Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Μόνο που δεν είναι του Ταραντίνο.

Εγω το ειδα χθες.Να πω την αληθεια απο τις κριτικες του κοινου που ειχα διαβασει, το περιμενα πολυ χειροτερο!Εμενα παιδια μου αρεσε πολυ η ταινια…αν και θα ηθελα περισσοτερη δραση και να εδειχνε περισσοτερο το παρελθον, τι εγινε με την οικογενεια του, με τον κοσμο etc.
Ασε που ηταν και αρκετα συγκινητικη σε ορισμενα σημεια.Τα 8 ευρωπουλα που εδωσα τα αξιζε για μενα.

Eίδα το PS: I love you

Καλή ταινία. Πρωταγωνιστεί με την Χίλαρυ Σουάνκ και ο “Λεωνίδας” από τους 300, ο οποίος παίζει πολύ καλά

I Am Legend. Μουφα. Τρελη.:frowning:

Ο φρίντομ φώναζε σε άλλα θρεντ. Τζάμπα τα 7,50 γιούρος. Εύγε σόφι.

Το θυμομουν αλλα ηθελα να δω with my own eyes.:stuck_out_tongue: Κριμα.

Πήγαμε και είδαμε ότι πιο ακυρό μπορούσαμε σήμερα…

Nightmare before christmas…:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

:respect:

Νational treasure…με τον Nicolas Cage.Μου άρεσε αρκετά και μάλλον πιο πολύ από το 1ο!

είδα το Yella.

Η εφημερίδα έλεγε ότι είναι Γερμανικό θρίλερ, που η πρωταγωνίστρια βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Βερολίνου και είναι για περίπου 3 με 4 αστεράκια. Μη τους πιστέψετε. Η ταινία είναι μαλακία παγκοσμίου εμβέλειας…

Πολύ απλά, έλεος…

Η δολοφονία του Τζέσε Τζέημς: Ξεκινά αργά, βαρετά και υποτονικά αλλά εξελίσεται σε πολύ ωραία ταινία κατά την διάρκειά της. Εξαιρετικοί οι Μπραντ Πιτ και Κέσει Άφλεκ.

Juno: Πολύ γλυκιά και αισιόδοξη ταινία. Δείτε την.

Την ειδα προσφατα.
Respect! Η ταινια ειναι φοβερη σε καθε τομεα!

Ακομα ομως δεν μπορω να καταλαβω κατι παιδακια που κλαιγανε “ποτε θα τελειωσει ποτε θα φυγουμε”
Πραγματικα τι περιμενανε? Τον Μπραντ πιτ γυμνο?
Το παραπανω το αναφερο για τον απλουστατο λογο να μην το δειτε στο σινεμα αλλα περιμενετε το σε dvd. Ειναι μεγαλο ξενερωμα να γινεται οτι να΄ναι μεσα στην αιθουσα σε μια τετοια ταινια…

κι εγώ θέλω να δω τη “δολοφονία”.μπραντ πιτ ρε

Όντως. Το φαιτ κλαμπ το έκανε. Τώρα μπορεί να πεθάνει. :stuck_out_tongue:

Πόσο σοφά μίλησες :wink:

Το είδες κανείς για να εκφέρει αποψη?:-k

[SIZE=“4”]ΠΑΤΑΤΑ!!![/SIZE]

Μεγιστου βαθμού?:lol:

Τριμέγιστου:p

Πριν λίγες μέρες είδα το Juno. Πολύ καλό, δεν το περίμενα! Η Έλεν Πειτζ που πρωταγωνιστεί παίζει καταπληκτικά και παρόλο που το σενάριο με είχε προδιαθέσει για μία-από-τα-ίδια, τελικά ξεφεύγει από το γνωστό αμερικάνικο στυλ. Δείτε το, δείτε το, γλυκιά και έξυπνη ταινία.

Αστεριξ και Οβελιξ στους Ολυμπιακους.

Πολυ μετρια.:-s