Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Δύσκολα θα βρεθεί ταινία Ταραντίνο που να μην αξίζει…ελπίζω σ’αυτόν δλδ:roll::!:

μολις ειδα το The story of Anvil!!!
ρε μονο που δεν εκλαψα το εχει δει κανεις???

To τελευταίο καιρό έχω δει τις:

Public Enemies. Ούτε που να μπείτε στο σινεμά. Βαρετό, αργό, κουραστική σκηνοθεσία (εμένα δε μου αρέσουν οι συνεχώς κινούμενες κάμερες, λες και είμαι εγώ που τραβάω με ψηφιακή) και πραγματικά, έπρεπε κάποιος να προσλάβει έναν άνθρωπο να γράψει σωστούς διαλόγους. Έπρεπε να ξέρουν πως η κυρία που καθαρίζει τις τουαλέτες τους, είναι μεν φτηνή, αλλά ατάλαντη σεναριογράφος.

Bruno. Γέλασα :oops:. Όπως και το Borat, δε το προτείνω σε κανέναν. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό και είτε σου αρέσει είτε το σιχαίνεσαι. Όντως σε κάμποσες σκηνές το παραχόντρυνε (και δίχως να προκαλέσει τίποτα αστείες αντιδράσεις), αλλά σε άλλες στιγμές γέλασα με την καρδιά μου (ειδικά με το i-pod :p).

La Haine. Είναι παλιά γαλλική που την είδα τώρα σε DVD, αλλά από ότι ξέρω πρόσφατα βγήκε ξανά στους αθηναϊκούς κινηματογράφους. Είναι του 1995 και διαπραγματεύεται με ένα πολύ ενδιαφέρον τρόπο ένα διαχρονικό πρόβλημα. Τον παραλογισμό που επικρατεί ανάμεσα σε κατοίκους των φτωχογειτονιών του Παρισιού και σε ανεύθυνους Γάλλους αστυνομικούς. Αξίζει για να δει κάποιος το φαύλο κύκλο που δημιουργείται. Σαν πλοκή, δε θα κατουρηθείτε κι από τη χαρά σας που την είδατε. Εγώ είχα προβλέψει το τέλος από τα πρώτα 20 λεπτά. Είπαμε, είναι ταινία του 1995…

Είδα το Harry Potter.Λοιπόν αν δεν κάνουμε το λάθος να αρχίσουμε τις συγκρίσεις με τα βιβλία, ήταν όντως μια χαρά ταινία, και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ…πχ μπορούσαν να την πουν με άλλο όνομα, αλλά γενικά ήταν πολύ ωραία ταινία…

Now playing: Before The Dawn - Fear Me
via FoxyTunes

Δεν ειναι λαθος η συγκριση με τα βιβλια,ειναι ΛΟΓΙΚΗ.Απο εκει ειναι η ιστορια και λογω των βιβλιων πανε ολοι να την δουν.Και σ’αυτη την ταινια τα σκοτωσαν.
Μια ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΙΑ ηταν.Σκετη.

δεν διαφωνώ ότι με βάση το βιβλίο είναι το όρος πατάτα…αλλά!
πήγα ξέροντας ότι θα δω κάτι που δεν έχει σχέση με τον βιβλίο, το είδα και πέρασα καλά, δεν έκατσα να κάνω το σχολιασμό επί του σχολιασμού για το ότι έλειπε από την ταινία…
δεν πήγαν τσάμπα τα 9 ευρώ(αν και είναι πολλά για ταινία γενικά) που έδωσα…
τέσπα αφού πέρασα καλά δεν με νοιάζει.

Now playing: Before The Dawn - Reign Of Fire
via FoxyTunes

9 euro?!?!?! :?

ναι γαμώ 9.5 για να είμαι πιο σωστός, και το φοιτητικό 7.5(που και πάλι είναι πολλά) αλλά δεν μπόρεσα να πάω να τα πάρω εγώ τα tickets…

δλδ πραγματικά μετά λες να πάω ή να μην πάω???να περιμένω να βγει στο νετ και να την κατεβάζω με 0? ή όχι??
καλύτερα να τα δώσω να πάρω ένα Home Cinema παρά να τα δίνω κάθε λίγο και λιγάκι…ειδικά αν είσαι fan του κινηματογράφου…

Now playing: Before The Dawn - …Nowhere
via FoxyTunes

Σορρυ ρε αλλα που βρήκες σινεμα με 9μιση ευρω?

Έδωσε 9,5 euro για Χάλι Πόττερ! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Μαλλον θα πηγε σε κανα GOLD CLASS στυλ…με καναπεδες…:stuck_out_tongue:

9 ευρώ έχει στο μωλ π.χ. εδώ και καιρό, 9μιση αν βγάλεις με πιστωτική.

δυστυχώς είπα δεν είχα την επιλογή:(μακάρι έστω να πλήρωνα 7.5)
στο village στο ρέντι έχει 9,5 ευρώ…πραγματικά ότι και να έβλεπα 9,5 ευρώ θα έδινα…
έχουμε ένα κινηματογράφο παλιό στον Πειραία με πολύ λιγότερα χρήματα, αλλά είνια κλειστός το καλοκαίρι[-X[-X[-X

Now playing: Amorphis - Highest Star
via FoxyTunes

οντως ειναι πανακριβα τα εισιτηρια.Κι εγω φοιτητικο πληρωσα στα mall 7,5 ευρω.Ελεος δηλαδη. :frowning:

αλλα η ταινια μου αρεσε τουλαχιστον:p

χαχα κοροιδα, εμεις δωσαμε 4 ευρω στα βιλλατζ στο Κοσμος.

Βαρεθηκες πραγματικα σε γκανκστερικη ταινια του Michael Mann? :lol:
Και τον εκανες και καθαριστρια.

α) ο Μαν είναι ο σκηνοθέτης. Δεν ξέρω αν τον βάζουν και ως σεναριογράφο, αλλά αν τον έβαλαν επιβεβαιώνομαι μιας και είναι εμφανές πως δεν έκανε σωστά τη δουλειά του γιατί δε το έχει
β) η σκηνοθεσία του Μαν ήταν βλακεία
γ) όταν τη δεις θα με θυμηθείς. Βασικά όλο το σινεμά βρίζαμε για το χάσιμο της ώρας
δ) δεν είναι ακριβώς γκαγκστερική. Πρώτα είναι ένα άλλο κάρο πράματα
ε) γιατί, στις γκανγκστερικές δε βαριέσαι;

Σορρυ π επεμβαινω και εγω στο ποστ σου:p…αλλα τι διαολο σχεση εχει που ειναι του 1995?:?

έχει παρόμοιο τέλος με ένα κάρο ταινίες που βγήκαν στα τέλη 90ς, αλλά το '95 θεωρούταν πρωτότυπο. Αυτό εννοούσα, αλλά βαριόμουν να το γράψω :lol:

α ενταξει ετσι πες το8)