<Code> - Resplendent Grotesque

δε ξερω, πειτε.

Κατ αρχη, ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση μ αυτο που περιμενα.

Κι οπως ηλπιζα, τα κομματια ακουγονται πιο ευχαριστα ως συνολο. Ροη δισκου κι ετσι.

Η φωνη ειναι υπερτελεια. Σωζει τον δισκο. Και βσκ να γυρισει πισω στους DHG να ξαναγραψουν το Supervillain απ την αρχη με σωστη παραγωγη και σωστα φωνητικα. Αμα ειναι ετσι το αγοραζω και δευτερη φορα, προβλημα δεν εχω, προς Θεου.

Τωρα για τα υπολοιπα, εξαρταται τι ζητας εσυ ως ακροατης απο τους Code. Εγω ας πουμε ζητουσα πολλα απο το πρωτο, το οποιο ητανε πολυ καλο, αλλα οχι κανα Θηριο. Οι απαιτησεις επεσαν με το δευτερο, οποτε για να δουμε. Θελει λιγες μερες, προφανως.

Edit: Το ανεκδοτο της υποθεσης. Οι φωνητικες γραμμες καποιων σημειων μ θυμιζουν το Nocturnal Vision Revisited. Στο Jesus Fever αυτο. =p

α, κι εννοειται πως η μπαντα δεν εχει καμια σχεση πλεον με το black.

καλα τα λεμε. αλλα αυτο με το “καμια σχεση με το μπλακ”, το λαμβανω σαν απογοητευση.
ειμαι στη 3η ακροαση λοιπον. και καταλαβαινω οτι το προβλημα βρισκεται στην παραγωγη! μεγα σφαλμα και λαθος οταν εχεις μετριες συνθεσεις να εχεις τοσο γυαλισμενη παραγωγη.

κατα τ’αλλα:

απ’ το 1:00 και μετα στο The Rattle of Black Teeth παρακολουθηστε τον, τον πουστη.

Βσκ ειμαι στην ακριβως αντιπερα οχθη. Η παραγωγη μ αρεσε. Βοηθα πολυ στην ατμοσφαιρα και το feeling των φωνητικων.

Για να το πω απλα ρε παιδι μ, δεν ειναι δισκος με τον οποιο θα χτυπηθεις. Αν κι εχει τις στιγμες του.

Edit: Ολα αυτα βεβαια ειναι πρωτες εντυπωσεις ε. Μπορει μετα απο δυο βδομαδες να σ λεω εντελως αλλα πραματα, στη 5η ακροαση ειμαι ακομα.

Edit2: Επισης, ειναι πολλα τα (καθαρα) σημεια του δισκου στα οποια ο φιλτατος Κβοστ Βορτεξίζει, με τη καλη εννοια. Ο μαλλιας μ ειναι (πλεον) λιγο εκνευριστικος στα τελευταια, επειδη καπου φαινεται να το κουραζει. Ετουτος, το αντιθετο.

ε, και τα growls ειναι, ε. Possession is the medicine ξερωγω. Οργαζμος.

ε κλασικη γκουβιλα οπως και στο Cotton Optic. που φερνει και σε τσαντιρικον.

Με έχει μπερδέψει.
Οι συνθέσεις υστερούν αλλά η φωνάρα του Κβοστ το υπερκαλύπτει.
Μετά έχεις την παραγωγή, πολύ πλαστική ρε γαμώτο.