Το ειδα χτες…Ενταξει ειναι \m/ οπως παντα δηλαδη.Ωραιο σεναριο,φοβερη οπως παντα σκηνοθεσια,τελεια καθοδηγηση των ηδη τελειων ηθοποιων(ενταξει ο Μπραντ δεν υπηρχε) και φυσικα Κοενικη προσοχη στις λεπτομεριες.Οχι δεν μιλαω για την καλυτερικη Κοενικη ταινια αλλα μια ταινια που διασκεδασα με την καρδια μου.
Να πω για 4872847289 φορα οτι οποιος δεν ειναι μυημενος στον κινηματογραφο των Κοεν(ο οποιος ειναι πραγματικα ιδιαιτερος) ισως το βρει χαζο.Θα πει οτι το σεναριο ειχε τρυπες οτι αυτα δεν γινονται κλπ.Εγω θα του ελεγα να εστιασει αλλου αλλα και αν δεν το κανει δεν πειραζει8)…
Η σκηνη που εκβιαζουν τον Μαλκοβιτς απο τις πιο αστειες τον τελευταιο καιρο.
Χτες το Burn after Reading το οποίο μου άρεσε ιδιαίτερα. Σε μερικές στιγμές γέλασα με την καρδιά μου. Ειδικά ο Brad Pitt ως χαζοχαρούμενος γυμναστής είναι όλα τα λεφτά με τις χορευτικές του κινήσεις! :lol:
Σήμερα το Vicky, Christina, Barcelona. Ίσως περιμένεις κάτι παραπάνω από τον Woody Allen (βασικά να παίζει ο ίδιος), αλλά μου άρεσε και αυτή. Έχει ωραίες ιδέες για τις σχέσεις… Ιδιαίτερη μνεία στην καταπληκτική Penelope Cruz, την οποία σημειωτέον δεν συμπαθώ, αλλά στο συγκεκριμένο ήταν η καλύτερη!
Σε συνεντευξη που διαβασα λεει οτι ο ιδιος δεν παιζει σε σοβαρες ταινιες γιατι θα γελανε με αυτον8)…Και οτι γενικως επαιζε στις ταινιες του επειδη ειναι πιο φτηνος(θεος:D)…Δεν το εχω δει ακομα αλλα θα το δω.Ενας λογος παραπανω ειναι και ‘‘ο ανθρωπος με τις 1000+1 φατσες’’ Xavier Bardem8)
Πρέπει να είναι καλό το ‘‘Περί Τυφλότητος’’ βασισμένο σε αριστούργημα του Πορτογάλλου Ζοζέ Σαραμάγκου.
Όλοι σε ένα χωριό έχουν τυφλωθεί και προσπαθούν να επιβιώσουν.
Δεν μου αρεσε ιδιαιτερα σαν ιδεα γμτ…Αλλα ειναι απο σκηνοθετη που εχει δωσει μια καταπληκτικη(Επιμονος κηπουρος-μεσα στις αγαπημενες μου) και μια πολυ καλη (city of god)…χμμ
Ακόμη μία πολύ καλή ταινία του Γούντυ με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις πάνω στις σχέσεις και τον έρωτα.
Ευτυχώς ήταν τελείως διαφορετικό απ’ότι περίμενα , και αρκετό γέλιο σε πολλές σκηνές.
Μα πως μπορεί να διατηρείται σε τόσο υψηλό επίπεδο αυτός ο άνθρωπος?
Γυρίζει μία ταινία κάθε 8-μηνο και καταφέρνει να είναι παραπάνω από αξιοπρεπής με το κοινό του.
Εύγε…
Πολύ καλός ο Μπαρδέμ και επίσης και η Πενέλοπε σαν ψυχωτική , αν και δεν την χώνεψα ποτέ ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν γυναίκα.
Α και η Βίκυ μάρεσε περισσότερο από την Χριστίνα.:p8)