Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Ειδα το καινουριο Harry Potter.
Πλακα ειχε.

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά η ταινία απλά βλεπόταν, τπτ περισσότερο.

Λάθος,ΓΙΓΑΝΤΙΟ λάθος[-X [-X

Η καλύτερη ταινία από videogame είναι το 1,το μοναδικό,το ανεπανάλιπτο Final Fantas Advent Children,ή στην χειρότερη το The spirits within.Το Silent Hill το λατρεύω,τ σκέφτομαι 24/7,είναι τα αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια πουέχω παίξει,για μένα είναι κάτι κοντά στη βίβλο,αλλά η ταινία ήταν μια μλκια και μισή.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,με τέτοιο σενάριο,τόσα χρόνια προετιμασίας και με τους συντελεστές που είχε,να βγεί αυτό που βγήκε.Όσο για τα υπόλοιπα…ασχολίαστα.:wink:

To Advent Children όντως ήταν πολύ καλόοο. Το Spirits πλην των γραφικών ήταν και αυτό ασχολίαστο…

Είδα το Tupac Ressurection(αρκετά ενδιαφέρον) και τους 3000,που πέρα των γραφικών,μπορώ να πώ ότι αποτελούν από τις πιο κιτς ταινίες που έχω δεί στην ζωή μου ολόκληρη.Με άριστα το 10 παίρνει ενα μεσσαίο δάχτυλο:lol:

Ώστε ήταν 3000 τελικά…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: #-o :lol: #-o

Μπά,λάθως τους μέτρησα,300 ήταν τελικά:p

κοιτα ειπα “συγκριτικα”.και γω ξενερωσα τρελα με το silent hill.μπασταρδεψανε το 1 και 2,βγαλνε μια εξηγηση του κωλου.απλα λεω συγκριτικα με τις αλλες μεταφορες ειναι η καλυτερη. :wink:
οσο για τα final fantasy δεν τα θεωρω κανονικα εργα αλλα τα εντασω στην κατηγορια των animated movies!
οντως ειναι φοβερα!!!

κοιτα επειδη το 300 αποτελει μεταφορα απο comic book και εχει τυχει να το διαβασω,αποτελει παρα πολυ πιστη μεταφορα. οπωτε αν το κρινεις σαν μεταφορα απο κομικ ειναι φοβερο! :slight_smile:

Είναι 1 από τα κόμιξ που δεν έχω διαβάσει ακόμα,αλλά μπορώ να σου πώ ότι έτσι κι αλλίως δύσκολα θα το γούσταρα,μιας και ο ‘Φράνκι’ δεν είναι του γούστου μου,κυρίως στο σεναριακό τομέα.Αν τώρα ήταν πιστή μεταφορά αυτό ήταν ας πούμε 1 υπέρ του,έχει όμως τρομερό ανταγωνισμό(V for Vendetta,X-Men 1 & 2,Darkman,κτλ).Οι ταινίες από κόμιξ έχουν εξελιχθεί απίστευα,δεν είναι σαν τις ταινίες από βιντεοπαιχνίδια,οπότε μια απλή πιστή μεταφορά δεν αρκεί.Άσε που το όλο φασιστικό που βγαίνει μέσα απ’ την ταινία μου την δίνει στα νεύρα:wink:

ναι σιγουρα οκ!απλα οτι βλεπεις σεναριακα προερχεται απο το κομικ.δεν ητανε δηλαδη στο κομικ οι σπαρτιατες τα καλα παιδια και τους παρουσιασανε στην ταινια και καλα δεν μασαω τιποτα.κοιτα στην συγκεκριμενη ταινια επειδη ειναι πολυ πιστη μεταφορα,εχει να κανει με το αν γουσταρεις το κονσεπτ του κομικ ή οχι.γιατι κατα τα αλλα και τα εφε της τα χε και τις σκηνες μαχης τις ειχε και καλη ηθοποιια ειχε οπωτε ειναι καθαρα μετα θεμα γουστου της υποθεσης. :slight_smile:

Άδεια γάμου!πολύ ωραία ήταν!γέλασα πάρα πολύ!

Warriors.Κυκλοφορούσε μόνο σε βιντεοκασέτα.Πήγα χθές και το βρήκα σε dvd.Ταινιάρα τελικά!Επίσης πέζει να είναι η καλύτερη “μεταφορά” ταινίας σε videogame.

Σήμερα είδα “Redline” και “Evan Almighty”.
Η πρώτη δεν έλεγε και πολλά. Λίγο το ξύλο άξιζε και οι κόντρες με τα αυτοκίνητα, αλλά από σενάριο… :roll:
Η δεύτερη ήταν αρκετά καλύτερη, αλλά δεν είχε τόσο γέλιο όσο με τον Jim Carey στο Bruce Almighty.

Κλασσικο θριλερ Stephen King, και ο John Cusack ειναι λατρεια.

1408 πολυ καλο…καιρο ειχα ν χεστω με θριλερ…ευτυχως ητανε μαζι μου ο λεντ και μου κρατουσε το χερι για ναμη φοβαμα :roll:

ΝΙ!

300
Απλά οφθαλμόλουτρο!:stuck_out_tongue:

Βλέπω το Ed Wood στην ΝΕΤ, και να το δείτε όλοι ΤΩΡΑ!!!

Οχι ρε γμτ και ηθελα να το δω, επρεπε να βαλω υπενθυμιση, το ξεχασα.:frowning:

Εγώ έκανα ζάπινγκ και το πέτυχα κατά τύχη από την αρχή… :smiley:
Hail to Tim Burton