Clutch @ Gazi Music Hall 24/08/2016

Μόλις έκλεισα εισητήριο.

Λόγω συγκυριών, όλο τους χάνω τα τελευταία χρόνια. Αύριο (κτύπα ξύλο) πρώτη φορά Clutch!

μεταφερετε απεναντι στην ιερα οδο το λαιβ

Μικρότερο δεν είναι αυτό;

εχουμε καμια ιδεα πως παει η προπωληση ή θα ειμαστε 10 ατομα μεσα?

νομιζω οτι ειναι μικροτερο το μερος.Τιγκα μπορει να μην ειναι αλλα δε πιστευω οτι δε θα χει κοσμο

Είναι μικρότερο… αλλά παραμένει ένα μεγάλο μαγαζί.
Πολύ μεγαλύτερο από τα συνήθη: Fuzz, Gagarin (Πειραιώς academy δεν έχω πάει ακόμα). Είναι αρκετά μεγαλύτερο και από τον Βοτανικό.

Σίγουρα δεν βοηθάει ότι οι Clutch έχουν έρθει κάπου 4 φορές τα τελευταία 6-7 χρόνια (ας με διορθώσει κάποιος, αλλά νομίζω κάπως έτσι έχει) και ότι είναι ακόμα Αύγουστος.
Πρόπερσι ήταν Ιούνιος που είχαν παίξει και ήταν τίγκα το ίδιο μαγαζί (απ’ότι μου είχαν πει).

Υπάρχουν πολλοί που δεν τους έχουν δει καμία φορά…Υπάρχουν αυτοί που άρχισαν να ακούν πρόσφατα. Τα λαηβ δεν γίνονται γι αυτούς που ακολουθούν την μπάντα απ το 10 ντεμο τους. Γίνονται για όλους και μακάρι κάθε φορά που βγάζουν δισκάρα να έρχονται

Σκέψου ότι τα threads των προηγούμενων λάιβς είχαν από 11 μέχρι 46 σελίδες μπλα μπλα, ενώ αυτό παραλίγο να μην έχει καν thread :stuck_out_tongue:

είναι κι αυτό ενδεικτικό

Οι λόγοι είναι ότι: έχουν έρθει αρκετές φορές πρόσφατα, είναι ακόμα περίοδος διακοπών, εντελώς ηλιθιωδώς έχει μπει κι άλλο live την ίδια μέρα που προσελκύει παρόμοιο κόσμο. Από την άλλη, έχουν βγάλει πολύ καλό δίσκο. Πάλι καλά.

Αυτό με τον Biafra είναι το πιο χαζό απ’ όλα πάντως.

έχει καταντήσει αηδία το πρόβλημα με τα κλιματιστικά και τον εξαερισμό…Να τα φάνε στους δικηγόρους τα μ**ν*α

Τεράστια μπάντα οι Clutch. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης αλλά γάμησαν. Το λαηβ ήταν ένα ροκ πάρτι με στιγμές μυσταγωγίας…Να έπαιζαν και το έπος Lady of electric light…

Κόσμος συγκινητικός και αρκετός

Γεμάτο το μαγαζί.
Εξαιρετικοί οι clutch με setlist για οπαδούς…

Live δυναμίτης από πλευράς απόδοσης-διάθεσης-ατμόσφαιρας.

Μόνο ένα παράπονο…δε γίνεται μπάντες με μέλη ηλικίας 60+ χρόνων να παίζουν δίωρα και βάλε , και εσύ να παίζεις 1.30 ώρα.

Αυτό το παραπονάκι υπάρχει πάντα μ’ αυτούς. Δώσε λίγο παραπάνω ρε πούστη, να μείνεις στην ιστορία! Αφού ο κόσμος βλέπεις ότι γουστάρει, παίξε ένα ανκόρ ακόμα. Άλλο αρνητικό, που προαναφέρθηκε, η αποπνικτική κωλοζέστη. Ας μην επεκταθώ με “ευχές”. Τόσα λεφτά πήρατε ρε εσείς με το venue, κλιματισμό δεν μπορούσατε να ανάψετε;

Τα θετικά είναι πολλά και τα αναφέρω επιγραμματικά: τίγκα από κόσμο ο οποίος είχε παλμό μέχρι το τελευταίο τραγούδι, ήχος πραγματικός οδοστρωτήρας, setlist πολύ καλό, απόδοση μπάντας τρομερή (ο Gaster είναι μεγάλος μάστορας, με ένα πολύ μικρό σετ βγάζει δύναμη αλλά και grove).

Πάντα τα αξίζουν τα λεφτά τους οι Clutch.

Άντε, και του χρόνου!

καθε μερα να επαιζαν θα ημουν εκει,για την κωλοζεστη τα ειπατε κ σεις,καλημερα

Μετά από τις αφόρητες συνθήκες που ζήσαμε χτες όσοι παρευρεθήκαμε στη συναυλία, αποφάσισα να καταγγείλω τους διοργανωτές (Venerate Industries και Fuzz Productions). Δεν σεβάστηκαν ούτε τα χρήματα μας, αλλά κυρίως ούτε την υγεία μας.

Θα συμφωνήσω σε όλα με τους προλαλήσαντες:

-Τίγκα το μαγαζί και πολύ κέφι

-Ήχος πολύ δυνατός και αν εξαιρέσεις την αρχή των Tuber μετά ήταν πολύ καλός.

Nerd alert: Έχω την εντύπωσh οτι το σύστημα ήταν υπερβολικό για αυτό τον χώρο, 12 + 12 δορυφόροι + πόσα subs + ground fills. Μάλλον το κατάλαβαν οι ηχολήπτες και χαμήλωσαν λίγο την ένταση δiότι στην αρχή των tuber με πονάγαν τα αυτιά μου και ήμουν και πίσω στο κεντρικό bar, όχι κοντά στην σκηνή.
Η κριτική του Rocking λέει για σκαμπανεβάσματα στη ποιότητα ήχου. Προσωπικά μια χαρά τον βρήκα.

  • Πολύ καλός και ο φωτισμός

  • Απόδοση μπόμπα αλλά ένα μισαωράκι ακόμα το θέλαμε. Μου φάνηκαν λίγα τα ~90 λεπτά. Και το σετλιστ μια χάρα, ίσως εκτός του gravel road (υποκειμενική μου άποψη φυσικά) το οποίο δεν το γουστάρω, μου φέρνει πολύ Αμερικανοβλαχιά.

  • Θα προτιμούσα μια πιο δυναμική μπάντα για support, καλοί οι tuber αλλά θέλαμε κάτι πιο δυνατό/γκρουβάτο.

Φυσικά το μεγάλο αρνητικό η ζέστη… Σκάσαμε.
Το πρωί που ξύπνησα η μπλούζα μου ήταν λες και είχα πάει για σοβάτισμα, από τα σημάδια του ιδρώτα.

Αυτά!

Μπάνιο πριν τον ύπνο ρε λέτσοοοοοοοοοοοοοοοο :p!

Ο ήχος ήταν ΠΑΡΑ πολύ δυνατός στην αρχή των Clutch. Έως και ενοχλητικός. Ευτυχώς μετά τον χαμηλώσανε λίγο.

Οι tuber προσωπικα δε μου αρεσαν. Δεμπορω να αντεξω αυτο το ειδος για πανω απο 15’ . Clutch κορυφη αν κ περιεργο σετλιστ,φωναρα ο φαλον,αλλα ο γκαστερ με τρελλανε. Ο σεκιουριτας που κατεβαζε τα παιδια τι ζορι τραβαγε?

1)Κοιμάμαι γυμνός, όλο το χρόνο

2)Τη μπλούζα την είχα κρεμασμένη μαζί με το σώβρακο το οποίο είναι κίτρινο/καφέ από όλες τις μεριές διότι καμμιά φορά μπερδεύομαι και το φοράω μπρος/πίσω ή μέσα/έξω ή και μπρός/πίσω-μέσα/έξω ταυτόχρονα.
Και φυσικά βερμούδα λαδί/χακί για να μην φαίνονται οι χυμένες μπύρες, οι στάχτες και οι λαδιές από τα βρώμικα που τρώω μετά τις συναυλίες και τα ξενύχτια γενικότερα.

Ενταξει, δικος μας εισαι :p!