Ελίν σου έρχομαι
Την έκανες βόλτα στο stage diving ;
Τα σπάσανε , ειδικά μετά το μισάωρο
Πρέπει να περνάτε γαμάτα
Τα σπάσανε οι Blues Pills
Φανταστικοί Hellacopters
Συγκλονιστικοί Clutch με τον καλύτερο ήχο που τους έχω ακούσει από τις 3 φορές
Ήμουν έτοιμος να το κάψω λόγω οικονομικών και βγήκε διαμάντι η βραδιά
Εγώ τους είδα για πρώτη φορά!!!’ Στις προηγούμενες ήτανε καλύτεροι;;;;;;
Δυστυχώς δεν τους είχα δει όταν έβγαλαν το earth rocker που μάλλον ήταν σούπερ συναυλία
.
Τους έχω δει 2016 , 2019 και σήμερα
Νομίζω σήμερα λόγω ήχου καλύτεροι αλλά και το ,2016 γουσταρα παρά πολύ
Το 2019 κάτι με είχε χαλάσει . Νομίζω είχαν μέτριο ήχο αλλά δεν θυμάμαι
Hellacopters ολα τα λεφτά!
φοβερή μέρα χθες. από τους Blues Pills που ξεκίνησαν πολύ δυνατά, όλο και ανέβαινε η φάση. ροκ εν ρολλ παρτυ!
Blues Pills: ένιωσα ότι είναι η καλύτερη φορά που τους είδα.
Hellacopters: δεν είχα ξαναδεί, δεν έχω μεγάλη επαφή με τη μπάντα, πέρασα απίστευτα, χόρευα ασταμάτητα!
Clutch: πολύ καλύτερα σε σχέση με το 2019. ίσως όχι η καλύτερη φορά, προηγείται το 2016 για την περιοδεία του Psychic Warfare. πολύ δυνατό σετλιστ. ασταμάτητο ροκ εν ρολλ (όσοι μιλάνε για στόνερ απλά δεν…)
Blues Pills και Hellacopters δεν τους ήξερα αλλά τους έμαθα με τον καλύτερο τρόπο. Πολύ ωραία απόδοση και απ’ τους δύο παίξανε με κέφι και το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς.
Clutch είχα πάει και τις δύο τελευταίες και νομίζω αυτή ήταν η καλύτερη λόγω setlist. Οι τύποι παίξανε στη σειρά Mob, Texas, Barbarella, X-ray και Firebirds!!! Θα ήθελα λίγο ακόμα αλλά απ’ ότι έχω καταλάβει δεν περνάνε ποτέ τη μιάμιση ώρα. Και πάλι όμως περάσαμε υπέροχα και το καταευχαριστηθήκαμε.
-Κόσμο πρέπει να είχε λίγο λιγότερο απ το 19
-Το Release άψογο από οργάνωση για άλλη μια φορά
-Η τραγουδιάρα των Blues Pills έκανε crowd surfing!
Ουτε μια μικρη βολτα δεν το εκαναν το κοριτσι, παπαρια κραουντ σερφινγκ. Φερτε τη μια γυρα ρε εσεις οι μπροστινοι!
Δόξα και τιμή στους Hellacopters.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑΡΑ (εντιτ οι χελλακοπτερς εννοώ ε ;p), υπερτεράστια εμφάνιση, περάσαμε φανταστικά, χορεύαμε ασταμάτητα, λουστήκαμε με μπύρες (@apostolisza8 @Spyros_Koukas γκουχ γκουχ), χτυπηθήκαμε (εγώ δηλαδή έφαγα κάτι ξεγυρισμένες από τα κατσίκια του πιτ, ξέρετε ποιοί είστε ;p) και γενικά δηλαδή όλα υπεραπιστευτοκαταπληκτικοφανταστικά. Blues Pills μια χαρά, Clutch δεν είχα ξαναδεί αλλά και δεν ακούω, είχα αράξει πίσω για μπύρες, πολύ καλοί. Είδα και άπειρο κόσμο και δεν το περίμενα καθόλου και χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ γιατί κάποιους είχα να τους δω αιώνες. Γενικά ροκ εν ρολλ παρτάρα η όλη κατάσταση, όλα όλα τέλεια. Cheers σε όσους είδα, είστε κάμποσοι, ειδική μνεία μόνο σε @bleedin1 / @Bleedin_History έτσι για την φάση.