Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

ειναι ακριβης μεταφορα απο το βιβλιο.με μηδαμινες αλλαγες (πχ η Τοτου δεν κολλαει και τοσο στο χαρακτηρα που περιγραφεται στο βιβλιο).θα πρεπε πρωτα να ρωτησεις…:slight_smile:

τρελη μουφα.απο τις χειροτερες ταινιες που χω δει τα τελαιυταια!απαραδεκτη!!!

οπως απαραδεκτο ειναι και το DEATH PROOF του ταραντινο!!!μην πατε να το δειτε!!!ειναι απατη.μονο για κατεβασμα αξιζει.πωπω τι μουφα ητανε αυτη.και για να γινω λιγο πιο σαφης :
η ταινια ειναι γυρω στα 104 λεπτα.απο τα οποια αξιζουν μονο τα 4!!!ολη η υπολοιπη ταινια ειναι αδιαφοροι διαλογοι μεταξυ των γκομενων!!!κριμα και περιμενα τοσα πολλα!
ελπιζω το planet terror να μας αποζημιωσει για την τρελη αυτη μουφα!!!

Είδα τα εξής έργα:Tenebre και το Αιδίων Μονόλογοι.Πολύ αξιόλογα και τα 2 και προτείνοντε.:wink:

Αν τα έχει δεί ο signal-05 ας πεί άποψη

ειδα το Perfume:The Story Of A Murderer, νταξει καλο ηταν.

Είδα το Chuk and Larry.Βγήκε στους κινηματογράφους την προηγούμενη Πέμπτη.Είναι 2 φίλοι πυροσβέστες,ο ένας είναι μπήχτης,ο άλλος έχει 2 παιδιά και έχει χάσει την γυναίκα του.Αποφασίζει να διασφαλίσει την περιουσία του για τα παιδιά του με το να την μεταφέρει στο όνομά τους μήπως και πάθει τίποτα και τα παιδιά μείνουν στον δρόμο.Είναι όμως ανήλικα και για δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει,άρα ο μόνος τρόπος είναι να παντρευτεί.Όμως δεν δέχεται να κάνει κάτι τέτοιο λόγω σεβασμού στην νεκρή γυναίκα του,έτσι πέρνει την απόφαση να προτείνει στον φίλο του να κάνουν gay γάμο,μιας και του χρωστάει χάρη.Ο κύριος του κυρίου λέγεται στην μετάφραση που έχουν κάνει οι “ειδήμονες”,πολύ γέλιο παιδιά,μην το χάσετε!

ΩΩΩ…Θελω κι εγω να το δω αυτο…εχω δει την διαφημηση στα VILLAGE και μου αρεσε αρκετα…κωμωδια πρεπει να ναι…ε???

Κομωδία είναι.Κι εγώ την διαφήμιση στο cinema είχα δεί,όμως δεν περίμενα να με πονάει το κεφάλι απο τα γέλια,μιλάμε για πολύ γέλιο.Παίζει και ο Άνταμ Σάντλερ που τον πάω πολύ…άχαστο το ταινιάκι!

Επίσης τρελή κωμοδία που την πετυχα χτες στα σέβεν και έσκασα στα γέλια είναι το Just Visiting

τωρα ειδα οτι αναφερθηκες σε μενα. :slight_smile:

αιδιων μονολογοι δεν το χω δει ακομα

Tenebre εννοεις του Argento ε? νταξει ειμαι μεγας φαν του κυριου,απαραιτητο να ειδωθει για οποιον θελει να ασχοληθει με Dario και γενικα με το giallo!!!

Ειδα το 28 εβδομαδες μετα. Ωραια ταινιουλα με ζομπια. Για να περασει η ωρα.:slight_smile:

δεν ειναι ακριβως ζομπια… :slight_smile:

αμα το παρουμε ετσι, σε καμια ταινια με ζομπι δεν αναφερεται καν η λεξη “ζομπι”, οποτε μπορουμε να πουμε οτι σε καμια δεν ειναι. :stuck_out_tongue:

δεν εχει να κανει με το αν αναφερεται ο ορος ζομπι.
εχει να κανει με το οτι στις κλασσικες ταινιες ζομπι ζωντανευουν οι νεκροι,βγαινουν απο τους ταφους τους,τρωνε επι το πλειστον εγκεφαλους και πεθαινουν με σφαιρα στο κεφαλι!
εδω δεν ισχυει σχεδον τιποτα απο αυτα,καθως ητανε ενας ιος λυσσας που εξαπλωθηκε στους ανθρωπους.δεν βγηκε κανεις απο τον ταφο του,σκοτωνανε οχι για να τραφουνε απλα απο λυσσα,και δεν ζωντανευαν ολοι οσους σκοτωνανε!πιστευω οτι εχει μεγαλη διαφορα! :wink:

Νταξει ναι, βασικα στις περισσοτερες ταινιες με ζομπι απλα δεν πεθαινουν ενω εδω ψοφανε ευκολα.:stuck_out_tongue: Τεσπα, το αισθητικο αποτελεσμα ειναι το ιδιο κανω-κατω.:stuck_out_tongue:

Α, ειδα το Monty Python and the Holy Grail. Ωραια πραματα. :stuck_out_tongue:

Εχω προσπαθησει να το δω 2 φορες,και τις 2 βαρεθηκα και το κλεισα.

Εισαι καθυστερημενος.

απο χθες μεχρι σημερα :
Frankestein Junior (Marty Feldman RIP) - νταξει κλασσικο, mel brooks,gene wilder - ειχα καιρο να το δω
Trust The Man αν και ο ελληνικος τιτλος ειναι παραπλανητικος “Απατημενες Συζηγοι” ειναι αρκετα ενδιαφερον ταινια που παρουσιαζει τα προβληματα που περναει ενα ανυπαντρο ζευγαρι και ενα παντρεμενο (με Julian Moore,Dave Dukowni,Maggie Gylenhaal)
Clerks και αυτο πλεον εχει καταντησει κλασσικο με τις μορφες των Jake And Silent Bob!!
Keane ψυχολογικουρα με τον τυπα απο τις Νυφες - οπου παιζει φοβερα

:bow:

Ε καλα, ασυλληπτη ταινια. Μεσα στις 5 καλυτερες κωμωδιες εβερ και πιο ψηλα μην πω.

Να το δείς,είναι πολύ αξιόλογο,πραγματικά λέει.

Ναι,αυτό το Tenebre ενοω.:smiley: Το ιταλικο σινεμα τρόμου εκείνη την εποχή έσκιζε:)