Ειναι και στο σεναριο. Και την εχω δει προφανως, αλλιως δε θα μιλουσα.
Είσαι γυναίκα. Στις ταινίες του Ντεπ δε μετράει η γνωμή σας…
Ειδα το gamer. Ας παραβλεψω το που εχουνε φτασει οι τιμες στα village (και αλλου φανταζομαι) γιατι θα αρχισω τα γαμοσταυριδια…
Η ταινια δε με εντυπωσιασε ιδιαιτερα αν και (οπως οι περισσοτερες action ταινιες) απο το trailer εδειχνε οτι θα γαμαγε. Ηταν σχετικα κακοφτιαγμενη και μετρια αλλα αυτο που μου αρεσε ηταν τα υπονοουμενα που αφηνε για την κατασταση στο μελλον, με τους ανθρωπους να εχουν παραδοθει στην πληρη αποχαυνωση με τις νεες τεχνολογιες να τους κανουν ο,τι θελουν και ολα αυτα τα ωραια πραματα.
εγώ είδα εχθες το 9.
Άδικα έβαλε το χέρι του ο Μπάρτον μέσα.
Για πε,γτ ελεγα να παω αυριο μεθαυριο,μιας και το τρεηλερ φαινεται σουπερ(αλλα διαβασα μετρια σχολια,απο δω και κει…)…
Ναι κι εμένα μέτριο μου φάνηκε. Κατ’αρχας, μου φάνηκε μικρή. 2ον το περιμενα με περισσότερη έστω δράση. Ψιλομλκια και το τέλος. Ε γενικά μου φάνηκε χάσιμο χρόνου.
nice…μου εχουν θεσει διλλημα βεβαια,Χαρυ Ποτερ ή 9,και μαλλον θα τσεκαρω 9(καθως το αλλο ειναι νγαιη)…ελπιζω να μην με ξενερωσει και μενα…
Σήμερα είδα το up
για λεγε
Αρκετά καλή θα έλεγα.
Οι φαν της pixar πρέπει να την δούνε, μερικοί ίσως να την πούνε βαρετή/χαζή/παιδική κτλ κτλ
Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με την πρώτη ώρα του Wall-e.
Toy story 3 επόμενο
τουλάχιστον εγώ στο hp έριξα πολύ γέλιο #-o:lol:
Εγω ειδα το 9 και τρελαθηκα!
Καταπληκτικο animation… σε ενα σκοτεινο κοσμο του μελλοντος! Μονο που μου φανηκε μικρο , ηθελα κ αλλο !
μιλάς σοβαρά; εμένα εκτος του Ανιμέσιον μου φάνηκε μλκια.
Gamer
Ψιλοχαζό το στόρυ, αλλά μιας και που δεν είχε κάτι καλύτερο είδα αυτό. Πέρασε ευχάριστα η ώρα και αυτό μετράει.
Gamer (κι απο εμένα)
Ωραία ταινία. Είχε πολύ δράση κι ένα έξυπνο (για τα αμερικάνικα δεδομένα) σενάριο. Αν κ είχε κ κλασικά αμερικάνικα στοιχεια στο στόρι όπως Τεχνολογία vs ανθρωπου. Όντως πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα π λέει κ ο freedom.
Άντε επιτέλους να βγουν τέτοια games!..! 10 χρονάκια ρε γμτ π θα πάει, θα περάσουν!
Καλα σου αρεσε το Gamer και οχι το 9 ??
Διαφωνουμε ;p
Βασικά το 9 το περίμενα καλύτερο. Μάλλον γι’αυτο. Ενώ το Gamer ήξερα πάνω κάτω πως θα είναι.
up. αρκετα καλο, το πρωτο 20λεπτο ειναι και το καλυτερο μερος της ταινιας, η οποια θα μπορουσε να ειναι και μια πολυ ομορφη μικρου μηκους μεχρι την στιγμη που απογειωνεται το σπιτι. Οχι οτι απο κει και περα δεν ειναι καλη, απλα εχει το κλασσικο κυνηγητο και λγο αναμενομενη εξελιξη, αλλα λογικο αφου απευθυνεται κυριως σε μικρες ηλικιες. Συνδυαζει το καλο σεναριο και την ωραια αισθητικη με το στυλ των προσφατων εμπορικων καρτουν που εμφανιζονται στον κινηματογραφο. Επισης πολυ καλη η μουσικη αν και το κομματι που παιζει οταν φευγει το σπιτι θυμιζει υπερβολικα Alberto Iglesias.
Ο αλλος κανει κουλτουριαρικη κριτικη σε καρτουν.
2η προσπαθεια λοιπον
Χαχα γαματη, γελασα αρκετα εκει με τον σκυλο που κυνηγαει το πουλι. Ο μικρος ολα τα λεφτα αλλα ρισπεκτ στον παππου :lol:. Δεν ηταν και ice age αλλα ειχε την πλακα του. Επισης ειχε καποια σημεια πολυ συγκινητικα.