη ταινια στο φυλακιο.
four more songs η ενα τραγουδι ακομα.
παιζει ο stanley tucci και ο θεος συγκατικος του χιου γκραντ στο νοτινγκ χιλ,Ρις Ιφανς!αν και δω παιζει πιο δραματικο ρολο!και ειναι πολυ καλος.ειναι συμπαραγωγη bbc.
αφορα ενα νησι της ισπανιας οπου εζησε ενας μεγαλος συνθετης,και ενας αμερικανος που μενει εκει θελει να διοργανωσει ενα κονσερτο προς τιμη του.αλλα να που σκαει η ξεχασμενη κορη του απο το παρελθον και ολα δεν πανε οπως θα θελε.με διαφορους ντοπιους και τουριστες να εμπλεκονται στην κατασταση,ο καθενας ξεχωριστος χαρακτηρας,η ιστορια αποκτα ενα φοβερο ενδιαφερον!αξιζει να τη δειτε!
Το χάρι πότερ!!πολύ ωραία ήταν αν+δεν είχε πολλή δράση!Πάντως όσο πάει και βελτιώνεται!
Ax! Είδες και την Ερμιονη και πορόθηκες ε;!
Δε θα ήταν γαμάτο να έπαιζε και η Keira;!!!
Σε αυτήν την Ερμιόνη θα έριχνα ένα μπουκέτο με μεγαααλη ευχαρίστηση όμως…
!
Τραβαμε ζορι με την Emma κυριος?
ΡΕ υπαρχει ταινια μικρου μηκους(7λεπτη νομιζω) με τον Σκρατ!No Time For Nuts λεγεται.
Τωρα την ανακαλυψα και την κατεβαζω.Ε ρε γελιο π εχει να πεσει
Πάντως εμείς στο σινέμα είχαμε λίωσει από τα γέλια…βρήκαμε και κάτι κοπέλες σύγκαφρες μπροστά και γελάγαμε επί δύο ώρες…
Είχαμε και έναν πίσω θέο που ανακοίνωνε κάθε λίγο και λιγάκι ότι θέλει να κατουρήσει σε όλο το σινέμα,ένα ούφο δίπλα που ρωτούσε αν πέθανε και αν πέθανε, έναν άλλο που έλεγε ότι αυτός είναι ο γκόλουμ… Συμπέρασμα μια υπέροχη κομώδια.Προτείνεται ανεπιφύλακτα:p ::lol: :lol: :lol:
Παντως αν ημουν στην συγκεκριμενη αιθουσα και ημουν φαν των ταινιων ξερω γω, θα ειχαμε θυματα.
Η Ερμιόνη έπρεπε να ήταν πρωταγωνίστιρα και όχι ο Χάρης.
Go go go Emma!
E μα η ταινία δεν παλευόταν… Όσο μου αρέσαν τα βιβλία τόσο απαράδεκτη και αστεία μου φάνηκε η ταίνια.
Κακά τα ψέματα 700 σελίδες σε δύο ώρες δεν χώρανε…Το όλο πράγμα είχε απίστευτα κενά
Άλλωστε θα σε είχαμε συναρπάσει με τα αστεία μας, αποκλείεται:p Μαααα αφου είσαι τόοοοσο καλή δεν το πιστεύω ότι θα το έκανες(προετοίμαζω το έδαφος ώστε άμα σε πετύχω σε κάμια ταινία που είναι για γέλια να μην φάω ξύλο:p )
Είμαι ερωτευμένος με την Έμμα :oops:
Καλα ολες οι μεταφορες βιβλιων σε ταινια αναγκαστικα χανουν αρκετα στοιχεια,που ειναι και βασικα για την ιστορια.Η 5η ταινια παντως νομιζω ηταν καλυτερη σε σχεση με τις αλλες.Αλλα και παλι ολο το κεφαλαιο του βιβλιου στο τελος καπου,που αποκαλυπτονται παρα πολλα πραγματα,οπως και το σημειο με τον καθρεφτη που του δινει ο Σειριος παραλειπονται.
Δηλαδη ενας που βλεπει μονο τις ταινιες δεν παιζει να βγαλει νοημα,λειπουν παρα πολλα στοιχεια.
Ε νταξει κι εγω εχω γελασει ανεξελεγκτα σε ταινια(Ring 2) οποτε αν ηταν τοσο αθλια παω πασο.
Θέλω και εγώ να δώ τον Πότερ, αλλά δεν τον δείχνει στο θερινό σινεμα της πόλης, αλλά στα Odeon και η όλη ατμόσφαιρα εκεί με απωθεί από το να πάω. Με βλέπω να το παρακολουθώ στο ADSL Cinema…