ουαου,θα το δω
Ωραιος,ελεγα και γω να παω να το δω,αν και δεν ειμαι τοσο φαν της Πιξαρ,αλλα μου ειχε φανει ωραια ιδεα απο το τρεηλερ…
κ σε εμένα άρεσε το απ
να το δείτε - καλά τα λέει ο Βαγγέλης
δεν έχω δει ακόμα το Γόλυ - ντροπή μου
Το γουολυ εσπειρε Btw…
το λένε όλοι
gijoe δυστυχως
Μαπε ολε…:?
δηλαδη για να καταλαβω
ποιος ο λογος να μην δειξεις τον cobra commander με μια κουκουλα
αλλα με μια απαισια μασκα
που καμια σχεση δεν ειχε με το κονσεπτ της σειρας???
ενω στoν ντεστρο διατηρεις το κονσεπτ με την σιδερενια μασκα
και ποιος ο λογος της σχεσης duke-baroness-cobra commander
και REX???
ΕΛΕΟΣ!!!
Το Game τι λέι;:):!:
Άμα είσαι μεταξύ αυτού και ενός άλλου να προτιμήσεις το άλλο:p
Καλή ταινιούλα για να περάσεις την ώρα σου, αλλά τίποτα σπουδαίο.
είδα χθες το G I JOE
από τα χειρότερα πράγματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο σινεμα. πολυ πολυ κακο. τουλάχιστον είχε sienna miller με κολλητά δερμάτινα
Εεε πως το λες κακό τότε αυτό ρε?
“τουλάχιστον” έγραψα, για καλό το λέω
πολύ κακή ταινία πάντως. καιρό είχα να δω τέτοια φόλα. παίζει να κοιμήθηκα κανα δίλεπτο σε μια φάση
Μάλλον δε με κατάλαβες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το τουλάχιστον η ταινία ανεβαίνει τρια αστεράκια στη βαθμολογία στο χαλαρό.
Και ο signal δεν ειπε καλα λογια για την ταινια…
Τι μανια ειναι αυτη να μας χαλανε τις παιδικες μας αγαπες οι βρωμοαμερικανοι ?
Το transformers χαλια το θεωρω και μ’αυτα που διαβαζω δεν θα το δω καν το G I JOE.
Αναμενουμε να δουμε και τι παπαρα θα ειναι τα στρουμφακια ε
Τα στρουμφάκια, οτι και να είναι δεν νομίζω να βλέπετε απο μαντραχαλους σαν κ μας. Εγω κάτι διάβασα Θαντερκατσς, θέλω να πιστευω οτι θα είναι πολυ μάχημη ταινία.
Aν και υπαρχει μια φοτο απο γυρισματα-προντακσιον
Gigoe δεν εβλεπα ουτε μικρος,οπωτε κλαιν μαιν…
UNTIL THE LIGHT TAKES US ALL στις νυχτες πρεμιερας
μια παρουσιαση της νορβηγικης black σκηνης με συνεντευξεις των συντελεστων της σημερα
κυριως fenriz (οπου τον παρακολουθουμε σε διαφορες στιγμες της ζωης του) και vikernes να μιλαει σχεδον για τα παντα
καποια ενδιαφεροντα πλανα αρχειου (προβες mayhem το 89! - ειδησεις για τους εμπρησμους)
και ενα υποτυπωδες soundtrack απο πισω με κλασσικα κομματια του ειδους σε εναλλαγη με ambient-post μουσικες
στην κουβέντα έμεινες ? έμεινα κ έκανα ερωτήσεις, είχε πολύ ενδιαφέρον