Το Γκοντφάδα τα σπάει!
Τι εγινε, θαφτηκε αυτο. Δεν παει σινεμα ο γκοζμος;
Πηγα κι ειδα το ΧΟΥΛΚ. Καλο για σινεμα, τραβατε δειτε το. Ο Νορτον ειναι αγαπη.
Ειχε σαφως την αμερικανια του αλλα εχουμε παθει ανοσια.
Κοίτα αμερικανιά έχουν όλες σχεδόν οι μεταφορές κόμικ, από τις πιο θεικές(X-Men) μέχρι τις πιο ελεεινές(GhostRider) και δε θα μπορούσε αλλιώς μιας και τα SuperHero Comics είναι εντελώς αμερικάνικη μορφή τέχνης από εκεί και πέρα μετράει το πόσο καλή Αμερικανιά θα είναι και το συγκεκριμμένο εμένα προσωπικά με ικανοποίησε πολύ. Η αμερικανιά του συγκεκριμμένου ήταν καλό πράγμα μιας και όπως υπάρχει καλή και κακή αμερικανιά υπάρχει και καλή(Batman, Batman Returns, Crow) και κακή(Hulk αλά Ang Lee) “μη αμερικανιά”.
The incredible hulk…Φοβερή σκηνοθεσία,τρομερά εφέ,ενας Norton κλασικά να δίνει ρέστα,αφήνει πολλά μιλια πισω την πατάτα του Ανγκ Λι…
Get smart έχει τις στιγμές του αλλά μακρυά και αγαπημένοι:)
Την προηγουμενη βδομαδα το Ι4 Λουφα και Απαλλαγη.Μακραν καλυτερο απο το πρωτο με αρκετο γελιο.Δεν μετανιωσα μια φορα που εδωσα τα λεφτα μου…:roll:
The incredible Hulk. Ωραία ταινία, σε κράταγε σε εγρήγορση. Στο τέλος έδωσε hint για την επόμενη ταινία του Hulk, αφού μας έδειξε με ποιον σούπερ ήρωα θα συνεργαστούν. Μόνο που η φετινή ταινία αυτού του σούπερ ήρωα ήταν τεράστια μάπα και με ξενέρωσε… Καλύτερα με τον Μπαγκς Μπάνυ, παρά με αυτόν…
:ban: Μα πως γίνεται να μην σου άρεσε:!:
γιατί ήταν άθλια? Γιατί ήταν πιο Αμερικανιά και από το Ράμπο 3? Γιατί τα αστεία της ταινίας ήταν παντελώς προβλέψιμα και χαζά? Γιατί περισσότερο γελάγαμε όταν παίρναμε το φωτάκι του κινητού μας και το βάζαμε κάτω από τη μπλούζα μας και λιγότερο από τα αστεία της ταινίας?
Kαλά αυτό με το φωτάκι καλό φαίνεται:p Πφφ ήταν πολύ αμερικανία και γουστάρουμε…:roll:
Rear Window
Είδα το Χουλκ και γω.
Νταξ δεν ξέρω αν είναι καλύτερο από το προηγούμενο( μην βαράτε , εμένα μάρεσε και αυτό) :oops:) , είναι καλή ταινία όπως και να χει.
Εφέ, ξύλο , Νόρτον (αν και δεν θα τον θυμόμαστε γι αυτόν τον ρόλο , δίνει άλλο κύρος στην ταινία) , Λιβ Τάιλερ (αν και τελείως ατάλαντη , στην ταινία είναι κούκλα) , δράση.
Στα αρνητικά , δεν καταφέρνει να φύγει από την αμερικανίλα και το τελείως απουχημένο χιούμορ.
Το τέλος δεν το πιασα αλλά μόλις είδα το παραπάνω σχόλιο του karvou.
Δεν έχω δει την ταινία αυτή όμως.
edit
Ρησπέκτ στην Βραζιλιάνα φίλη του Μπρους Μπάνερ …8)
Το τέλος του Hulk αφήνει σαφέστατο υπονοούμενο για Avengers…
το ορφανοτροφειο σε θερινο
αρκετα καλο
ωραια ατμοσφαιρα
αλλα το τελος λιγο μελο
ιδιαιτερα αν εχεις δει το The Dark το υποψιαζεσαι τρελα
Μακάρι!!
Σε θερινό τις Μπανάνες του Γούντι Άλλεν. Κλασσικός παλιός Άλλεν αν με πιάνετε Καυστικό, πολύ ωραίο!
Κι εγώ αυτό είδα πριν μερικές μέρες.Θεούλης,απλά.
WANTED
Tρελή μουφιά! Δεν μου άρεσε καθόλου, εκτός από μια σκηνή που δείχνει τη Ζολί να βγαίνει από κάτι σαν μπανιέρα(ανάνηψη-το έλεγε στην ταινία-όπου επουλώνονταν τα τραύματα) και να αποκαλύπτονται όλες οι χάρες του πίσω μέρους του σώματός της… :roll:8)8O
Μεγαλύτερο ψέμα στην ταινία: Σφαίρες που έπαιρναν φάλτσο!#-o[-X
εκτός από μια σκηνή που δείχνει τη Ζολί να βγαίνει από κάτι σαν μπανιέρα(ανάνηψη-το έλεγε στην ταινία-όπου επουλώνονταν τα τραύματα) και να αποκαλύπτονται όλες οι χάρες του πίσω μέρους του σώματός της… :roll:8)8O
Μάλλον σε αυτή τη σκηνή θα πόνταραν και οι συντελεστές της ταινίας φαίνεται…! :lol:
Μεγαλύτερο ψέμα στην ταινία: Σφαίρες που έπαιρναν φάλτσο!#-o[-X
8O8O