αυτό ακριβώς…τζάμπα λεφτά:)
Και μένα.
Όταν παίζουν Ντενίρος και Πατσίνος μαζί η ταινία είναι τουλάχιστον απολαυστική,και όσο για το φινάλε
έξυπνο,ανατρεπτικούτσικο (έχουμε δει και καλύτερα βεβαίως) και απ’αυτά που σε αφήνουν μαλάκα
Hellboy II… όχι κακό, αν το δεις και με χιούμορ, μέσα στην υπερβολή όλο και παιρνάει τα μηνύματά του.
Tropic Thunda! Yo!
Ου φονεψεις…κααακηη επιλογη(με εσυραν με το ζορι)…επικη βλακεια…κ ο ντε νιρο σε ρεσιταλ βαρεμαρας κ ο πατσινο σε μουτας…τεσπα,αθλιο,κριμας κ τα φραγκα του εισητηριου…
Εχει πλακα αυτο?Με Μπλακ και Στιλλερ στο καστινγκ μου τραβαει το ενδιαφερον.
Ε μονο που βλεπεις αυτους του δυο ξερεις οτι δεν θα 'ναι κακο.
Πολυ καλο θα ελεγα, μπολικο γελιο.
Tο filth and wisdom της μαντονα…Αν και ηξερα οτι θα ηταν παπαρια το ειδα μονο και μονο για χαρη του Eugene και των Gogol
Eίδα κι εγώ το Τρόπικ Θάντερ… Γαμήθηκα στα γέλια!! Απίστευτο ρεσιτάλ από τους Στίλερ-Μπλακ-Ντάουνι Τζούνιορ (ειδικά από τον τελευταίο). Επιτέλους μια αξιοπρεπής παρωδία που αξίζει κανείς να δώσει τα λεφτά του.
Την παράσταση πάντως κλέβει ο αγνώριστος (δεν λέω λεπτομέρειες) Τομ Κρουζ σε ρόλο έκπληξη!!
Εντίτ: Επίσης, να προσθέσω ότι η έναρξη της ταινίας είναι από τις πιο ευρηματικές που έχω δει ποτέ.
Εγώ είδα το religulous…το οποίο ήταν αστείο,και τραγικό ταυτόχρονο…Και όπως είπε και ο Μπιλ Μαχερ,grow up or die…Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι στη θρησκεια ταιριάζει αυτό το μοτο της Roadrunner( ή της Metal Blade?) STOP THE MADNESS χαχαχαχ
Και διάφορα άλλα είδα,αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είδα “το κύμα”
Και ένα ακόμη θεϊκό να προσθέσω: ΑΛΠΑ ΤΣΙΝΟ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Το Κύμα κυκλοφορεί σε εξαιρετική ποιότητα στο ίντερνετ… Μην στεναχωριέσαι λοιπόν…
άντε!!με english sub?
Όχι, δεν βρήκα με αγγλικούς δυστυχώς… Βρήκα όμως με ελληνικούς αν σ’ ενδιαφέρει…
βρήκα κι εγώ τους ελληνικούς.και το τορεντ.με dvdrip.ελπίζω να μην είναι fake
Burn After Reading.
Είναι Κοέν!!!
Αυτό τα λέει όλα , δεν χρειάζεται να πω πόσο γαμωτέλειο ήταν!!!
Σε πολύ μεγάλα κέφια οι σκηνοθέτες , άψογο σενάριο , εξαιρετική σάτιρα της CIA και λοιπών κυβερνητικών επιχειρήσεων.
Πολύ καλοί Μάλκοβιτς , ΜακΝτόρμαντ στους ρόλους τους.
Οι 2 σταρ υποδύονται 2 άντρες που δεν φημίζονται για την νοημοσύνη τους.
Ο Κλούνευ απολαυστικός στο 2ο μισό της ταινίας.
Την παράσταση κλέβει όμως ο Μπραντ Πιτ ως αφελής ενθουσιώδης γυμναστής.
Ξεκαρδιστικό σε πολλά σημεία , με 2 σκηνές ωμής βίας , κάτι που πρώτη φορά το βλέπω στους Κοέν.
Ως ταινία Κοέν , έτσι και το τέλος χαρακτηρίζει όπως πάντα τους σκηνοθέτες.
Τι να πω , μπράβο τους.
Μετά την θεική ταινία No Country For Old Men δημιουργούν το εξαιρετικό Burn After Reading.
Μακάρι να συνεχίσουν να μας χαρίζουν ταινιάρες!!!
Δείτε το!
Μamma Mia
Το μόνο που άξιζε ήταν τα τοπία…
(Αντε κ η Μεριλ Στριπ λίγο:p)
Ο γαμπρός (της κόρης) ήταν αίσχος…[-X
Wanted: Ένας νέος ανταγωνιστής των Narnia I, II, Spiderman III και Epic Movie γεννιέται. Το Αίσχος.
Εμένα πάντως δεν με τρέλανε το Burnt After Reading. Είχε βέβαια σημεία με πολύ γέλιο (ιδίως στο τέλος). ΜακΝτόρμαντ και Μάλκοβιτς τρομεροί συμφωνώ απόλυτα.
den eida …twra etoimazomai na paw na dw…burn after reading… meta to no country perimenw na apothewsw