Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Transformers:υπερτιτανοταινία, απλά τα πράγματα.το ποστ του lupin +άπειρο.δεν υπάρχουν λόγια.επίπεδα καλύτερο από το πρώτο, και άνετα το έβλεπα και άλλες 800 φορές.
optimus και bubblebee αιώνιο respect!
γενικά τρελό γέλιο και πολύ ξύλο!ότι πρέπει δηλαδή!άνετα στις καλύτερες ταινίες για φέτος.

Public Enemy:Αν και δεν μου αρέσει καθόλου ο ταραντίνο, η ταινία ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλή.!έφαγα ξενέρωμα στο τέλος, το ήθελα διαφορετικό, αλλά δεν βαριέσαι.ο depp για άλλη μια φορά απίστευτος, δεν μπορεί να παίξει χάλια ρόλο και το ξέρουμε όλοι!

Now playing: Amorphis - Rusty Moon
via FoxyTunes

Τι σχέση έχει το Public Enemy με τον Tarantino?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=659809&postcount=1787
Την είδα σήμερα. Πραγματικά δεν έχω να πω και πολλά μετά από το ποστ σου ρε Lupin. Δεν ήξερα ότι είναι γυρισμένη σε 3D, βγαίνοντας από το cinema έλεγα πόσο φανταστικά καλογυρισμένη ήταν και έχω να δω καιρό τόσο καλή, και τώρα έχω μείνει. Ο Μάικλ Μαν είναι τεράστιος! Σωστό αυτό για την Κοτιγιάρ, εντάξει Ντεπ μεγάλη εγγύηση. Και η μουσική φοβερή!

Δείτε και το πρόσωπο του Nτιλίντζερ να καταλάβετε γιατί παίζει ο Ντεπ.

απολύτος καμία.
εε ήμουν λίγο πιώμα εχθές και δεν ήξερα τι έγραφα…γκουχ#-o

Now playing: Amorphis - Greed
via FoxyTunes

Transformers…πολλαπλα εγκεφαλικα παθαμε…οχι για τον optimus prime:p

Ice Age 3.
Απλά το τρελό γέλιο και όχι τόσο με τον Scrat(δυστυχώς) αλλά με τον νέο χαρακτήρα Buck και με τα 3 μικρά δεινοσαυράκια…απλά τα έσπασαν, άπειρο γέλιο.όποιος έχει δει τα 2 προηγούμενα να πάει σίγουρα και όποιος δεν τα έχει δει, να πάει να τα δει και μετά στο σινεμά για την ή ταινία…

Now playing: Flogging Molly - Drunken Lullabies
via FoxyTunes

και ο οπτιμους πορωνε,σε συνδιασμο με την αποπανωνε καθιστουσαν την ταινια εφαμιλη του σαικς…

είδα χθες το Hangover. Πολύ γέλιο, καφρίλες, οι τύποι είναι θεοί.
Σε μία φάση εμφανίζεται κ η Μουτσάτσου με έναν άλλον Έλληνα.

Το ειδα και εγω, πολυ γελιο και πολλες καφριλες, τραβατε να το δειτε ειναι must κωμωδια8)

By the way την Μουτσατσου δε τη προσεξα, σε πια σκηνη εμφανιζεται;

Bruno. Ok απλα δειτε την.

ευγε για το ποστ. μαζι εμ το trailer ηταν ο λογος που πηγα και ειδα το εργο προχτες. καταπληκτικη ταινια, αριστουργημα και φοβερη ερμηνεια απο το ντεπ.

σε εκείνο το μαγαζί που έμοιαζε με εκκλησάκι που το είχε ο τυπος ονόματι Έντι. Στο τέλος μάλιστα λέει στην μουτσάτσου “πιάσε έναν μπακλαβά”.

Η Μουτσατσου ηταν αυτη; 8O 8O

Μπράβο εξέλιξη η ηθοποιά8O:!:

Ειδα το Public Enemy κι ηταν ομορφο πολυ, επιτελους ο Ντεπ επεστρεψε με εναν ομορφο ρολο και η Marion Cotillard ηταν ερωτας. Γενικα συμφωνω με ποστ Λουπιν λιγες σελιδες πισω.

αααααχχχχχ…

παω να δω σημερα μπρουνο για 2η φορα.

Σοκαριστικό το Bruno, δεν έχει την βλαχιά και τον αυθορμητισμό του Borat, αλλά ο Κοέν το προχωράει (τον κανιβαλισμό) τουλάχιστον ένα βήμα παραπάνω.

Σήμερα το Public Enemies, ωραίο γενικά, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
Είναι η ταινία που όταν βγει θα πας να την δεις οπωσδήποτε ας πούμε στον κινηματογράφο, αλλά μέσα σου ξέρεις ότι δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που θα σου μείνει.
Δεν ξέρω τι εντύπωση έχω για τον Μάικλ Μαν.
Εχω δει τα Collateral & Insider που μ’άρεσαν πολύ, το Heat είναι καλό, αλλά ασφαλώς υπάρχουν και πολύ καλύτερες αστυνομικές, το Miami Vice είναι κακό.
Ετσι και δω, παίζει στα δάκτυλα να φτιάξει ένα σενάριο δράσης, αλλά μέχρι εκεί, είναι η κλασική περιπέτεια που θα την δεις το απόγευμα ρε παιδί μου να περάσει η ώρα.
Κατάλαβες;:stuck_out_tongue:
Η Κότιγιαρ είναι μια ομορφιά, και είναι φοβερό να ξέρω ότι δεν θα παντρευτώ μια σαν αυτή.

edit
Δεν δείχνει πουθενά για το έργο του Ντίλιγκερ, που τα έδινε στους φτωχούς, μόνο το αναφέρει.
Επίσης θα μπορούσε να εστιάσει περισσότερο στην ψυχολογία και χαρακτήρα του.
Και τέλος κάτι άσχετο…
Είχα διαβάσει ότι ο Ντίλιγκερ είχε τεράστιο πέος.

ειδα Public enemies και μ’αρεσε πολυ περισσοτερο απ οσο περιμενα. γαματο σαουντρακ, γαματος ντεπ, θελω να παντρευτω την κοτιγιαρ. αλλα τα αγγλικα δεν της πανε πολυ.

Με μια πρώτη ματιά, η ταινία έχει φοβερές ανακρίβειες, σαν αυτές που αναφέρει ο Σκόρτζ.

-Δολοφονήθηκε με 5 και όχι 1 σφαίρες.
-Από 3 και όχι έναν πράκτορα
-Πήγε σε θέατρο και όχι σε σινεμά πριν τον δολοφονήσουν
-Η σωρός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα
-Η χρονική σειρά θανάτου των στενών του συνεργατών είναι τελείως λάθος

Αλλά δε στεκόμαστε εκεί, έτσι είναι όλες οι βιογραφίες, εξαρτάται ποιος σκηνοθέτης της γυρνάει και τι θέλει να δείξει.

Επίσης η μεγαλύτερη ένσταση για μένα του Μάικλ Μάν σ’ αυτή την ταινία είναι η απόδοση της περσόνας του διοικητή του FBI Έντγκαρ Χούβερ.

ο μπάτμαν πάντως δε μ άρεσε. ίσως και να μη του ταίριαζε ο ρόλος.