Clutch - 26 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου Αθήνα

πάντως πίσω στο μπαρ στο ισόγειο ο ήχος μπούκωνε και ήταν πάρα πολύ χαμηλά… τηλεκοντρόλ έψαχνα… η μπάντα σε τρελές κάβλες βέβαια, μια χαρά ήταν…

συμφωνώ ότι εμφάνιση σν τν πλανετ στ γκαγκαριν δν ήταν! ήταν τόσο υπέρτατο εκείνο το live που δύσκολα θα επαναληφθεί… αυτό π λες πάντως οτι εξαφανίστηκαν οι μισοί, δεν ξέρω που τ δες. κ γω μπροστά ήμουν! και επίσης οι υπόλοιποι που λέτε ότι είχε ηχάρα, και ότι ο χώρος ήταν τρομερός, σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς! Σε αυτό που συμφωνώ ήταν οτι τ live αυτό με αυτές τς 2 ΓΚΡΟΥΠΑΡΕΣ, ήταν εμπειρία ζωής… και ναι οι Clutch είχαν κάβλες! :smiley:

κορυφαίες στιγμές τα Regulator και Electric Worry.
ένα videaki μου από το πρώτο για να δουν όσοι το έχασαν τι έγινε:

Επάνω που ήμουν ήταν πολύ ωραία. Και από ένταση ήταν καλά και από καθαρότητα, μόνο λίίίίγο πιο μπάσος απ’ ό,τι θα ήθελα ήταν ο ήχος αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα (γι’ αυτό και δεν είπα ότι ήταν τέλειος ο ήχος, ήταν όμως πολύ καλός).

Εντυπωσιακό το venue, πραγματικά. Αμφιθεατρικό, έβλεπες σχεδόν από παντού, ο ήχος βέβαια ήταν όντως πρόβλημα.
Άντε, να πεις, η πολλή μπασαδούρα και οι “βρωμικες” κιθάρες ήταν θέμα του ηχολήπτη. Από εκεί και πέρα, από το ένα μέτρο που χωνώσουν κάτω από τον εξώστη και πίσω, όπου και να ήσουν, μπούκωνε τρελά. Κρίμα για τόσο ωραίο χώρο, με τέτοια οπτική και χωρητικότητα.

Ε, με τούτα και με κείνα κατάφερα να χαρώ και να [U]ακούσω[/U] από τη μέση των Κλατς και μετά. Προς το τέλος ζήλεψα λιγάκι και πάρτυ στο πιτ, αλλά δε βαριέσαι :lol:

Regulator τραγούδαγε όλο, όλο το κλαμπ. Συγκίνηση.

Δε θα έλεγα ότι συμφωνώ. Ειδικά αν ήθελες να βλέπεις στην ευθεία της σκηνής και όχι από τα πλάγια νομίζω πως ήταν αρκετά δύσκολο, όπως και μπροστά ήταν σχετικά μέτρια η ορατότητα.

Επίσης, ο ήχος έπαιζε ανάλογα που καθόσουν.

Ως venue ήταν ωραιότατο βέβαια.

Τουλάχιστον μπορούσες να βλέπεις από τα πλάγια :stuck_out_tongue:
Λόγω ύψους είμαι πολύ συνηθισμένη να μην βλέπω από πουθενά…

Kαυλα ηταν. Ηχος για το πεος αν δεν ησουν σε πεδιο βολης, μπουκωνε παρα πολυ. Επισης μιας και ο χωρος ειναι μεγαλος για “κλαμπ” ισως η σκηνη να επρεπε να ειναι λιγο πιο ψηλα. Ακομα και γω ωρες ωρες δεν εβλεπα τελεια, κατι αλλοι δεν θελω να φανταζομαι καν

Παρτυ, παρτυ λεμε

Φιλακια στον Hopes που αραζαμε και κραζαμε μαζι Πλανετ <3 :stuck_out_tongue:

Εγώ από τη σκάλα είδα Clutch, αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο τους είδα, δεν μπορώ να πω ότι τους άκουσα κιόλας. Πολύυυ χαμηλά ο ήχος και ουσιαστικά άκουγα μόνο μπάσο μέχρι να πιάσει ο Fallon κιθάρα. Τουλάχιστον είχε καλό κλίμα.

Πολύς κόσμος πάντως, είδα και την Ρετς να χορεύει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στο Regulator :stuck_out_tongue:

Χαχαχ, ελα ρε γαμωτ γιατι να μη σας βρω πουθενα:p
Κατα τ’αλλα χαμος και παλι, πολυ τραγουδι, -και πολυ σπρωξιδι μπροστα αλλα αξιζε-
Αν επρεπε να γινω γκρινιας θα ελεγα για στελιστ και ηχο που δεν ηταν ασχημος αλλα σιγουρα μπορουσε καλυτερα, αλλα νταξει αποδειχθηκαν λεπτομερειες

Πολύ πολύ καλή φάση!
Οι Clutch όντως είναι μεγάλη μπάντα. Έπαιξαν τέλεια, έπαιξαν με τον κόσμο.
Οι Planet of zeus καλοί μου φάνηκαν αλλά γενικά δεν έχω επαφή με την μουσική τους να πω την αλήθεια.
Ο χώρος πολύ καλός, κυρίως επειδή ήταν φουλ ψηλοτάβανος, επαιρνες αερα και ειχε δυνατο κλιματισμό.
Ο ηχος εκει που ημουν ηταν πολυ καλος με την κιθαρα ομως εμφανως χαμηλα.
Το κοινο γαματο γενικα(γιατι σε μερικες φασεις ηθελα να βαρεσω κοσμο- δεν γινεται να παιζει η μπαντα χιτ-ακια και συ να χεις γυρισε με τους φιλους σου και να σχολιαζεις γκομενακια γαμω το κερατο σου) αν και επιβεβαιωθηκα για το ποσο της μοδας ειναι αυτου του ειδους οι μπαντες. Τοσες κοπελες σε λαιβ νομιζω δεν εχω ξαναδει.:D:D

Η αποφαση της τελευταιας στιγμης αξιζε τελικως!:!:

Σας μισώ όλους :stuck_out_tongue:

Τι drummer αυτός ο Gaster ρε πούστη μου

Eντάξει, πείτε αλήθεια όμως, τις προηγούμενες δυο φορές που στάζαμε και λιώναμε δεν ήταν περισσότερο πάρτυ; :stuck_out_tongue:

Φάνηνε η διαφορά με αυτόν των Planet Of Zeus, ο Gaster είχε απίστευτο groove.

ω ναι!

http://m.youtube.com/watch?v=aH7Utw73ti0 απο Θεσσαλονίκη το electric worry

για πείτε λίγο οι της αθήνας… στο τέλος του live τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας πόσο κοινωνικοί / εκδηλωτικοί ήταν…??

Γιατί έχω την εντύπωση πως εδώ παίζει να στράβωσαν κάπως με το θέμα του πυρσού…

Τρελη ακυρουμπα η παραπανω συγκριση των ντραμερς. Πολυ απλα γιατι ο ντραμερ των πλανετ ειναι χιλιομετρα μπροστα οτι και να λετε. Σορρυ κιολας αλλα το παιξιμο του ειναι από άλλο πλανητη.

Πιαθανότατα από τον πλανήτη Δία.