Όχι μάλλον, σίγουρα…
Η ταινία όντως είναι τρελή μούφα. Δεν παλεύεται…
είδα το prince κάσπιαν, φοβερή ταινία :lol:. τραγική, η πρώτη ήταν σχεδόν αριστούργημα μπροστά της. και τρελό ξεπατίκωμα από άλλες ταινίες…
Wanted.
Πφ,τσάμπα 6 ευρά.Μούφα,το πολύ δβδ.
Χοχο. Γι αυτό υπάρχει το δάουνλόαδ. Ταινία που το κύριο στοιχείο της είναι ότι οι σφαίρες παίρνουν φάλτσο και το διαφημίζει κιόλας είναι σπατάλη χρόνου.
βασικα οδηγηθηκαμε στο συμπερασμα πως ηθελε να ηταν fight club, αλλα ελαβε φαλλο.
:-k
Από που προκύπτει αυτό? Δεν έχει καμία σχέση με fight club, ούτε σαν σενάριο, ούτε σαν γενικότερη αίσθηση.
ο τρόπος αφήγησης κλπ?
οχι? :-s
Όχι ρε. Με τίποτα. Πολλές ταινίες έχουν αυτόν τον τρόπο.
να λεει για τον λουζερια κλπ?
Δεν παιρνω κι ορκο, επιφανειακα την ειδα ετσι κι αλλιως
To συμπερασμα της παρεας ηταν
Call me LOTR…
Τσουπ, στην παγιδουλα κι εγω. Wanted.
Νταξει, μουφια αλλα υπερβαλλετε θαρρω. Ειχε την πλακα του, ειχε ωραια αμαξια, ειχε το Αντζελινα κι ειχε κι ωραιο αγορι, αυτο το Τζειμς Μακαβοϊ που παιζε στην Εξιλεωση, κριμα ομως γιατι εκει εδειχνε ταλαντουχο, χαραμιζεται.
forgetting sara marshall…επος…απο αυτους που εκαναν το superbad,knocked up,40 year old virgin,walk hard…εποποιια λεμε…
αμα θελετε να δειτε το wanted παρτε το graphic novel.ειναι κορυφαιο
το comic τα σπαει,η ταινια οχι…εμενα μου φανηκε μεγαλη μ@λ@κιουλα…κ βεβαια,καμια σχεση με το κομικ κ την ιστορια του…
Εγώ πάντως άκουγα καλά λόγια για την ταινία και τώρα βλέπω τόσους δυσαρεστημένους εδώ πέρα.Για dvd έστω αξίζει?
Για δβδ ναι. Πιτσα, παρεουλα και να γελατε με τις σφαιρες που συγκρουονται.
Μακριά απ’το Wanted
ακριβως αυτο!!!κ ελεος πια με την τζολι!!!οποια πετρα κ να σηκωσεις,θα την βρεις απο κατω…παλι καλα που δεν επαιζε κ κανα παιδι της…
Dark Knight… Το 'χει δει κανείς; :-s
Ναι,στο cinema μάλιστα