Clutch - 26 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου Αθήνα

Ας παρει τηλ στην Detox και ας ρωτησει αν δεχεται επιστροφη εισιτηριων λογω της αλλαγης της ημερομηνιας (που κανονικα θα πρεπει να δεχεται, αν και δεν αναφερει κατι στην ανακοινωση). Αμα δεχονται, θα του πουν πως να ζητησει τα λεφτα του πισω απο το ticketarena.

Για αυτο που ρωτας πανω, για manowar ειχα παρει με αυτον τον τροπο, κανονικα ελεγε στο site οτι θα μου ζητησουν ταυτοτητα για να μου το δωσουν στο χωρο της συναυλιας.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση παντως απλα ειπα τ ονομα μου και μου το δωσανε. Αλλα νταξει μαλλον επειδη βαριοντουσαν.

—Α, μολις ειδα οτι καποιος τους ρωτησε στο φεησμπουκ αν μπορει να εξαργυρωσει το εισιτηριο επειδη δε βολευει η ημερομηνια και η detox απαντησε:
“δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα”

Δεν τους τιμάει τέτοια απάντηση …

θενξ Θέριε!

όντως μαλακία που δεν δέχονται εξαργύρωση. νομίζω μέχρι και η Didi το έχει κάνει…

Πέφτει πάνω στους Propagandhi της Αθήνας … Πάει για πούλημα / εξαργύρωση δηλαδή.

πφφφφ… θα το βαλω και στις αγγελιες…

πωλειται τικετο στην τιμη που αγοραστηκε 25 ΕΥΡΩ για το live της Αθηνας…
οποιος ενδιαφερεται pm

Άκυρο και από εμένα , όπως είπα … Για Αθήνα,πωλείται εισιτήριο των 20e , στα 20e!.. (Ωππ, κατέβασα τις τιμές της αγοράς … Δουλεύει ρολόι ο ανταγωνισμός τελικά! )

γκαντεμια…και ειχα κανονισει την αδεια μου…πλεον αυτο το πραμμα αλλαζει και τα πλανα μου αρδην σχετικα με την αδεια απολησεως…σκατα…

οχι ρε μαλακα

όχι ακριβώς, χτες πχ στο Hellfest απλά ακυρώσανε και βάλανε τους DOWN να παίξουν (δεύτερη φορά!) στη θέση τους, το ίδιο και σε κάθε άλλο φεστιβάλ

τι βλάκες είναι αυτοί ρε; είναι δυνατόν να μη δίνουν τα λεφτά πίσω; το εισιτήριο λέει πάνω μια γαμημένη ημερομηνία, αυτή είναι η συμφωνία μεταξύ εταιρίας και πελάτη. δηλαδή εγώ άμα δεν ακολουθήσω τους κανονισμούς που λέει από πίσω μπορεί να πάρω τον πούλο και να με πετάξουν έξω αλλά άμα αυτοί κάνουν το live ο,τι ημερομηνία τους καυλώσει είναι οκ; οκ κάτι πάθανε οι clutch και δε μπορούνε, δέξου το και δώσε refund αλλιώς παράτα τις διοργανώσεις και τις μαλακίες και πάνε κάνε καμιά άλλη δουλειά. δεν γίνεται να είσαι πάντα κερδισμένος

Ε είναι ο ένδοξος δρόμος που χάραξε ο συναυλιακός κολοσσός Didi music. Και νομίζω το γράφει και στο πίσω μερος του εισιτηρίου ως συνήθως. Ότι διατηρεί η διοργανώτρια το δικαίωμα αλλαγής χώρου, ημερομηνίας κλπ. Για δικά σου δικαιώματα ξεχνάν συνήθως να γράψουν :stuck_out_tongue:

Iσχυει αυτο που λεει ο Jim.

Βεβαια, ειναι τοσο φλου, που αφου ο αλλος μπορει να αλλαξει αοριστα την ημερομηνια, μπορει να σου χει παρει το 20αρι και να σου πει “μεταθετω τη συναυλια σε 2 χρονια” ή να την αναβαλλει συνεχεια. :stuck_out_tongue:

Aλλα εδω περνανε αλλα κι αλλα καθημερινα μπροστα απο τα ματια μας, κατι τετοια δεν περιμενουμε;;;

Γι αυτό στην πραγματικότητα δε συμφέρει να παίρνεις εισιτήριο στην προπώληση ή καιρό πριν τη συναυλία. Άν το καλοσκεφτείς είναι πιό ασφαλές και σε συμφέρει σε τελική ανάλυση να πάρεις ακόμα και ταμείο κι ας δώσεις και 5 ευρώ παραπάνω. Είναι επίσης ο πραγματικός λόγος που βάζουν πολλές φορές και ιδιαίτερα προνομιακές εκπτώσεις στην προπώληση. Άν το πάρεις από θέμα μάρκετινγκ ετσι πάει. Θέλουν να σ’έχουν στο χέρι ό,τι κ να γίνει.

εγώ απλά το πουλάω αν δεν μπορέσω να πάω… δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο…

Κι αυτό γίνεται. Αλλά μπαίνεις σε μια άβολη διαδικασία και δεν είναι πάντα εύκολο να το πουλήσεις. Καμιά φορά μέχρι τελευταία στιγμή το χεις στο χέρι

Για μενα ειναι μαλακια τους που δεν επιστρεφουν τα χρηματα σε οποιον δεν μπορει να ερθει. Χαλανε το ονομα τους χωρις λογο. Η συναυλια εχει βγει ΣΤΑΝΤΑΡ απο τη στιγμη που εχουν αλλαξει χωρο δυο φορες.

δεν ειναι παντα τοσο ευκολο…
αν εχει γινει sold out ναι οκ το πουλας…
αλλα στην περιπτωση πχ που οι γνωστοι σου εχουν ηδη εισιτηριο ή εχεις προγραμματισει δουλεια - διακοπες δεν ξερω και εγω τι και πρεπει να βρισκεσαι εκτος αθηνων αρκετες μερες πριν το live δεν ειναι οτι πιο ευκολο να το δωσεις… τεσπα…

οποιος θελει τικετο ας μου στειλει πμ

special show/ τζαμάρισμα έκαναν. Διασκευές Crowbar - Eyehategod - Corrosion of Comformity κλπ, μέσα στα λάθη και το χαβαλέ :stuck_out_tongue:
Αισθάνθηκα ένα τσικ καλύτερα για το ότι είμαι καταραμένη και δεν θα δω ποτέ Κλατς.

εσύ φταις για όλα λοιπόν :slight_smile: είναι το τίμημα που πλήρωσες για να περνάς χρόνο με τα πανκιά στη warzone αν και πίσω πίσω :slight_smile:

Υπάρχουν 2 εισιτήρια που περισσεύουν για το live της Αθηνας.
Δίνονται χαμηλότερα στα 17? το ένα.
Ας στείλει πμ οποιος θέλει.