Είδα χθες το “up”…Ταίνια κινουμένων σχεδίων της Disney…Ενώ περίμενα ότι θα’ ταν σάπιο, τελικά ήταν πολύ γαμάτο! Εντωμεταξύ το πρώτο μίσο της ταίνιας δεν θα το χαρακτίριζα και πολύ παιδικό…Ηταν πολύ θλιβερό
Ωραίο το up αλλά το wall-e δεν το αγγίζει.
Ναι γαμώ! Θάλω να το δω!
εεε γενικά το walle είναι από τα καλύτερα κινούμενα σχέδια εδώ και πολλά χρόνια κατά τι γνώμη μου…
Eιδα χθες το Orphan και εχω να πω οτι ειναι απ’τα καλυτερα ψυχολογικα θριλερ!Δειτε το λεμε!!!
The Informer του Σόντερμπεργκ με Ματ Ντέημον.
Τρελή κωμικοτραγική αληθινή ιστορία, δεν περιμένω να αρέσει σε πολλούς (αν κρίνω από την αποχώρηση πολλών ατόμων στην αίθουσα :Ρ) ωστόσο.
Αρκετά καλός ο Ματ (το ζενίθ του πιστεύω το έφτασε με τον Πληροφοριοδότη).
Καλη ταινία, την προτείνω.
+Άπειρο!!! Πραγματικά θεική ταινία…Ίσως και από τα πιο τρομακτικά θρίλερ που χω δει τα τελευταία χρόνια…
Το’ δα χθες…Εγώ ήθελα να δω Αντίχριστο αλλά η φλωροπαρέα μου δεν ήθελε, οπότε αφού φάγαμε μια ώρα στο ν’ αποφασίσουμε τι θα δούμε επιλέγουμε το Orphan…Ομολογώ ότι στο σινεμά μπήκα απίστευτα ξενερωμένος γιατί περίμενα ότι θα’ ναι καμιά κλασσική αμερικανιά…Ευτυχώς όμως έπεσα έξω!!! Πραγματικά όλο το σινεμά είχε χεστεί πάνω του (Προς το τέλος του έργου κάποιοι απο πίσω φώναζαν: Σφάξτε το κοριτσάκι να τελειώνουμε!!!)
Αυτό που γούσταρα πολύ ήταν ότι εντέλη το όλο σκηνικό δεν ήταν μεταφυσικό (πχ το παιδί του σατανά και τέτοιες μπούρδες) αλλά ότι υπήρχε μια πιο λογική/φυσική εξήγηση…
‘Το Κακο στην εποχη των ηρωων’.
Εχει δικο του thread οποτε θα τα γραψω εκει.
Το Antichrist του Lars Von Trier το δε κανεις?
Πρεπει να γαμαει, θα το δω μεσα στη βδομαδα.
το χουν καταθαψει απο παντου. γουσταρω τριερ,θα το δω ετσι κι αλλιως αλλα αυτη που περιμενω ειναι η καινουρια του χανεκε που πηρε και τον φοινικα.
Εγω ειδα Antichrist πριν καμποσο,θα κανω κανα opinion post αυριο-μεθαυριο…παντως ενω απεχθανομαι Τριερ,ηταν η πρωτη ταινια του που αρχικα μου κεντρισε λιγακι και με εκανε να το δω δευτερη φορα…δυστυχως βεβαια,μετα απο λιγες μερες και με πιο κατασταλαγμενες αποψεις,τηνω να πω πως ειναι μαλλον εκτρωμα-με ολη ομως τη σημασια της λεξης- …
ουτε dogville σ’ αρεσε? medea εχεις δει?
Aπο Τριερ,εχω δει βσκ τα Ντογκβιλ-μαντερλεη,dancer in the dark,ηλιθιοι,europa,breaking the waves…για τις 2 πρωτες,ειχα βρει στιγμες και γενικα στοιχεια που μου αρεσαν…αλλα και παλι,με το ζορι…για τις αλλες τις βρηκα απο αθλιες μεχρι απλα κακες…γενικα δεν μου αρεσει ο Τριερ,τον θεωρω μαλακα,με ολη τη σημασια της λεξης,βασισμενος σε αυτα που εχω δει αλλα κυριως και αυτα που εχω διαβασει,συνεντευξεις κτλ…δεν ειμαι δλδ και ο ποιο αντικειμενικος κριτης του,με προκαταληψη ειδα και το καινουριο,που παραδοξως μου εκανε κλικ σε καποιο σημειο…(πρεπει να εχω δει κ τπτ αλλο δικο του σε κατι αφιερωσεις,αλλα δν θυμαμε καν οπωτε δεν μπορω να μιλησω παραπανω για αλλες του ταινιες)…
εύκολα η χειρότερη ταινία του "νέου"¨Τρίερ, ο αντίχριστος. αν θέλετε το αναλύουμε.
απογοητεύτηκα κ είμαι υπερφανμπόηζ
Λογικό δεν είναι; Αφού ο ίδιος λέει πως η ταινία είναι μια συρραφή σκηνών που του ήρθαν στο μυαλό όταν είχε πέσει σε κατάθλιψη. Δηλαδή πόσο καλή μπορεί να είναι μια τέτοια ταινία;
Αυτό που πρέπει να μάθουμε είναι αν σε κατάθλιψη έπεσε πριν ή μετά το Μαντερλέι (που επιτέλους το είδα και είναι τεράστια πατάτα κι ας είμαι Dogville lover - περίεργα ακούστηκε αυτό), μπας και δοθεί εξήγηση για τα χάλια αυτής της ταινίας
τα χάλια της ταινίας δικαιολογούνται εύκολα
είσαι τυφλος
τοσο απλο
Μάλλον θα είμαι. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι έχω τόσο κακόγουστους φίλους!
Βσκ,με 2 κουβεντες,γτ δεν εχω τωρα χρονο,ο Αντιχριστος πανω κατω,ξεκινησε καλα σχετικα για μενα,προσπαθωντας να πει κατι σχετικο με την καταθλιψη κτλ-ανεπαρκως και παλι-,στην πορεια το εχασε τελειως με σχιζοφρενειες,σαδομαζωχιστικα και με αποκορυφωμα το τελευταιο μερος,με την αναιτια,ανουσια και ασχημη καφριλα…τα νοηματα που μπορει να βγαλει κανεις,σχετικα με την τερατωδη φυση του ανθρωπου κτλ ειναι νηπιακου επιπεδου,οπως και οι συμβολισμοι του αλλα και σιγουρα,ο μισογυνισμος που εκμπεμπει-και δηλωνεται βσκ ξεκαθαρα- η ταινια εμενα πχ με χαλασε πολυ…επισης,με χαλασε που η σκηνοθεσια-φωτογραφια κτλ παρεπεμπαν σε πολλα σημεια σε γιαπωνεζικες ταινιες τρομου ιδιου στυλ και υφους κινηματογραφησης…θα κανω κανα ποστ λατερ να τα πουμε πιο αναλυτικα κσερωγω,παντως γενικα,η μεγαλομανεια την εφαγε την ταινια και πλεον ειμαι σιγουρος πως ο Τριερ το εχει χασει…btw,η αφιερωση στον Ταρκοφσκυ,μαλλον τον αγαπημενο μου σκηνοθετη,και με νευριασε και μου φανηκε πολυ προκλητικη
Μμμ, μια χαρα μου ακουγεται εμενα. :oops:
Απο Trier εχω δει μονο dogville κ manderlay ομως, αλλα μ αρεσανε
Είδα τον Αντίχριστο το οποίο πρέπει να είναι μια από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει στη ζωή μου. Απωθητικό όσο δεν πάει, με κάκιστο σενάριο, υπερβολική σκηνοθεσία και τραβηγμένες από τα μαλλιά ερμηνείες. Ο Φον Τρίερ εκμεταλλεύτηκε την φήμη του για να κυκλοφορήσει μια μεγατόνων ΠΑΤΑΤΑ. Μου θύμισε μερικές πανηλίθιες καμένες ψευτοταινίες που βάζει καμιά φορά το Άλτερ και αλλάζω κανάλι. Καλό το αστειάκι, Λαρς, αλλά δεν το χάψαμε…