Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Righteous Kill με Αλ Πατσίνο και ΝτεΝίρο.
Πολύ μέτριο μου φάνηκε…

Burn After Reading: Με απογοήτευσε οικτρά. Πολύ αργό, βαρετό σε πολλά σημεία, κακό σενάριο και ελάχιστο χιούμορ. Μου θύμισε περισσότερο το κακό Ladykillers πάρα κάποια από τις καλές τους κωμωδίες. Κρίμα…

Ωπ!!!
Πρώτη φορά μάλλον διαφωνούμε (και οικτρά μάλιστα) Μανωλιό…:smiley:

Ναι μάλλον. Αν και σήμερα που σκέφτομαι με πιο καθαρό μυαλό, πρέπει να επιρρεάστηκα έντονα από την ξενέρωτη παρέα που είχα πάει και από το γεγονός ότι έδωσα 9 ευρώ εισιτήριο…:stuck_out_tongue:
Δεν ήταν τόσο κακή όσο έλεγα χθες αλλά σίγουρα δεν την λέω και καλή.

Burn After Reading

πάρα πολύ καλό…
πανέξυπνος τρόπος να γελειοποιήσουν τους “φωστήρες” της cia και όχι μόνο…

ο brad pitt είναι απλά θεούλης!!! :respect::respect:

Kung Fu Panda:!:οχι ακριβως σημερα…προχθες! αλλα ηταν η τελευταια που ειδα.

το wanted το ειδα στην πορτογαλια οπου ο τιτλος του ηταν procurado…και αυτο ακριβως ηταν: proCURADO… δεν μου αρεσε…

Πολύ καλό. Οι Κοέν για άλλοι μια φορά “τα σπάνε”. “Θεούλα”, θα έλεγα, ήταν η McDormand. :wink:

Διαβάζεται προΚΟΥΡΑΔΟ?

Ο πιο απολαυστικος του ρολος!

Πριν απο 3 μερουλες το Taken (καλο) και σημερα το Death Race (οκ).

Tropic Thunder.
Δυστυχώς άργησαμε να μπούμε και χάσαμε τα πρώτα λεπτά , που συστήνεται ο κάθε ηθοποιός - πρωταγωνιστής.
Κατά τ’άλλα απολαυστική παρωδία και έξοχοι οι Τζακ Μπλακ , Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (τι θεική ομιλία ήταν αυτή!!!).
Εμένα ο Νικ Νόλτε μάρεσε περισσότερο απ’όλους!!!
Και καλά ο κακούλης!!!
Και ο Τομ Κρουζ (δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να τον αναγνωρίσω) πολύ καλή επιλογή!!!

Το ειδα κι εγω σημερα,το περιμενα πολυ καλυτερο.Καλη ταινια,με μερικες πολυ αστειες στιγμες,αλλα οχι οσες θα μπορουσε με τετοιο καστ.
Ο Κρουζ θεος,κλεβει την παρασταση ανετα.

Είδα το Wall-e και μάλλον παίζει να είναι το καλύτερο Animation που έχω δει ποτέ μου με τεράστια διαφορά από το δεύτερο. Ελάχιστοι διάλογοι, σκηνοθεσία ποίηση καρέ προς καρέ ήταν σαν να έβλεπες και ένα νέο ψηφιακό έργο τέχνης και μια από τις ωραιότερες ερωτικές ιστορίες που έχω δει ποτέ μου.

λέω να πάω να το δω αύριο το μεσημεράκι… :slight_smile:

Αν είσαι φίλος των Animation πήγαινε και τώρα.

δεν πάω μετά τη δουλειά ρε, φοβάμαι μην κοιμηθώ λόγω κούρασης :lol:. μ’αρέσουνε αυτές οι ταινίες απίστευτα. θα πάω πριν το μπασκετάκι αύριο :smiley:

Πραγματικά πολύ ωραία ταινία και πολύ συγκινητική σε κάποια σημεία!
Ο Wall-e όμως ήταν αξιαγάπητος!:stuck_out_tongue:
Από βδομάδα λέω να πάω να δω και την ταινία των Κοέν…:-k

Άφοβα…
Πέρασα πολύ καλύτερα σε αυτή παρά στο Tropic Thunder (το οποίο μου άρεσε αρκετά):wink:

Την είδα κι εγώ των Κοέν… πολύ καλή αν και ψιλοκουφάθηκα σε ορισμένα σημεία…

Θα τη δω σίγουρα…