Ο Νιck Gravenites live στο Cafe Santan στο Βολο,1/3/2010

Η μεγαλη αυτη μορφη ερχεται για μια βραδια στο Βολο οπως και σε αλλες πολεις στην Ελλαδα.Ποτε δεν ημουν κι ο πιο ενθερμος οπαδος της blues μουσικης,αλλα o Gravenites ειναι πολυ μεγαλη blues rock περσονα και λογικα δεν τον χανω!
http://www.novafm106.gr/index.php

Να πας φίλε, ο Γκραβενίτης είναι τεράστια μορφή και είμαστε τυχεροί που έχει αρχίσει να ξαναπαίζει κάθε χρόνο Ελλάδα και μάλιστα σε περισσότερες πόλεις. Εγώ δυστυχώς θα τον χάσω γιατί έχω ήδη δεμευτεί να πάω σε άλλες συναυλίες αν και κάτι μου λέει πως την Παρασκευή το βράδυ θα πάω στο Κύτταρο έστω αργά αφούν εκεί πάντα οι συναυλίες αρχίζουν αργά.

ελπιζω να περασει κ απο την σκυλουπολη μας γιατι τις αλλες φορες τον ειχα χασει…:frowning:

Xτες λοιπον ηταν η εμφανιση του μεγαλου Nick Gravenites με τους Νιck And The Backbone να τον συνοδευουν.Παρα πολυ καλος ηχος,γεματο το Cafe Santan και πανω απο’ολα ενας επληκτικος Nικος Ντουνουσσης,συγγνωμη ενας θεος Νικος Ντουνουσης ηθελον ειπειν!!!Ισως ο κορυφαιος Ελληνας κιθαριστας.Ο Gravenites καθισμενος σε καρεκλα,σταθερη αξια,εξοχος blues rock μουσικος,με εξεπληξε ευχαριστα με την πεντακαθαρη φωνη του και με την αποδοση του,οπως επισης και με το οτι επαιξε το αγαπημενο μου '‘Pride Of Men’'απο την εποχη των Quicksilver Messenger’s Service!!!
Παρακατω παραθετω καποιες ημερομηνιες για live απο το My Space των Nick And The Backbone,οπου ομως δεν ξεκαθαριζεται αν ειναι απο κοινου εμφανισεις με Gravenites.Παιδια αποψη μου μην τους χασετε.
Φιλε Bluezlick εχει ημερομηνιες και για Θεσσαλονικη!!!