Clutch - 26 Ιουνίου Θεσσαλονίκη, 27 Ιουνίου Αθήνα

πουλαω το τικετακι μου για το λαηβ της σαλονικα 18 ευρα.

α και ΓΑΜΩ ΤΟΝ Ε.Σ.

Εγώ ενδιαφέρομαι αλλά το inbox σου είναι full !

ποιοι θα ειμαστε αυριο στο πρινσιπαλ

count me in! Θα κανω τα αδυνατα δυνατα να βρω λεφτα για εισητηριο!

Φυσικα κ θα ειμαστε εκει.

Παρών…

Επίσης ξέρει κανείς τι παίζει στο πρινσιπαλ με σκαμπό ή τίποτα για να κάτσει κανείς…?? Κάτι πρέπει να χε πάρει το μάτι μου στους accept αλλά δεν είναι σίγουρος…

σκαμπο στα μπαρ, καναπέδες στο πίσω μέρος και πολυ μπροστα αριστερα και δεξια, και τραπεζακια εκατερωθεςν του διαδρομου!

σωραίος…

και εγώ για Principal! 8)

Παρών.

http://www.youtube.com/watch?v=2eepsCXpLY4

και λίγο σπαμ γιατί δεν κρατιέμαι!! :smiley:

Τα λέμε αύριο εκεί. Στους PoZ θα κοπανιέμαι, στους clutch άραγμα πίσω για μπύρα.

ξεκινάω για Σαλλλόνικα!

τα λέμε το βράδυ!

(αν με αναγνωρίσει κανένας, ας πει ένα γεια! θα φοράω ένα μπλουζάκι Orange Goblin από αυτά για την ελληνική περιοδεία)

δύσκολα θα το παίξουν αλλά κλάιν έχουν τόσες κομματάρες…

ξεκινάμε και μεις της πόλης σιγά σιγά… Καλό live να χουμε…

Eπιτελους θα δουμε Planet Of Zeus!!!Δικαιως τα τεσσερα σολντ αουτ

Μακάρι να περάσετε καλά.
Περιμένουμε εντυπώσεις και setlist.

Εκεί κάτω στην αθήνα μην το χάσετε ακόμα και αν εξαρτάται η ζωή σας από αυτό…
2 live σε ένα… κανένα σαπόρτ… και 1 ώρα POZ και πρέπει κάπου 90λετπά clutch

Ο δίσκος σπέρνει live… Θεοί clutch

Electric worry από τα καλύτερα live 5λεπτα της ζωής μου… Πυρσό ρε μαλάκες… ΠΥΡΣΟ γαμώ την τρέλα μου μέσα στο πρινσιπαλ… ένα κοινό αφηνιασμένο με διαθέσεις να γκρεμίσει ότι βρει μπροστά του…

από δω κάπου πήρε το μάτι μου τον Dutch αλλά δεν μπόρεσα να χαιρετίσω γιατί έβγαζε φωτό…:stuck_out_tongue: από τους υπόλοιπους δεν ξέρω και κανέναν σας οπότε τον μπούλο… να κανονίσουμε ρε σεις καμιά μάζωξη να γνωριστούμε…

πονάω παντού τα γεράματα μου μέσα… τα υπόλοιπα τουμόροου…

θα συμφωνησω φουλ με τον προποσταζοντα !

Εκπληκτικο λαιβ, εκπληκτικοι πλανετ, εξωπραγματικοι κλατσηδες !

Στο regulator καυλωσαν και οι μοναχες… το σετλιστ πολυ καλο αν και θα ηθελα κανενα ακομη απο blast tyrant !

σας ζηλευω εσας τους αθηνεζους που θα τους δειτε αυριο…καλα να περασετε !

Aπό τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει στα τριαντα και βαλε χρονια μου. Ο κοσμος απιστευτος. Νομιζω πως οι Clutch δεν περιμεναν με τιποτα τετοιο κοινο στην Ελλαδιτσα. Οι μπαντες απο αλλο πλανητη. Ασταματητη ροη ενεργειας. Οι P.o.Z. προετοιμασαν το εδαφος ιδανικα για να ερθουν οι Clutch και να τα κανουν ολα π69τανα! Κριμα για οσους δεν μπορεσουν να τους δουν λογω αλλαγης της ημερομηνιας. Χωρις υπερβολη ηταν εμπειρια ζωης.