Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

ειδα το The Devil’s Reject
καλο.το περιμενα πολυ καλυτερο.τεσπα.παντως με τις μεχρι τωρα σκηνοθετικες του ικανοτητες το φοβαμαι λιγακι το remake στο helloween!

Ξαναείδα το Shawn of the dead.Όσες φορές και να το δώ δεν σταματά να νε απολαυστικό.:smiley:

οι τυπαδες ειναι θεοι!αλλα αγαπημενος μου ειναι ο πατερας.ο ηθοποιος Bill Nighy!ο οποιος εκανε και τον κακο δρακουλα (δυστυχως) στο underworld,και τον φοβερο τραγουδιστη στο love actually!
τωρα βγαζουνε νεα ταινια Hot Fuzz.ειναι αστυνομικη περιπετεια στην αγγλια και παιζουν οι ιδιοι.το τρειλερ ειναι καταπληκτικο!!!

http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=32749 :band: :metal:

Σπιτι Απο Αμμο Και Ομιχλη

Με την θεα Τζενιφερ Κονελι και τον καταπληκτικο Μπεν Κινγκσλεϊ. Οταν το δειτε φροντιστε να μην ειστε σε πολυ μελαγχολικη διαθεση…

Attach of the Cryphon. [-X

Ξαναείδα το θεικότατο Last Days του Γκας Βας Γκαντ,και το She’s Gotta Have It του θεού Σπάικ Λί,ο οποίος είναι πολύ αδικημένος στην Ελλάδα.Αλήθεια γιατί κανείς σας δεν έκανε reply στο τόπικ της 25ης ώρας?Δεν το 'χει δεί κανείς σας?[-X

Ειδα το Life Of Brian. Το Holy Grail πολυ ανωτερο απο αποψη χιουμορ κατ’εμε. Αυτο ομως εδειχνε και πραγματα, αλλα μερικα αστεια ηταν λιγο παιδιαστικα.

Fantastic Four Rise of the Silver Surfer

28 weeks later…κ τα μυαλα στα καγκελα(και τα αντερα και γενικα τα εντοσθια :? :? :? )

ΝΙ!

Dead or Alive.

feardot.com μαζι με τον λεντ :roll: :roll: :roll:

ητανε μπαπαρια

ΝΙ!

Μην κανετε το λαθος και τη νοικιασετε. Οτι πιο αθλιο/αισχρο/βαρετο/κακοφτιαγμενο κλπ εχω δει.

οκ, για να το λες κάτι θα ξέρεις… θα το νοικιάσω λείαν συντόμως

με τις γκομενες ή την καλτια του τακασι μιικε?

ειδα χθες το βραδυ σε θερινο το Adress Unknown του Κιμ Κι Ντουκ.μαυρη,σκατοψυχη ταινια,που δειχνει μια τραγικη ιστορια 3 νεων στην κορεα του 70 με σαφεις νυξεις στην κοινωνικοπολιτικη κατασταση που επικρατουσε τοτε(απομειναρια απο τον εμφυλιο,αμερικανικη κατοχη,οικονομικη εξαθλιωση κλπ κλπ).
μοναχα οσοι εχετε καποια σχεση με ανεξαρτητο και ασιατικο σινεμα!

Με τις γκόμενες.

Σημερα να δειτε Star Wars στον ΑΝΤ1, 15:45. Οπωδσηποτε…

Mάπα???Γιατί είχα ακούσει ότι είναι άθλια και ότι άλλο ένα καλό game το βίασαν με αυτή τη μεταφορά:(
(ΑΑΑ επιτέλους θέλω μια καλή Movie videogame , ηλίθιο το Resident Evil, μην μιλήσω για το 2, χάλια το Alone in the dark, χάλια το Bloodrayne, δεν μιλάω καν για Mario, Mortal Kombat k street fighter:roll: :p, μόνο το Silent hill ήταν αξιοπρεπές…ΑΑΑΑΧ τα πα και ηρέμησα:p )

ελααα.το πρωτο Mortal ελεγε.κατα τα αλλα και γω συμφωνω οτι συγκριτικα παντα το silent hill αποτελει την καλυτερη μεταφορα απο βιντεο γκειμ.αν και αυτο υπεστει ενα μικρο βιασμο.

ποσο μου τη σπαει που παιχνιδια σαν το doom και το silent hill (το πρωτο), που βασιζεται η ιστορια τους σε σατανικη θεματολογια, τσεκουρευονται στις κινηματογραφικες τους μεταφορες.
δεν θα ταν πιο κ#$λα στο doom να ανακαλυπτανε οτι εχουν ανοιξει τις πυλες της κολασεως και οτι πολεμανε δαιμονες???
δεν θα ταν καταπληκτικο να βλεπαμε στο silent hill στο τελος να σκαει ο samael και να γινοταν της ποπης??

Kαι έλεγα ποιο ξέχασα ποιό ξέχασα…Doom άλλος ένας βιασμός ενός απίστευτού παιχνιδιού. Οι μόνες στιγμές που αξίζαν από την ταινία ήταν το αλυσοπρίονο, οι εχθροί που φέρναν στους κανονικούς και το άκρως πορωτικό τελευταίο 10λεπτό που τα πάντα τα έβλεπες από fps προοπτική!!!

On topic: Έιχα την χαρά στα 17 μου χρόνια ζωής επιτέλους να καταφέρω να δω το Life of Brian που ήταν ένα αριστούργημα!!!Ειδικά το τραγουδάκι στο τέλος πάνω στους σταυρούς ανέβασε κατακόρυφα την διάθεσή μου:D