Clutch - 26 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου Αθήνα

Τα είπανε όλα τα παιδιά πάνω. Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω δει επίσης.

Ατελείωτο κέφι, ροκ εν ρολ δυναμίτες, απίστευτο κοινό (δεν υπάρχει περίπτωση να περίμεναν τέτοιο ζεστό κοινό, μας είπαν ότι οι προηγούμενες 16 ώρες ήταν αυτές με την πιο θερμή φιλοξενία που έχουν ζήσει), 4 άψογοι μουσικοί να ναι τόσο δεμένοι αλλά και τόσο ταπεινοί και απλοί. Σαν να βλεπες την μπάντα των κολλητών σου.
Και ο Fallon τι φροντμαν ρε πούστη…

Η νέα δισκάρα είχε την τιμητική της ωστόσο δεν παίξανε αυτά τα δύο που περίμενα ρε γαμώτο, Face & Gone Gold.
Στο Regulator δεν περιγράφεται τι έγινε, όλο το κοινό να χει χύσει.

Ακούτε / δεν τους ακούτε πάρτε την γυναίκα και πάτε να τους απολαύσετε.
Υπέροχοι, δεν χρειάζονται πολλά λόγια.

Το μοναδικό μείον κάπως είναι ενώ στην αρχή η κιθάρα ήταν χαμηλή στους δυναμίτες όπως Earth Rocker & Mr Freedom και ο Fallon ακούγονταν καλά, μετά έγινε το αντίστροφο.
Και τα 20? μπλουζάκια, μπορούσαν να ναι 15 πχ.

Αν μπορούσα να ρθω Αθήνα να τους δω θα το κανα.

*Οι Planet of Zeus που δεν μ’αρέσουν έπαιξαν πολύ καλά και αποτελούν ένα καλό ζέσταμα.

Το έχασα! Κλαίω! :frowning:

Προλαβαίνεις για Αθήνα. :slight_smile:

Που λεφτα ρε; Εδω δεν τους ειδα στην Σαλονικάρα; Που να κατεβαινω Αθηνα; :frowning: ( Με αρεσει που ειναι η μοναδικη συναυλια που εχασα φετος και γκρινιαζω) ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΣ!

https://www.facebook.com/photo.php?v=637650886246612&set=vb.100000051199335&type=2&theater

Μοναδικό μείον όντως η κιθάρα στην αρχή… τίποτα όμως… μόνο μπάσο και τύμπανα…

Επίσης μερτσαντάιζ ακριβό… 20 ευρώ μπλουζάκια (σχέδια ένα το εξώφυλλο του δίσκου, ένα το άβαταρ του ρικινγκ μονστερ και ένα ακόμα) 15 η σημαία και 5 το αυτοκόλλητο… Ειδικά το τελευταίο γελάω… 20 και το βινύλιο για όποιον θέλει…

Των POZ 10 οι μπλούζες

Ελα ψηλε μου,σε ειδα και γω αλλα ησουν μακρια. Ολα super χθες.Ακόμα και οι pics βγήκαν εύκολα.Τα μοιραστώ συντομα. :wink:

kalhmera paidia … Logo douleias den 8a kataferw na paw sth synablia apopse kai poulaw to eisitirio mou oso to pira 25?. menw salamina, kai den exw metaforiko. Opoios endiaferete as mou steilei mnm (inbox) gia na tou pw pws na bre8ei mazi mou gia na ginei to deal…

Υπάρχει περίπτωση να προλάβουμε μετρό μετά? Ξέρει κανείς πόσο παίζουν περίπου (δεν θέλω να κοιτάξω και setlist…) ?

ρε μη το χασετε ρε

Εγώ δεν έχω λεφτά… :frowning:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=28160

Πολύ ωραία συναυλία. Εμένα οι clutch δε με πολυαρέσουν αλλά οκ, γάμησαν. Οι PoZ κλασσικά έδειραν.

Εμαθα ότι έσκισαν και πάλι.
Κρίμα ούτε δεν μπόρεσα λόγω ημερομηνίας.
Ζηλεύω τρελά όσους τους είδαν στον ίσως καλύτερο τους δίσκο.

εντάξει τι να λέμε τώρα…άνετα στα top 5 live που έχω πάει και έχω πάει σε πολλά τα τελευταία 10 χρόνια…οι Planet 3η φορά τους έβλεπα, στα ίδια στάνταρ, τα παιδιά αδικούνται που είναι Έλληνες απλά…όταν λέει ο Fallon ότι είναι η καλύτερη μπάντα που έχει δει εδώ και πολύ καιρό φτάνει…

οι clutch τώρα…οι clutch…αυτοί οι τύποι ζουν το rock n roll…τέτοιο δέσιμο σε συγκρότημα δεν το έχω ξαναδεί…groove ατελείωτο, ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΟ…o Sult βγήκε να παίξει με αθλητικό σορτσάκι και στ’αρχίδια του όλα ο γίγαντας…το δίδυμο drummer-bass κορυφαίο, μεγάλοι παίχτες και οι δύο και ο Fallon, εντάξει είναι icon ο τυπάς, μεγάλη μούρη και απίστευτη φωνάρα, down to earth attitude, συνέχεια είχε να κάνει κάτι με τον κόσμο, σωστός performer σε όλα του.

Γενικά σ’αυτό το συγκρότημα τα λέει όλα η μουσική του. Ο χώρος που έγινε η συναυλία, το entertainment stage είναι απλά κορυφαίο για εμένα, με εντυπωσίασε. Πολύ μεγάλο, σύγχρονο, ο ήχος ήταν πολύ καλός, γενικά πρέπει να γίνονται live σε τέτοιους χώρους.

Setlist οι clutch φοβερό, είχε απόλα μέσα, είχε regulator! (τραγούδησαν και οι τοίχοι!), φοβερό, εμπειρία ζωής το live. Αν μου λέγαν ότι αύριο ξανάρχονται και με 50 ευρώ, δεν έβγαινα για 10 μέρες και ξαναπήγαινα άνετα!

Εντάξει, καύλα, τι να λέμε τώρα. “Biggest crowd, best crowd”.

Come Back Soon.

Εντυπώσεις από Αθήνα
Όλα γάμησαν!!! ειδικα η ανατριχίλα στο Regulator ήταν μέγιστη…
το μόνο κακό ήταν ότι δν άκουσα σχεδόν ποτέ τν κιθάρα του Tim!
δν ξέρω ίσως ν φταιγε ότι ήμουν κοντά στη σκηνή αν και γενικά άκουσα κ από άλλους να λένε καθώς φεύγαμε ότι ο ήχος δν ήταν και τρελός…
σημασία φυσικά έχει το πόσο κάβλες ήταν και οι 2 (κ οι Planet εξαιρετικοί!!)
μακάρι και του χρόνου!

Γαμω τις συναυλιες απλα. Πολυ ωραιο setlist, καλος ηχος (πανω που ημουνα εγω τουλαχιστον), η μπαντα επαιξε γαματα και ο Fallon ολο “επαιζε” με το κοινο και ο χωρος τρομερος και τον γεμισαν κιολας που δεν το περιμενα.
Οι μαλακες που πεταγαν τα μπουκαλια συνεχεια στη σκηνη δε μπορω να καταλαβω… κουραδες εχουν αντι για μυαλο? Ευτυχως ο Fallon ειναι χυμα και στα @@ του και ο κοσμος γουσταρε οποτε κλαιν. Αξιζαν τα λεφτα και με το παραπανω.

Πάρα πολύ καλό το πακετάκι που είδαμε σε έναν πολύ όμορφο χώρο με εξαερισμό και κλιματισμό και καλό ήχο. Και γαμώ, πάντα τέτοια.

Μάλλον ο σπασίκλας της συζήτησης αυτής θα είμαι εγω αυτή τη φορά και θα το πω γιατί από τα 15 άτομα που πήγαμε παρέα στη συναυλία μόνο 3-4 έλεγαν το αντίθετο.
Οι planet ήταν οκ και έως εκεί. Δεν γάμησαν σήμερα. Στο γκαγκαριν γάμησαν αλλά σήμερα όχι. Πολλοί που τους έχουν δει πολλές φορές το χαρακτήρισαν ως το πιο κρύο τους live.
Το πιο φανερό τους λάθος το setlist.
Σε μια ώρα δεν θα έχεις το ίδιο set που θα είχες σε μια και μισή ώρα με επιπλέον τραγούδια. Θα έχεις τραγούδια να το κάνεις μπόμπα.Υπάρχει φυσικά και ο αντίποδας. Έπαιξαν μπροστά σε παρα πολύ κόσμο και πριν τα είδωλα τους,αυτο τα λέει όλα.

Αυτό δεν το λέω για να θείξω planet (για να προλάβω κανέναν) αλλά γιατί άκουσα παρα μα παρα πολλές φορές την ελληναράδικη φράση "χέστηκα για τους clutch εγώ πάω μόνο για planet’. Κάτι που φάνηκε κ όταν τέλειωσαν κ εξαφανίστηκαν οι μισοί που ήταν μπροστά. Είναι κακό να γίνεται αυτό τώρα που αυτό το είδος μουσικής ακμάζει. Να προσπαθούμε να είμαστε πολύπλευροι κ όχι απόλυτοι.

Δεν υπάρχει κάτι επιπλέον μιας και τα έχουν πει όλα οι προηγούμενοι κατά τ άλλα. Η καλύτερη εμφάνιση των clutch στην αθήνα. Θέλει πολλά κιλά να παίξεις σχεδον όλο το καινούργιο αλμπουμ σου λαιβ και να μην κάνει ΟΥΤΕ μια κοιλιά.

παρταρα εγινε!τι μπανταρα θεε μου!