The Bucket List: Πολύ ωραία ταινία, συγκινητική και με νοήματα για τη ζωή!
Aσχετο,ειδε κανείς το Hitman σινεμά?:-k
Υ.Γ Νταξ,το παιχνίδι δεν υπαρχει…Απλά…
Asterix kai Ovelix ετσι και ετσι η ταινια τελειος ομως ο Ζεραρ
Εγω!Πριν κανα διμηνο!Με ενθουσιασε η αληθεια να λεγεται!:?
μ’αυτον τον φλωρο που βαλανε να υποδυεται τον agent 47 δεν προκειται να την δω…[-X
Σωστός. Α agent 47 στο παιχνίδι είναι θεος, από τον άλλον είδα μια φώτο και φαίνεται φλώρος…
To Hitman εμένα προσωπικά μου άρεσε σαν περιπέτεια. Άσχετα αν μερικοί την έχουν κατατάξει στις χειρότερες ταινίες τις χρονιάς!
ειδα χτες το σουινι τοντ, αυτο με τον Depp. αρκετα καλο αλλα προσωπικα θα μ’αρεσε περισσοτερο χωρις τα μιουσικαλ στοιχεια…
[FONT=“Comic Sans MS”]Το “there will be blood”. Δεν είχε δα και πολλά αίματα,μη νομίζετε…
Βασικά δεν ήταν βαρετό όπως μου είχε φανεί όταν μου περιέγραψαν την υπόθεση και παρόλο που δεν ήταν κωμωδία (καμία σχέση όμως) γελάσαμε απίστευτα :lol: .
Ο πρωταγωνιστής Daniel Day-Lewis και ο Paul Dano (o… ιεροκήρυκας να το πω…; ) έδωσαν ρέστα :respect:.[/FONT]
χθες το ειδα.ναι η τελευταια σκηνη τα εσπασε…ενταξει ο Day-Lewis ειναι θεοοοοος…πολυ καλη ταινια
αναμενουμε για το No Country For Old Men…
Χτες ειδα το “3:10 to Yuma”,επειδη δεν ειχε εισιτηρια για το There will be blood.
Αρκετα καλη ταινια,με παρα πολυ καλους τους Christian Bale και Russel Crowe.
γενικα τα ουεστερν ειναι της μοδας τωρα τελευταια (the assassination of Jesse James… που μαρεσε παρα πολυ)
καλο ειναι αξιζει να το δω?
γενικα ειμαι φαν των ουεστερν…Sergio Leone Clidd Eastwood & Ennio Morricone…αθανατη 3αδα
Ναι πολλα γουεστερν φετος ρε.
Το Assassination δεν με ενθουσιασε,ηξερα κ το τελος εξ’αρχης :roll:,αλλα ειχε πολυ καλη ερμηνεια απο τον Μπραντ Πιτ και απο το Αφλεκ(αν εξαιρεσουμε την εξαιρετικα σπαστικη φωνη του).
Το Γιουμα δεν ειναι τοσο κλασικο γουεστερν,ο κακος δλδ ειναι “καλος” κακος και οχι μπρουταλ αντεροβγαλτης καουμποης,αλλα ειναι ωραια ιστορια γενικα.
το Assassination ειναι λυρικο πολυ,βαρια ταινια σαν το Dead Man
βασιζεται σε πραγματικη ιστορια
και οι 2 πρωταγωινστες εξαιρετικοι και οσο για τον Αφλεκ που λες ισως ετσι ηταν ο ρολος του
παντως απο τον αταλαντο αδερφο του ειναι πολυ καλυτερος
Το ντεντ μαν λέει τόσο πια?
καλη ταινια αλλα υπερτιμημενη
σιγουρα μπροστα απο την εποχη της
αλλα δεν τρελαθηκα κιολας
Untraceable όπου και καλά ένας δολοφόνος κάνει live broadcast στο internet τον θάνατο ανθρώπων…δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά πήγαμε εκεί γιατί τα εισητήρια για Κοέν είχαν εξαντληθεί… Βλεπόταν άνετα, σίγουρα ένα ευχάριστο δίωρο αλλά όχι η ταίνια που φέρνει κάποια επανάσταση ή που θα την θυμάστε για καιρό.
Ειδα ενα τρεηλερ για το Σημειο Υπεροχης χτες στο σινεμα,αρκετα καλη περιπετεια μου φανηκε,παιζουν και Ντενις Κουεηντ και ο Τζακ απο το Λοστ.Αμερικανια μεν,αλλα τετοια μπουρδελοπεριεργα με πρακτορες και θεωριες συνωμοσιας τα γουσταρω.Εχει βγει ή ακομα?
Τις προάλλες είδα το Into the Wild. Στο πνεύμα του Thoreau… Πολύ καλή.
To There Will Be Blood…'Αψογο…Και τρομερή ερμηνεία!!!