To είδα κι εγώ. Πάρα πολύ ωραία ταινία
ειδα χτες στο σινεμα το I Am Legend.
ουτε κρυο, ουτε ζεστη. Μια μειξη Ναυαγου και 28 Μερες Μετα. Το βιβλιο φυσικα πολυ καλυτερο.
Το I Am Legend το ειδα σημερα και μπορω να πω μετα βεβαιοτητος οτι η ταινια ειναι αρπαχτη, περιμενα πολυ περισσοτερη δραση, ξεκιναει αποτομα και τελιωνει αποτομα. Θα ελεγα απογοητευτικη, ειχα ελπιδες οτι θα ειναι καλη ταινια λογω του οτι επαιζε ο will smith που μαρεσει και ειναι καλος ηθοποιος αλλα την πατησα…#-o
Σχεδον σε ολη την ταινια ειναι ο γουιλ σμιθ μονος του με τον σκυλο του στην νεα υορκη με 1-2 οπλα και προσπαθει να βρει την θεραπεια για τον ιο καρκινο που εχει μολυνει τους ανθρωπους και απειλει να εξαφανισει την ανθρωποτητα. Μικρης διαρκειας ταινια, απορω πως βγηκε πρωτη σε εισητηρια καπου στο εξωτερικο.:-s :?
Με λιγα λογια μετρια ταινια, χωρις ουσια.[-X
Και γω αυτή είδα σήμερα. Νταξ, εμένα η ταινία μου φάνηκε απλά μέτρια. Το concept είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και θα μπορούσε να είχε γίνει πολύ καλύτερη ταινία με τέτοια υπόθεση.
Οχι δεν λεω οτι ειναι εντελως κακη η ταινια απλα οτι ενω βασιζεται σε καλο σεναριο θα μπορουσε να γινει πολυ καλυτερη. Δλδ ας πουμε σε μεγαλο μερος της ταινιας βλεπεις τον γουιλ σμιθ με τον σκυλο του απλα να κανουν βολτες με ενα αμαξι. Επισης θα μπορουσαν να ειναι μια ομαδα και οχι να ειναι αυτος και ο σκυλος Σαμ μονοι τους.
διάβασε το βιβλίο που ειναι φυσικα πολυ καλυτερο!
Richard Matheson - I Am Legend του 1954. Στα ελληνικα απο τις εκδοσεις Οξυ
εγω ειδα το ορφανοτροφειο το οποιο ηταν πολυ καλα στημενο κτλ. αλλα υπαρχουν 1.000.000 ταινιες με παρομοιο θεμα.
Και εγώ το είδα με παρέα,την πρωτοχρονιά.
Πέρα απο 2 ξαφνιαστικές σκηνές,εντάξει,κανονική ταινία.Δεν με ξετρέλανε,αλλά οκ
Και γω αυτή τη γνώμη έχω. Το ίδιο λένε ότι ήταν και ο Λαβύρινθος του Πάνα, αν και δεν την έχω δει.
καμια σχεση
ο λαβυρινθος του πανα δεν ειναι θριλερ!
Kι εγώ το ορφανοτροφείο είδα σήμερα… Μου άρεσε αρκετά πάντως…
A, κάτι άκυρο… Αυτή που παίζει τη πρωταγωνίστρια, δεν φέρνει κάπως στην Όλγα Τρέμη?:-s #-o
Καλούτσικη, αλλα πολλά κλισέ ρε παιδί μου…
Ήξερες την υπόθεση από την αρχή της ταινίας, κόπυ-πέιστ από κλισαρισμένες σκηνές, και κλασικά η αμερικάνικη σημαία σε σπίτια και μπαλκόνια…
Καλύτερο ήταν το πρώτο…
Ειδα την διαφημιση αυτης της ταινιας σημερα και μου φανηκε τραγικα κλισε. Προεδρος και ασπρα αλογα…
Εδώ κάνει μπάχαλο τα παλάτια του μπακινχαμ και βγαίνει σαν κύριος…
Δεν ήταν άσχημη, αλλά ήξερες πάνω κάτω τι θα συμβεί…
Βγήκε και το Assassination Of Jesse James με μουσική Nick Cave. Θα το δω πάρα πολύ σύντομα.
Πείτε καμιά γνώμη όποιος το δει
hostel 2 ατιμαζει τον ταραντινο αυτη η ταινια!!1
επιτέλους το come back του μπραντ πιτ?:-k
To δα εδω στη Γερμανια πριν κανα 2μηνο,νταξει καλο ειναι,αλλα ξερεις το τελος εξαρχης.
Δεν μπορω να πω οτι με ξετρελανε κιολας.
Και ο Κεισυ Αφλεκ εχει την πιο σπαστικια φωνη εβερ.Για μαπες ειναι οταν μιλαει.
Ναι γι αυτό δεν ξενέρωσα :P:P