Η ταινία Cocksucker Blues (1972) για τους Rolling Stones

γνωρίζει κανείς την ταινία του 72 Cocksucker Blues για τους Rolling Stones;
Πρόσφατα στο blog του Πετρίδη είδα μια λίστα με τις 50 καλύτερες Rock ταινίες την οποία την είχε πάρει από ένα περιοδικό στου οποίου το site υπάρχει η λίστα με 100 ταινίες.
Πρός το τέλος υπάρχει και αυτή την για την οποία θα μιλήσω εδώ.
Το όνομα της το πήρε από το τελευταίο τραγούδι που κάνανε οι Stones για την πρώτη τους δισκογραφική και μιλούσε για μια αρσενική πόρνη (το βρίσκετε youtube).
4 χρόνια λοιπόν μετά το Atlamont (πρόσφατα επανακυκλοφόρησε σε DVD το Gimme Shelter) οι Stones ξαναπάνε Αμερική και σε όλη την περιοδεία τους ακολουθεί ένας φωτογράφος με κινηματογραφικό συνεργείο ώστε να προκύψει ένα ντοκυμαντέρ.
Τελικά όμως παρουσιάζει στο τέλος σκηνές όπως τον Mick να χαϊδεύει το όργανο του έξω και μέσα από τα ρούχα, γυμνές gruopies, τον Keith λιώμα, ενέσεις κτλπ.
Τελικά γίνεται δικαστήριο από Stones και αποφασίζεται μια φορά το χρόνο και μόνο σε ιδιωτικές προβολές να μπορεί να προβληθεί η ταινία.
Καθότι φανατικός συλλέκτης μη σας φανεί υπερβολικό παρήγγειλα όλες όσες από τις 100 μπορούσα να βρω (ω ναι) και έψαξα στο διαδίκτυο για την εν λόγω ταινία και την βρήκα.
Γνωρίζω πως αρκετές φορές “ανέβηκε” κάπου και μετά κόπηκε και υπάρχει κατά καιρούς σε torrent αλλά μετά πάλι χάνεται…
Όποιος γνωρίζει ας σχολιάσει εδώ για αύτή…

υστερόγραφό: Ψάξτε πάντως τη λίστα και θα ανακαλύψετε πολύ καλές ταινίες που θα αγνοούσατε την ύπαρξη τους και πολλές από αυτές πωλούνται κάτω από 10 ευρώ…

Την αγνοώ την ταινία…:-s
Έχει και πλάνα από live ή μόνο από κραιπάλη;

Το ποστ σου μάλλον θα πρέπει να μεταφερθεί στο θρεντ των Stones ή να πάει στον κινηματογράφο πιστεύω…

και live και κραιπάλη…
(ναι, θα προσπαθήσω να το πάω στην κατηγορία κινηματογράφος)

Εγώ την είχα κατεβάσει από torrent αλλά έχω αιώνες να την δω.Aυτά που μου έχουνε μείνει είναι:Σπάσιμο τηλεόρασης,ο Keith στα πόδια μιας γκόμενας ΛΙΩΜΑ,ο Jimi Hendrix,δύο που πηδιούνται μέσα στο αεροπλάνο τους με τα μέλη παρόντα.Με λίγα λόγια παράνοια.

Δεν μπορείς μόνος σου, πρέπει κάποιο μοδεράτορας να το κάνει.

Ας το κάνει λοιπόν! Άν βέβαια είναι εύκολο… :slight_smile:

dis thret sould be moved