Αν εννοείς με τον Michael Douglas, το τέλος ήταν πράγματι απίστευτο!8O
και το phone booth…
ειδα χτες το American Gangster, καλο ηταν αλλα λιγο μεγαλο και κουραστικο σε σημεια.
Απογοητεύτηκα από το Αmerican Gangster. Δεν μου άρεσε καθόλου. Τα ίδια ισχύουν και για το 3:10 to Yuma καθώς και για το “Αστέρι του Βορρά”. Τι θα γίνει τελικά, θα δούμε καμιά ταινία της προκοπής φέτος;
dan in real life
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
πραγματικα δεν βρισκω να πω κατι μειον για την ταινια
με το χιουμορ της
με τις συγκινησεις της
με τα νοηματα της
με τον φοβερο στιβ καρελ
και την πανεμορφη ζιλιετ μπινος
οσοι γουσταρετε να δειτε μια πραγματικα καλη ταινια
δεν εχετε προβλημα με τον στιβ καρελ
και αρεσκεστε στις κομεντι
μην την χασετε
American Gangster.
Είχε αρκετή βία και αίμα σε ρεαλιστικό επίπεδο, πλοκή που είχε ένα ενδιαφέρον, πρωταγωνιστούσαν και οι χαρισματικοί Russell κι ο Denzel. Μια καλή περιπέτεια.
Ώστε είναι μούφα το αστέρι του βορρά ε? Το περίμενα…
Κρίμα ρε γαμώτο, και είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία…
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ η ταινία, αν και δεν είχα διαβάσει το βιβλίο!Και σε κάποιους φίλους μου όμως που το έχουν διαβάσει τους άρεσε, οπότε δε χάνεις τίποτα αν πας να τη δεις!
Κοίτα, την ταινία θα είχα σκοπό να την δω ακόμα και αν μου λέγανε ότι είναι χειρότερη και από το epic movie. Χρόνο πρέπει να βρω μόνο…
Είδα το “Ο Νταν έφαγε κόλλημα” και δεν μου άρεσε καθόλου ωστόσο είδα και την καλύτερη ταινία της χρονιάς. Το “Εastern Promises” του Σόντεμπεργκ. Γκανγκστερική με πρωταγωνιστές τους Βίγκο Μόρτενσεν, που κλέβει την παράσταση στον καλύτερο ρόλο της καριέρας του, Ναόμι Γουότς και Βίνσεντ Κασέλ. Μιλάμε για τρομερή ταινία με σοκαριστικές σκηνές και απρόσμενο τέλος (θα το ήθελα ωστόσο λίγο πιο ζωντανό για να είμαι ειλικρινής αλλά δεν πειράζει). Αν θέλετε να δείτε μια ταινία που θα σας μείνει σπεύσατε.
Εγώ είδα το ορφανοτροφείο. νταξ, καλό ήταν, αν και δεν με τρέλανε.
Mα το λένε όλοι !!!ότι είναι πολύ καλό…
+1
οχι τοσο στο αιμα και στη βια αλλα στη πλοκη…αλλα και στο οτι και οι 2 ειναι τρομεροι…
Ε, σιγά τωρα, και επειδή το λένε? Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε τόσο καλό όσο λένε…
Αλλά μην ξεχνάς ότι και το war of the worlds βγάζανε καλό…
Πλάκα κάνω φυσικά:p … αν και εμένα μου άρεσε πολύ… Για το War of the worlds ασχολιάστο…μεγάλη απογοήτευση…
Πάντως… το λένε όλοι!
Χμ…κατάλαβα.Καλά μωρέ,στην ανάγκη την παίρνεις και σε dvd,αν και ο κινηματογράφος είναι σαφώς καλύτερος!Εύχομαι να βρεις χρόνο!
ειδα το i am ledgend…νταξ…παλευεται δε μπορω να πω οτι τα λεφτα μ πηγαν τσαμπα.
Χμ…κι εγώ θα πάω να το δω αυτό.Μου φάνηκε καλό από το τρέιλερ!!ελπίζω να μην είναι μούφα!
Παιδια μακρια απο τα μπαλακια της οργης!!Η αλλιως balls of fury!!Μιλαμε για πραγματικα αστεια ταινια!!Πως πηγα και ειδα αυτη τη σαβουρα??!!!
αυτην την κατεβασα, ενταξει περιμενα πιο πολυ γελιο αλλα και παλι δεν ηταν τελειως μαπα.