Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Είδα το into the wild… εκπληκτική ταινία… πολύ αδικημένη… 140 λεπτά ταξίδι στην απόλυτη ελευθερία… μια αληθινή επαναστατική φύση που διαστέλλεται από όλα τα δήθεν free spirits. Ευκατάστατος,μορφωμένος και πανέξυπνος νεαρός καίει πιστωτικές,χρήματα,αρνείται το νέο τουτού που θα του κανε δώρο ο μπαμπάς,ταυτότητα,κάθε είδους σύμβαση και αναμετράται με τον εαυτό του (και τη φύση).

Σκηνοθετεί ο Σον Πεν,παίζει ένας πάρα πολύ καλός πιτσιρικάς και κάποια αγνώριστα παλιά αστέρια (Γουίλιαμ Χαρτ) ενώ πολύ συγκινητικός είναι και ο Γ.Χολμπρουκ…

Δεν ήταν άσχημη!είχε κάτι καλές ατάκες!
Περνάει ευχάριστα η ώρα!

Leslie Nielsen λεμε…:vibrate: :vibrate: :bow2: :lol:

Το superhero movie,αν και έχει το κλασσικό χιούμορ τέτοιων ταινιών,είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα date movie και epic movie 1,2.Περνάει ευχάριστα η ώρα,δεν μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα για το εισιτήριο.

συμφωνώωωωωωωωωωω!!είναι θεός, τι να λέμε τώρα!!:respect:

Ε σοβαρα,τρεχτε δειτε το Ι4:Λουφα και Απαλλαγη.Το παταει κατω 10 φορες το προηγουμενο.Καιρο ειχα να ευχαριστηθω τοσο μια ταινια,ειδικα στο σινεμα.ΠΑΡΑ πολυ καλο.Ασταματητο γελιο.

Η μονη μαλακια ηταν οτι επειδη συνεχως ξεραινονταν στο γελιο ολοι στην αιθουσα,χαναμε καποιες ατακες.

Δλδ ειναι μερικα χιλιοστα πανω απο το πατο?

Τουλαχιστον επαθε κανενας κριση επιληψιας? :lol: :lol:

Hδη παει αν οχι για ρεκορ αλλα για πολυ μεγαλες εισπραξεις το iron man,back in black και ironman οτι πρεπει συνδιασμος για την ταινια…:stuck_out_tongue:

ω θεε,τι λεει

Εσυ πανε δες το Godfather 1 για πρωτη φορα και σκασμος.

Μικρε, λιγα τα λογια σου προς τον αγαπητο μοδερατορα.

Εσυ σκασμος γενικα.Φλωρε.

σου άρεσε μια ταινία που πρωταγωνιστούν μοντέλα,τραγουδιστές και παρουσιαστές.

Ναι.Και?

ειπαμε , για τον Νιβο πηγε και το ειδε
δεν παρεξηγουμε κανεναν

Δεν έχεις δει το Godfatha, μη μιλάς.

ουστ ρε πιτσιρικάδες που μου μάθατε και το godfather

Φίλος, το godfather το ξέραμε πριν από εσένα.

Το Γκοντφαδα υπηρχε πριν τους δεινοσαυρες.:-s

Ειδα με την σειρα μου κ εγω το iron man…

Ενταξει αρκετα καλη ταινια ειναι,εχει ενδιαφερον απο καθολη την διαρκεια της ωστοσο δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα κιολας,εχει καπως αποτομο φιναλε και περιμενα περισσοτερη δραση.Ομως σε γενικες γραμμες ειναι καλη.