Clan of Xymox / In The Nursery / Kan Kan, 11 Οκτώβρη, Κύτταρο

Έλα να μαζευόμαστε οι γότθοι. :stuck_out_tongue:

Βασικά οι Clan Of Xymox δεν παίζουν μόνοι τους αλλά είναι headliners στο Wave Festival στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι εκπληκτικοί In The Nursery και οι KanKan! :smiley:

Αμα ειμαι εδω,απο τωρα εχω στην ακρη τα make up και τα δερματινα…αυτο το λαιβ θα ειναι ΕΠΟΣ!!!Παμε για τρελο γκοθοχτυπημα!!!Υπερτατη μπανταΡΑ,θα την τιμησουμε οπως πρεπει!!!

Elfentanz Presents:

Αν είστε λάτρης των ταξιδιών στον χωροχρόνο σημειώστε αυτήν την ημερομηνία: Κυριακή 11 Οκτωβρίου του 2009. Είναι η μέρα που θα διεξαχθεί στο Κύτταρο live ένα mini festival που θα μας πάρει από το χέρι και θα μας οδηγήσει κατευθείαν στις σκοτεινές ρομαντικές μέρες του new wave της δεκαετίας του ?80.

CLAN OF XYMOX
IN THE NURSERY
KAN KAN

Οι Clan of Xymox ήταν για πολλά χρόνια απωθημένο της τοπικής new wave κοινότητας. Ένα συγκρότημα που έγραψε μερικές από τις χρυσές σελίδες της 4AD, με αναρίθμητα club hits στα σκοτεινά στέκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και με πολυάριθμους οπαδούς που τους τοποθετούσαν δίπλα στους Cure, τους Bauhaus και τους Joy Division. Αν και ενεργοί από τις αρχές των 80?s μας πρωτοεπισκέφθηκαν μόλις στα τέλη των 90?s. Έκτοτε, αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό. Μια σχέση που βασίστηκε στην δισκογραφική συνέπεια που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια και στις εξαιρετικές συναυλίες τους με τις οποίες πάντα καταφέρνουν να ικανοποιούν όλους τους παλιούς και νέους fans τους. Πόσο μάλλον που αυτή τη φορά θα τους απολαύσουμε σε ένα best of show. Να είστε προετοιμασμένοι για μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια που κυκλοφόρησαν ποτέ με την ετικέτα της 4AD στα 80?s (a day, back door, stranger, louise, muscoviet mosquito κ.τ.λ.), τις καλύτερες στιγμές από την σύντομη αλλά εξαιρετική περίοδό τους σαν Xymox και τα highlights της πιο πρόσφατης εποχής τους. Κρατήστε και λίγο χώρο για την ολοκαίνουργια - και καλύτερη εδώ και πολλά χρόνια ? δουλειά τους με τίτλο in love we trust. Τραγούδια σαν το hail Mary ή το home sweet home σίγουρα έχουν θέση σε ένα best of show των Clan of Xymox!
www.clanofxymox.com

Οι In The Nursery ξεκίνησαν τη πορεία τους το 1981 στο Sheffield και έχουν κυκλοφορήσει πάνω από δύο ντουζίνες άλμπουμ. Τα πρώτα τους βήματα έγιναν στο μονοπάτι που είχαν χαράξει οι Joy Division και παίζοντας μαζί με groups όπως οι Death in June, Attrition, Artery κτλ καθιερώθηκαν γρήγορα στο νέοκυματικό κοινό της εποχής. Σύντομα όμως οι αρχικές dark wave επιρροές τους μετεξελίχθηκαν σε ένα έντονο φλέρτ με την κινηματογραφική μουσική που έλαβε σάρκα και οστά με μια εξαιρετική δισκογραφία και με soundtracks και trailers για μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το Βeowulf, The Aviator, Interview with the Vampire, Along Came a Spider, The Rainmaker. Επίσης, τα τελευταία χρόνια ασχολούνται με τη δημιουργία soundtracks για κλασσικά φίλμς του βωβού κινηματογράφου όπως τα Cabinet of Dr Caligari, Asphalt, Man with a Movie Camera, A Page of Madness, The Passion of Joan of Arc κ.α. Αυτή θα είναι η δεύτερη full band παρουσίαση των In The Nursery ενώπιον του ελληνικού κοινού (η προηγούμενη φορά ήταν στο elfentanz festival του 2005) με ένα performance που θα χαρακτηρίζεται από την έντονη θεατρικότητα και την εντυπωσιακή χρήση κρουστών. Οι In The Nursery είναι μια από τις συναυλιακές αδυναμίες μας και - αν δεν τους έχετε δει ποτέ live - στις 11 Οκτωβρίου θα καταλάβετε το γιατί.
www.inthenursery.com

Όμως η μεγάλη έκπληξη του φεστιβάλ έρχεται με τους cult new wavers Kan Kan του Patrick Dineen…Οι Kan Kan ήταν μια εξαιρετική μπάντα από το Liverpool που ακροβατούσε ανάμεσα στη νεορομαντική και new wave σκηνή με ιδιαίτερα θεατρικό τρόπο κατά την περίοδο 1980-1982. Κυκλοφόρησαν ένα αρκετά πρωτόγωνο 7" single (Film Noire) και 2 καταπληκτικά EP (Changing Trains και The Informer), κάποια κομμάτια σε συλλογές και τέλος. Ο Patrick Dineen ασχολήθηκε ? και ασχολείτε μέχρι και σήμερα - με το θέατρο, αλλά πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα album με το όνομα Eddie Rialto και μια συλλογή με ακυκλοφόρητα tracks των Kan Kan. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Patrick Dineen σαν Kan Kan από το 1982 και θα γίνει αποκλειστικά και μόνο για χάρη των ελλήνων οπαδών του μια και δεν έχουν ανακοινωθεί άλλες συναυλίες για το άμεσο μέλλον. Η δισκογραφία τους είναι must-buy για τους fans του new wave και τραγούδια σαν το changing trains, blue tango, apartment 100 είναι αναπόσπαστο στοιχείο σε κάθε new wave / minimal party που σέβεται τον εαυτό του. Ίσως και να είναι once in a lifetime η ευκαιρία να έρθουμε face to face με ένα καλά κρυμμένο μυστικό του new wave.
www.myspace.com/wwwmyspacekankan
www.patrickdineen.co.uk

To φεστιβάλ θα γίνει στο Κύτταρο την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 32 ευρώ στην προπώληση.

Από εχθές ξεκίνησε η προπώληση από το Dark Cell και το Tickethouse.
Σήμερα προστέθηκε και το Black ‘n’ Rose (Σολωμού 16) και από αύριο - κατά πάσα πιθανότητα - θα προστεθεί και το κεντρικό Metropolis. Ενοείται οτι μπορείτε να επιλέξετε όποιο σημείο προτιμάτε, επιθυμία μου όμως θα ήταν να προτιμήσετε τα πιό εξειδικευμένα σημεία προπώλησης για να ενισχύονται και τα σχετικά μαγαζιά που βασίζουν την ύπαρξή και την εξέλιξή τους στην ύπαρξη και στην εξέλιξη της μουσικής μας. I hope you understand… 8)

Τιμή εισιτηρίου στη προπώληση 32 ευρώ

Κανένα πρόσφατο setlist από Clan Of Xymox ξέρουμε?

Δεν θα είμαι Αθήνα γαμώ την γκαντεμιά μου!!

Ουτε γω ρε π@#στη μου…σκατα…

Επειδή πάλι θα μαστε 3 κ ο κούκος, να τους πούμε να το κάνουν το λάηβ άλλη μέρα??:stuck_out_tongue:

Ακόμα και γω δε ξέρω αν θα μπορέσω να πάω. Πολύ δύσκολη μέρα η συγκεκριμένη… Τέσπα, θα δείξει…

Εισιτήρια προπωλούνται στα:

Dark Cell (Θεμιστικλέους 84)
Black ‘n’ Rose (Θεμιστικλέους 47)
Club Dark Sun (Θηβών 42, Περιστέρι - κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ)
Tickethouse (Πανεπιστημίου 42)
Metropolis (Πανεπιστημίου 54)

Η τιμή προπώλησης είναι 32 ευρώ ενώ στο ταμείο θα κοστίζουν 38 ευρώ.

Clan of Xymox, In the Nursery, Kan Kan ? THE FINAL DETAILS

Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Κύτταρο Live (Ηπείρου 48 και Αχαρνών - σταθμός Βικτώρια με τον ηλεκτρικό, σταθμός Λαρίσης με το μετρό)

CLAN OF XYMOX (best of)
IN THE NURSERY (full band)
KAN KAN

Εισιτήρια προπωλούνται προς 32 ευρώ στα:
Dark Cell (Themistokleous 84)
Black ‘n’ Rose (Themistokleous 47)
Club Dark Sun (Thivon 42, Peristeri - every Friday and Saturday night)
Tickethouse (Panepistimiou 42)
Metropolis (Panepistimiou 54)
Στο ταμείο του Κυττάρου θα κοστίζουν 38 ευρώ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.

Time Schedule:
Doors open : 19:30
Kan Kan 19:50 ? 20:30
In The Nursery 20:45 ? 21:45
Clan of Xymox 22:00 - ??

CLAN OF XYMOX on stage:
RONNY MOORINGS, MOJCA, MARIO USAI, YVONNE DE RAY
IN THE NURSERY on stage:
KLIVE HUMBERSTONE, NIGEL HUMBERSTONE, DOLORES MARGUERITE C, DAVID ELECTRIK
KAN KAN on stage:
PATRICK DINEEN

Official warm up party at club Dark Sun (Friday October 9 - dj G. Drivas, L. Skiadas)
Official after show party at Carousel (Sunday October 11 - dj G. Moraitis)

Η γνωστή Dark/goth μπάντα έρχεται στην Αθήνα! Θα πάω εννοείται!! Τους έχω ξαναδεί στο Gagarin πριν λίγα χρόνια…πολύ καλοί:)

](http://www.imagehosting.com/)[/IMG]

Βρε γάτα, κάνε ένα search πρώτα, υπάρχει θρεντ. Τα έκανα merge. :slight_smile:

Τελικά θα πάω, το αποφάσισα. Δύσκολη περίοδος αυτή, αλλά ευτυχώς περισσεύουν κάποια χρήματα. Πέραν των COX είμαι περίεργος να δω και τους In The Nursery.

Ένα δίκιο το έχεις και’συ, αλλά πού χρόνος για search με τα χάλια που έχω στο γραφείο :stuck_out_tongue:

clan of xymox θα ηθelα να τους δω κι εγω live ,κριμα που δεν θελει κανενας φιλος να ερθει μαζι,ισως σκασω τελικα μονος μου :lol:

Wave Festival - today is the day!!

Εισιτήρια θα διατίθενται πλέον μόνο από το ταμείο του Κυττάρου (και στο Dark Sun για λίγες ώρες ακόμα) και κοστίζουν 38 ευρώ (32 στο DS). Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.
See you there! :slight_smile:

λυγμ,λυγμ,καλα να περασετε οσοι πατε σημερα και αναμενω εντυπωσεις-σχολια:(

Λούπιν, δε θέλω να σε πληγώσω, αλλά… ήταν μια ομορφιά. Μια ομορφιά λέμε.

Σκέτη απόλαυση. Παρατηρώντας τον κόσμο γύρω μου κατά τη διάρκεια του λάιβ, έβλεπα πολλά χαρούμενα πρόσωπα και πολύ κόσμο που χόρευε και λικνιζόταν και την έβρισκε γενικώς - έχω την αίσθηση πως πραγματικά το χάρηκαν όσοι πήγαν. (και δεν ήταν λίγοι, γεμάτο ήταν το Κύτταρο)

Kan Kan δε μπορώ να πω πως με άγγιξε όσο είδα (απο τη μέση και έπειτα), μάλλον δε με συγκίνησε το οτι ήταν ένα άτομο ουσιαστικά με όλα τα μουσικά μερη προηχογραφημένα.

Αλλά οι In The Nursery που ακολούθησαν ήταν φοβεροί, πραγματικά. Σκοτεινό darkwave με έμφαση στο μπάσο και τα - φοβερά - κρουστά, μας έφτιαξαν κανονικά και χάρηκα πολύ που τους είδα. Φωτός όμως δεν θα βάλω απο αυτούς δυστυχώς, όσες τράβηξα βγήκαν σκατά.

Όσο αφορά τους Clan of Xymox… οκ, οι άνθρωποι απέδειξαν γιατί θεωρούνται απο τους στυλοβάτες της gothic μουσικής. Άψογη εμφάνιση, η μπασίστρια συνεχώς γελούσε (και έπινε μπύρες :P), o Ronny φοβερός. Μεταφέρθηκα σε φάσεις πίσω στα 80ς, μια που μας παρέδωσαν μερικά απο τα κλασικότερα τους παλιά κομμάτια (Louise, Muskoviet Musquito κλπ). Σε άλλες φάσεις πάλι το γυρνούσαν στα περισσότερο ηλεκτρονικά, ενώ και τα νεότερα τραγούδια δέσανε μια χαρά με το σύνολο. Συνολικά, παίξανε τρία ενκόρ. :smiley:

Και αν και ήμουν μόνος στο λάιβ, πέρασα γαμώ και χάρηκα πολύ που πήγα. Να πω εδώ πως μου άρεσε επίσης ο κόσμος, έβλεπες και μεγαλύτερους σε ηλικία, που φαίνεται είχαν ζήσει τους Xymox στα παλιά τους… έβλεπες και τις γκοθούδες, όμορφες όπως πάντα στην πλειοψηφία τους… - ωραία τα goth live βρε παιδί μου.

Αυτά, μερικές φωτό (οι μόνες που βγήκαν της προκοπής) και ένα βίντεο που τράβηξα για το τέλος!

Και το βιντεάκι… :slight_smile:

αχαχαααα έτσι μπράβο! Η αλήθεια να λέγεται :p:p

Μου άρεσε πάρα πολύ χθες, δυστυχώς δεν πρόλαβα τους Kan Kan καθόλου…επίσης για τους In the Nursery δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί τους είδα προς το τέλος (λιγο πριν το ενκόρ τους… ΝΑΙ άργησα να πάω) αλλά μπορώ να πω ότι είχαν ενέργεια επί σκηνής, ατμοσφαιρικότατη η μουσική τους, όμως μου άρεσαν κυρίως τα παλιά τους κομμάτια. Μου έκαναν εντύπωση τα κρουστά που έδιναν μια επιβλητική νότα επί σκηνής! σσ. ellanor έχω τραβήξει εγώ φωτό από ΙΤΝ :smiley:

Για τους Clan of Xymox έχω να πω ότι ήταν φοβεροί! Χάρηκα που έπαιξαν πολύ παλιά τους κομμάτια όπως το Muskoviet Musquito, A Day από τα 80’s και Jasmine and rose (τα έσπασε)

Υ.Γ. Η άχρηστη πληροφορία του θρεντ : Εγώ και η Mojca (η μπασίστρια) φορούσαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες μπότες !:stuck_out_tongue:

Θα ποστάρω φωτό αργότερα, ελπίζω να μπορέσω! Έχουμε ένα πρόβλημα με το Internet στη δουλειά σήμερα, ποστάρω από άλλο Η/Υ τώρα :frowning: