Cloven Hoof - 01/06 Αθήνα & 02/06 Σαλόνικα

Το τελευταίο live τους στην Αθήνα αν και είχε μικρή διάρκεια δίχως να φταίνε οι ίδιοι -έπρεπε να ξεκινήσει το πάρτι που είχε το 7 Sins μετά τη συναυλία- ήταν άνετα ένα από τα καλύτερα του είδους το οποίο έχω παρακολουθήσει.

Όποιος δεν τους έχει δει μην το χάσει. Ο Russ North είναι εκπληκτικός. Μπορεί να ακουστεί υπερβολή αλλά ο τύπος έχει θέση στο Top 5 των καλύτερων φωνών στο Metal. Ασυναγώνιστος και με καλό ήχο για τα δεδομένα του μαγαζιού.

Αν εχουν τελειωσει οι Πανηλιθιες, ειμαι μεσα με τα μπουνια. Μακαρι!

[B][SIZE=“5”]μονο πόρωση και κάβλα ! δεν μπορώ να περιμένω ![/SIZE][/B]

:metal: :metal:

Συγνώμη, δηλαδή θα έρθουν και στο up the hammers και μόνοι τους;;

πρεπει ναναι στα τελειωματα πανελληνιων.γαμω

Ναι ρε πούστη, μακάρι να έχουν τελειώσει οι γαμημένες!!

ας ελπισουμε να ξεκινησουνε 15 και εφετο

από fb:
Την 1η Ιουνίου οι Cloven Hoof θα παίξουν ένα αποκλειστικό set και θα παίξουν όλο τον δίσκο ?Sultans Ransom?. Οι Cloven Hoof θα εμφανιστούν επίσης τον Μάρτιο στην Αθήνα αλλά κατά την διάρκεια αυτής της συναυλίας δεν θα παίξουν κανένα κομμάτι από το ?Sultan’s Ransom?

Α τέλεια, από Ξήγα θα ναι;

άμα είναι με Russ North θα (ξανα)πάμε

Μολις το ειδα

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=12071&fb_source=message

μονο το sultans ransom θα παιξουν δηλαδη;;

αρα μια ωρα το πολυ πολυ;

//οχι οτι με χαλαει βεβαια

όλο το Sultan’s Ransom συν άλλα κλασσικά

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ…

ποτε περιπου θα βγουν οι cloven hoof ξερουμε;;

στις 10:30 περιπου

Σημερα η Συναυλιαρα!!:metal:

Οντως συναυλιαρα…ειχς γυρω στα 100+ ατομα…πολυ κεφι ομως απο τον κοσμο και απο την μπαντα που ανεβηκε στις 22.40 και κατεβηκε στις 00.20! Καλος ηχος, πραγμα σπανειο για 7sins και μονο το γεγονος οτι οι κιθαριστες κατεβαιναν μεσα στον κοσμο και επαιζαν αυτο λεει πολλα…:smiley:

Τεραστια συναυλια. Δεν πιστευα πως θα εβλεπα καπου/καπως τους ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ Cloven Hoof να παιζουν [U][B]ολοκληρο[/B][/U] το A sultan’s ransom, [U][B]ειδικα[/B][/U] με αυτη την ατμοσφαιρα και παλμο. Θελω να πιστευω πως δεν απειχε και πολυ απο αντιστοιχες στιγμες των 80’ς.
Οι Θεσσαλονικεις, ειδικα οι νεοτεροι, μην τους χασετε. Τιμηστε ενα ιστορικο NWOBHM οπου τιμα και αγαπα τους ακροατες του.
Υγ. Ειναι αισχρο να ερχοντε οι ΧΧΧ “μεταλλοπατερες” με 50-60-70? εισητηριο, να τρεχουνε δεκαδες χιλιαδες για να τους δουν απο μισο χιλιομετρο,και να μην ξερουν ουτε καν που πεφτουμε στο χαρτη, και σε τεραστια συγκροτηματα οπως οι Cloven Hoof οπου κυριολεκτικα ηταν ενα μαζι μας, να ειναι μετα βιας 100 ατομα…

τον πστη το north το γαμησε με τα γκειλικια του χθες. :stuck_out_tongue:

κατα τ αλλα ωραια συναυλια δυστυχως δεν ειχε πολυ κοσμο μαλλον για τους γνωστους λογους.
ο ηχος αν καθοσουν προς τα πισω κοντα στο μπαρ ηταν οντως καλος, μπροστα ειχε λιγο βαβουρα και το χε καταλαβει και ο νορθ που ζηταγε συνεχεια να χαμηλωσουν τις κιθαρες

αντε να μας ξαναρθουν του χρονου