Νιck And The Backbone@Live Στο Βολο 11/11/2011

Λογικα εκει θα ειμαι.Τρομερος κιθαριστας,τρομερος drummer(Αποστολακης).Εχω δει Ντουνουση αλλη μια φορα στο Βολο μαζι με τον Nick Gravenites!!!O τυπος ειναι κιθαρισταρα!!!

Τον είδα πριν κανα μήνα… απλα μαγεία και ταξίδι το παίξιμο του!!

Μολις γυρισα από το δυομιση ωρων live στην πολη μας των Nick And The Backbone του φοβερου κιθαριστα Νικου Ντουνουση!!!Με τον φιλο μου τον MyNameIsMud ημασταν και απολαυσαμε ένα show με πολλη Stratocaster,ατελειωτα σολαρισματα(παντα μου αρεσε αυτη η λεξη,όπως και ο ντραμιστας!),blues/hard rock ρυθμους και φοβερες διασκευες στα??Little Wing??(J.Hendrix),??Tin Pan Alley??(SRV) και ??Οld Love??(Eric Clapton).
Αν και τα blues δεν ειναι και των δυο μας το αγαπημενο ειδος,περασαμε πολυ ωραια διοτι ειδαμε εναν καταπληκτικο μουσικο,τον Stevie Ray Vaughan δλδ της Ελλαδας!!!

Έτσι ακριβώς είναι! Φαντάζομαι το little wing το κράτησε κανα 15λεπτο ξέρω γω; :slight_smile:

μεγάλος μάστορας λέμε

Aκριβως!!!Ηταν η δευτερη φορα που τον εβλεπα και πραγματικα ο τυπος δεν παιζεται!!!Δυστυχως κι ενω στην αφισσα ελεγε οτι drums θα επαιζε ο Αποστολακης,εγινε αλλαγη τελευταια στιγμη κι επαιξε αλλος ντραμιστας!

Παντως και τα blues να μην πολυγουσταρεις ο τυπος σε κανει να τα λατρεψεις.
Φοβερη τεχνικη,φοβερο παθος και ψυχη και βεβαια στις διασκευες εβαλε και την δικια του σφραγιδα με αποκορυφωμα το 7λεπτο little wing(εχω την εντυπωση οτι ακουστηκε και το running on faith του Clapton παντως)
Αψογος ο αρχηγος!