Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Ε,και τους 2 θα σας κλοτσησω:|…

μπορει να ηταν που το απολαυσα σε εητσντι μαγεια…

αλλα η αληθεια ειναι πως προτιμω επικο πιστολιδι με πριονισμενα μονοκανα παρα ενα μπαστουνι του κρικετ και μια γομενα που μοιαζει επικινδυνα στη σμαραγδα καρυδη.

εδιτ: Καριδη? Καρηδη? φμλ

http://www.youtube.com/watch?v=GQ0gSbcG1FI&feature=related

:bow:Aυτο και τελος…

Και εγω προτιμω shaun .Η σκηνη που πετανε τα βινυλια στα ζομπιζ ειναι απιστευτα αστεια.

ο Χαρυ Ποτερ και ο ημιαιμος πριγκιπας και μου αρεσε παρα πολυ!Την ξαναβλεπω ανετοτατα :smiley: :smiley:

Α κι εγώ το είδα την Τρίτη. Πέθανα στο γέλιο :lol::lol::lol:

“Χάρι, άνοιξε το στόμα σου”

:lol::lol:

ειδικά στη σκηνή του φιλιου

:lol::lol::lol::lol:#-o

Τον χαρυ ποτερ ειδα…πιστευω οτι ηταν η καλυτερη ταινια μεχρι στιγμης… περιμενουμε κανα 2 χρονακια ακομα μεχρι την επομενη!!:roll::roll:

Ειδα το Ηανγκοβερ, ε στο τέλος με τις φώτο, έλιωσα κανονικά, γενικά ωραία ταινία.

Στο τελευταιο επισοδειο του χαρι ποτερ μαλλον θα πρεπει να…νανανανα την ερμιονη.:lol::stuck_out_tongue:

=P~=P~=P~=P~

μου έχουν πει τα χειρότερα γενικά για την ταινία…δεν ξέρω μέχρι να διαβάσω τα ποστ δεν θα πήγαινα, αλλά τώρα άλλαξα γνώμη…για να δούμε…:-k:-k:-k

Now playing: Before The Dawn - Take My Pain
via FoxyTunes

Είδα την ταινία του Ταραντίνο:D

Αξίζει!

ειδα το harry potter and the half-blood prince . καλη και σκοτεινη η ταινια απλα εδειξε πολυ τα love stories που δεν θα πρεπε κατε με.

αυτη η emma watson μας εχει καυλοσει ολους απ’οτι βλεπω.

να ταν κ λοβ στορυ αυτό με τη σιχαμένη του ρον, να πεις εντάξει. δείξε λίγο ΜΠΟΥΤΙ ρε φίλε να πούμε.

Eμμα Γουατσον,ανερχομενο πρωτο γκομενετο…ταλενταρα,5 ταινιες,μονη της τις κραταει:p(Πετα ορθως,λιγο μπουτι στο επομενο και βλεπω lotr σκηνικα με οσκαρ και εισπραξεις)…

Kατσε να δουμε τωρα που θα συνεργαστει και με τον μεριλιν μανσον η γουατσον…

Απλα ποσα χαρυ ποτερ θα κανουν ακομα,μεχρι να πατησουν τα 30 καλα ειναι?

ε αλλη μια ταινια θα βγει, εφοσον ειναι και 7 τα βιβλια.

νομίζω το τελευταίο βιβλίο θα γίνει σε 2 ταινίες.

Α σωστα. Αρα αλλες δυο ταινιες.