Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Tο δα κι εγώ λοιπόν αυτό…Ντάξει τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα περί του έργου…Από την μία σε ορισμένα σημεία το θεώρησα ενδιαφέρον και προσπάθησα στο μυαλό μου να καταλάβω και να εξηγήσω κάποια πράματα (δηλάδη το σχόλιο πολλών ότι είναι μια μπούρδα που δεν βγάζει νόημα κλπ θεωρώ ότι δεν στέκει), αλλά από την άλλη σε ορισμένες φάσεις το θεώρησα υπερβολικό (πχ η σόκινγκ σκήνη η οποία ώστοσο κάτι ήθελε να πει -απλά ρε φίλε δεν χρειαζόταν να δείξεις λεπτομέρειες-), πολύ δήθεν και φυσικά μου την έσπασε ο μισογυνισμός που προέβαλε…

Εκεί που γέλασα πάρα πολύ ήταν στην αφιέρωση που ανέφερε ο λούπιν, οπού στο σινεμά όταν έδειξε την αφιέρωση στον ταρκόφσκι, φωνάζει ένας από δίπλα: Toν υποχρέωσες τον άνθρωπο, θα τρίζουν τα κόκκαλα του!

Πόσο τραγικό.

Ρε μη με ψήνετε για το Ορφανό, είχα αποφασίσει ότι δε θα το δω. #$#@%&*

Nα το δεις! Θα αλλάξεις γνώμη

Eιδα το “ραγισμενες αγκαλιες” με την Penelope Cruz. Πολυ ωραιο κοινωνικο δραμα. Δεν ειχα δει καμια ταινια του Almodovar μεχρι στιγμης.

‘Αντε, το είδα και εγώ το Orphan… Είχε κάποια κλισέ εννοείται, αλλά πολύ καλύτερη απ’ ότι την περίμενα. Και στα + αυτό που αναφέρθηκε ήδη, ότι υπήρχε δηλαδή μια ‘λογική’ εξήγηση.

Επίσης είδα και το Κορίτσι με το Τατουάζ σήμερα, αρκετά καλή, την συνιστώ.

Ο Αντίχριστος τόσο χάλι μωρέ? :-k

Όχι…υπερβολές. Βέβαια μην περιμένεις κανα αριστούργημα.
Δεν σου δίνει τροφή για σκέψη…ο,τι πραγματεύεται στο δίνει σχεδόν έτοιμο και σαν ταινία είναι, σε στιγμές, ανούσια προκλητική. Εικαστικά εμενα μου άρεσε πάρα πολύ.

Προτείνω να μην την δείτε στο cinema όσοι ενδιαφέρεστε. Έκανα τη βλακεία και πήγα σε αίθουσα όπου υπήρχαν άτομα που, δεν ξέρω πόσα σκατά έχουν στο κεφάλι τους, νόμιζαν οτι θα έβλεπαν θρίλερ με διαβόλους και δαίμονες. Μας έσπασαν τα παπάρια μιλάμε. Να φεύγετε ρε ζώα αν δεν σας αρέσει η ταινία ή βγάλτε τον σκασμό. Μαζόχες. Άι σιχτιρ πια…Μόνο transformers στο cinema :stuck_out_tongue:

Έχει κάνει γενικώς πολύ ωραίες δουλείες…Φοβερό είναι και το “όλα για τα μητέρα μου”

Όσον αφορά στον αντιχριστό ισχύει ότι στο σινεμά υπήρχαν πολύ ενοχλητικοί θεατές…

Είδα κι εγώ τις Ραγισμένες Αγκαλιές σήμερα.

Μέσα από ένα σχετικά τετριμμένο σενάριο αυτό που περίμενα να δω ήταν η σκιαγράφηση των χαρακτήρων (που είναι και το βασικό μου κριτήριο για τέτοιες ταινίες) και αυτή ενώ εξελίχθηκε πολύ καλά και με “αιχμαλώτισε” ως ένα βαθμό στο τέλος τα χάλασε, σα να μην του βγήκε του Αλμοδοβάρ αυτό που είχε στο μυαλό του. Κρίμα…

Eίδα τον Αντίχριστο και θα συμφωνήσω ότι ο Τρίερ το παράκανε. Υπάρχει και κάποιο όριο στην ωμότητα. Είμαι τρελός φαν του αλλά εδώ μας τα χάλασε. Κρίμα γιατί αν εξαιρέσεις τις σκηνές αυτές γενικά η ταινία είναι ενδιαφέρουσα. Δεν γίνεται όμως να μην επηρεαστείς.

Αυτή για τη coco chanel και τον igor stravinski. Εκνευριστηκά απαίσια, όταν τελείωσε μου έφυγε ένα βάρος. Χάλια σκηνοθεσία, χάλια ηθοποιία, χάλια σενάριο, μόνο τα κοστούμια, όπως ήταν φυσικό άξιζαν, αλλά και αυτά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα…

Γιατί την είδες???

Είναι απ’ τις ταινίες που βλέποντας τον τίτλο και διαβάζοντας ελάχιστα πράματα ξέρω ότι δεν θα τη δω ποτέ

Είδα το “away we go” του Σαμ Μέντες. Πάρα πολύ καλό. Χαρούμενο, δεν έκανε πουθενά κοιλιά, αστείοι χαρακτήρες και έφευγες με ένα τεράστιο χαμόγελο από την αίθουσα. Και πανέμορφη Lo-Fi μουσικούλα που πρέπει να θυμηθώ να κατεβάσω!

Το “βλέπω το θάνατο σου IV” σε 3D.Περισσότερο αηδιαστικό ήταν,παρά τρομακτικό.Το μόνο που άξιζε ήταν η εμπειρία του 3D σε κανονική ταινία(όχι κινούμενα σχέδια εννοώ).Πφφφ.

“Ψυχή βαθιά”.

Καλοφτιαγμένη ταινία (ο Βούλγαρης είναι εγγύηση σ’ αυτόν τον τομέα) αλλά με ένα σωρό φάουλ σε επίπεδο περιεχομένου (σ’ αυτόν τον τομέα απ’ την άλλη ο Βούλγαρης ούτως ή άλλως δεν εμπνέει -πια- εμπιστοσύνη).

Θα επανέλθω όμως κάποια άλλη στιγμή για περισσότερα.

Το Up (the Irons!).
Σε λίγα σημεία βαρέθηκα, αλλά συνολικά πολύ καλό, με γέλιο, νοήματα, κλασική όμορφη ταινία της Ντίσνεη.
2 θετικά:
Ανοιξαν ξανά οι χειμερινοί συνοικιακοί και μετράμε ανάποδα για το Toy Story 3.:smiley:

Ωπ,και γω το ειδα αυτο,3-D κιολας,πιο πολυ για την εμπειρια…ωραιο ηταν,η αρχη το καλυτερο μερος της ταινιας…κλασικη πιξαρ,δεν ειμαι φαν,καλα περασαμε παντως…το 3-d ηταν σαγονοριχτης,ηταν το συμπερασμα της βραδιας…

Αntichrist

Μια χαρα γαμησε η ταινιαρα, παρα τα απειρα ασχημα σχολια που ακουσα πριν παω να τη δω

Eίδα και εγώ το Saw VI στου Ρέντη. Άφθονες συκωταριές, άντερα, εντόσθια και όλα αυτά τα χαριτωμένα πράγματα κυριαρχούσαν στην ταινία. Είχε και ένα υποτυπώδες σενάριο. Γενικώς, ‘‘αναγουλιαστικό’’ το εργάκι, δεν νομίζω ότι άξιζε τα λεφτά του. Κόψε το χέρι σου εδώ, το πόδι σου εκεί, τρύπησε το χέρι σου εκεί, τρύπησε το κρανίο σου παραπέρα… βαρεθήκαμε κιόλας. Τα προηγούμενα ήταν σαφώς καλύτερα.

Ε τωρα τα saw μετα το Ι που ειχε μια πρωτοτυπια ηταν ολιγον τι σκουπιδακια…

Κυνόδοντας…

Συ-γκλο-νι-στι-κό φιλμ…ακόμα δεν έχω συνέλθει…σπουδή πάνω στην οικογένεια, στους θεσμούς εξουσίας των γονέων πάνω στα παιδιά (και σε κάθε θεσμό εξουσίας)…κρύο, αποστασιοποιημενο χωρίς να σκιαγραφεί χαρακτήρες και να ψάχνει κίνητρα για όλα όσα λαμβάνουν χώρα σε αυτό το σπίτι…

χαράζεται μέσα σου ανεξήτηλα…δεν έχω άλλα λόγια…