Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

3 φορες(φανμποης)!

Χθες το βράδυ είδα τις “Νύφες” στο φεστιβάλ κινηματογράφου: “Νύχτες κινηματογράφου στις γειτονιές της Αθήνας”. Κρίμα που δεν πήρε μεγάλη έκταση η διοργάνωση αυτή. Κάθε μέρα από τις 25 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου σε μια γειτονιά της Αθήνας παιζόταν σε έναν δημόσιο χώρο μία ταινία εντελώς δωρεάν. Το έμαθα μόλις χτες και εγώ. Στα Εξάρχεια λοιπόν χθες, στο θεατράκι του Λόφου Στρέφη προβαλόταν το “Νύφες” που έτυχε να μην έχω δει. Πραγματικά εξαιρετική ταινία. Αφήστε τα Wanted και όλες τις ηλίθιες αμερικανιές και δείτε αυτή την ταινία. Μιλάμε για ΣΙΝΕΜΑ. Από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές ερωτικές ιστορίες που έχουν αποτυπωθεί στην μεγάλη οθόνη. Πραγματικά εκπληκτική ταινία με γνήσια κινηματογραφική συγκίνηση…

Συμφωνώ.Εκπληκτική ταινία!!Την είδα όταν πρωτοβγήκε και τολμώ να πω ότι συγκινίθηκα αρκετα!

:cry:

Τέσπα από καινούργιες: Kung fu panda
[SIZE=“2”]Τα σπάει!!![/SIZE]

Κι εγω εκανα το λαθος.

Nάρνια, ο πρίγκιπας Κάσπιαν
Έχω χρόοοοονια που έχω να διαβάσω το βιβλίο, οπότε δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά η ταινία μου άρεσε πολύ!

Σήμερα είδα στο σίνεμά το “Righteous kill” με τους Πατσίνο και Ντε Νίρο. Αν και περίμενα να δω καμιά αρπαχτή στο στυλ του “88 λεπτά” ξέρω 'γω, αντίθετα είδα μια πολύ καλή, αστυνομική ταινία με δυνατό σενάριο. Δεν μιλάμε για αριστούργημα βέβαια, ούτε καν φτάνει το HEAT ας πούμε αλλά ήταν μια πολύ καλή ταινία. Ακολουθεί καραμπινάτο spoiler:

Θα θυμάστε βέβαια όσοι έχετε δει το θεϊκό Heat την τελευταία σκηνή της ταινίας όπου ο Πατσίνο πυροβολεί τον Ντε Νίρο και στην συνέχεια του πιάνει το χέρι, ανταλλάζουν μερικές κουβέντες και ο τελευταίος πεθαίνει. Ε, στο τέλος του Righteous kill γίνεται το αντίθετο ακριβώς. Ο Ντε Νίρο πυροβολεί τον Πατσίνο, στην συνέχεια πάει κοντά του και ενώ ο τελευταίος αργοπεθαίνει ανταλλάζουν τις τελευταίες τους κουβέντες προτού ο Πατσίνο πεθάνει. Καθαρή αναφορά στο Heat ή τρικ για να λέει ο κόσμος πως βρίσκονται στο 1-1; Σίγουρα πάντως φινάλε που θα συζητηθεί.

Μάνσον οι Ντενίρο - Πατσίνο καλά παίζουν?
Θα την δω την ταινία σύντομα.

Έχουν κάνει και καλύτερες ερμηνείες είναι η αλήθεια…

Πολύ αργά. :expressionless:

Righteous Kill, πάρα πολύ καλό.

το “ου φονεύσεις” είδα. “ου δείτε” :stuck_out_tongue:

Βαρετό, αργό και ξέρεις το τέλος από την αρχή

άλλο που ποτέ κανένας δεν κάθεται να μάθει τα ονοματεπώνυμα των ηρώων και έτσι μας φαίνεται ανατροπή το τέλος :lol: :lol:

Γιατί ου δείτε? Γαμάτο ήτανε. Γνώμες :stuck_out_tongue:

hellboy 2…επος…απο τις καλυτερες μεταφορες κομικ…καλα,στο να χτιζει κοσμους ο ντελ τορ,μαστορας…ανοιγει κ η ορεξη για το χομπιτ τωρα,που ελπιζω να τα δωσει ολα εκει κ να τρελαθουμε…απειρως καλυτερο απο το πρωτο…

Συμφωνώ απόλυτα για hellboy 2. Τα έσπασε όλα!!!

Πολύ καλύτερο από το πρώτο, ατμόσφαιρα παραμυθιού, γρήγορες πολεμικές σκηνές, καλό χιούμορ… Τι άλλο να ζητήσει κανείς?!
Περιμένουμε από τώρα κ το HELLBOY ΙΙΙ, που σίγουρα θα υπάρχει…:wink:

Μενα μ’αρεσε παντως. Σαν σεναριο δεν ελεγε κατι ιδιαιτερο αλλα λογω προταγωνιστων σε κραταει.
Ε αμα πα να το συγκρινεις με Heat βεβαια τρωει μεγαλη ηττα.

Ο Πατσινος γερασε γαμω.

ΓΟΥΟΛ-Υ
Οι άνθρωποι έχουν προ πολλού εγκαταλείψει τη μολυσμένη Γη κι έχουν αφήσει πίσω τον Γουόλ-Υ, ένα μοναχικό ρομπότ που επί 700 χρόνια μαζεύει σκουπίδια. Όταν στέλνουν την Ιβ, ένα υπερεξελιγμένο ρομπότ, για να διαπιστώσει αν ο πλανήτης είναι κατοικήσιμος, ο Γουόλ-Υ την ερωτεύεται και την ακολουθεί στο ταξίδι της επιστροφής.

Η ΤΟΛΜΗΡΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΤΕΡΗ ΣΕΝΑΡΙΑΚΑ
ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PIXAR ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗ ΒΩΒΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΣΤΟΧΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ. 'ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ειναι πρωτη φορα που συμφωνω απολυτα με τα παραπανω λογια.
Μαλλον η καλυτερη ταινια της χρονιας, και μια απο τις καλυτερες των τελευταιων χρονων…

Ειναι μια ταινια για μικρα και μεγαλα παιδια…:wink:
Δεiτε το και τα ξαναλεμε:):D8)

Να το δέσουμε; Α, όλα κι όλα. Εγώ δεν το δένω με τίποτα!

Οι δύο πρωταγωνιστές (Pacino, DeNiro) είναι γνωστοί για την αξία τους, αλλά ήταν προφανές ότι αυτό που σου δείχνει σε όλη τη διάρκεια της ταινίας - το ποιος είναι ο δολοφόνος - κάποια στιγμή θα ανατραπεί. Όπως πηγαίνει η ταινία είναι προφανές ποια ανατροπή θα γίνει, και όντως γίνεται.

!Το spoiler για όποιον είδε τη ταινία!

Ο Pacino που είναι τελικά ο δολοφόνος παίζει συνήθως ρόλους που ξεφεύγουν από τον παραδοσιακό καλό (π.χ. Insomnia) και ενώ αρχικά μου έκανε εντύπωση που ο σωστός της ομάδας είναι αυτός, στη συνέχεια την ψυλλιάστηκα τη δουλειά…

:cold::cold::cold::cold: