Μικρός Νικόλας comeback 2011!

[SIZE=“4”]Προσοχή! Χρήστες του φόρουμ με αιματηρά ένστικτα, κακοί blackmetallers, ψαγμένοι με βιονικά αυτιά και thrashers που ψάχνουν funk-jazz breakdowns στα κομμάτια τους να μείνουν έξω από αυτό το θρεντ. Ευχαριστώ.[/SIZE]

Μερικοί εδώ μέσα σίγουρα γνωρίζετε τον μικρό Νικόλα από την Ζαχάρω του Νομού ΗΛείας. Ο μικρός ράπερ από την επαρχεία δεν είχε , δεν έχει και δεν πρόκειται να έχει διαφορετική θεματολογία στα τραγούδια του από τις κόντρες, τα μηχανάκια, τις γκόμενες και την “αλητεία” γενικότερα, εμπλουτισμένα με καντήλια που έχουν και την πλάκα αλλά σε κάποια σημεία καταλήγουν ενοχλητικά και άσκοπα.

Ο μικρός Νικόλας το 2003-4 ξεκίνησε την πορεία του στα πεντάγραμμα βγάζοντας το πρώτο του single με τίτλο: “Νόμιζες πως τα’δες όλα”.

2010 και μετά από 6-7 χρόνια απουσίας επιστρέφει και γίνεται ένα μικρό μπαμ ,η αλήθεια να λέγεται. Το video clip του “νόμιζες πως τα είδες όλα” αποκτά δόξα και φήμη. Στην Ζαχάρω και στις γύρω περιοχές αυτό το μικρό αλητάκι γίνεται γνωστό. Το άλμπουμ του όμως εκείνη τη χρονιά με όνομα “Θα φρίξει το σκυλί”, που μπήκα στον κόπο να ακούσω από αυτό το καμάρι του τόπου μου, ήταν ένα τίποτα. Προσωπικά το βρήκα ένα τίποτα. Στοίχοι που δεν έχουν νόημα, βρισιές που μόνο ενοχλητικές μπορείς να τις πεις και τίποτα άλλο. Δεν περίμενα και κάτι περισσότερο να πω την αλήθεια.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ακούστηκε μια φήμη ότι ο μικρός Νικόλας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό. Κάτι που προφανώς άκουσε και ο ίδιος και είπε να απαντήσει…μουσικά!

2011! Πριν μια εβδομάδα. Βγαίνουν στο youtube νέα κομμάτια του μικρού Νικόλα!
Ένα νέο βίντεο κλίπ κάνει την εμφάνιση του με τίτλο “Θα γαμηθεί ο Δίας”.
http://www.youtube.com/watch?v=t3Fy5ntJuZg&feature=player_embedded

Βλέποντας το, παρατήρησα ότι εδώ υπάρχει παραγωγή. Ότι η μουσική είναι κάτι που εδώ παρατηρείς. Ότι οι χριστοπαναγίες μεν υπάρχουν αλλά καμία σχέση με τα προηγούμενα δείγματα.
Ναι το κατέβασα και αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα. Στο “Θα γαμηθεί ο Δίας”, η μουσική είναι αρκετά καλή σε σχέση με αυτό που περίμενα να ακούσω. Η παραγωγή του είναι καλή. Και το ταλέντο του Μικρού Νικόλα ξεδιπλώνεται και δείχνει σε όλους όσους γούσταραν όταν είδαν το “νόμιζες πως τα’δες όλα” ότι τώρα δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Είναι το άλμπουμ που σου αφήνει την αίσθηση ότι αν το άτομο δουλέψει λίγο τους στοίχους του, μπορεί να πάει καλά σε αυτό που κάνει. Με το πρώτο άκουσμα ξεχωρίζεις το χρυσό παπί, το ένα βράδυ στο καζίνο, τις μίζερες μαϊμούδες και στο φασούλι το φασούλι. Τα υπόλοιπα είναι εξίσου καλά, απλά τα προηγούμενα είναι ένα στάδιο πριν την τελειότητα.Δεν θέλω να εκθειάσω άλλο τον μικρό Νικόλα. Σε όποιον αρέσει το “Θα γαμηθεί ο Δίας” ας κατεβάσει να ακούσει. Στο description του βίντεο δίνεται λίνκ για κατέβασμα.

από το παπούτσι…τσίμπα…το γουρουνοπούτσι του Νικόλα του τρελού! :lol::lol::lol::lol:

Χα χα. Το καλύτερο είναι ότι είμαι στη δουλειά και σε μια φάση σηκώνομαι και φωνάζω στο ρυθμό:
-Είναι ο Νικόλας απ’το νομό Ηλείας
Και οι γύρω με κοιτάζουν σα χαζοί…

Και, εννοείται ότι δε γουστάρω ραποκαταστάσεις με την καμία…:p:p

Οι ραποκαταστάσεις δεν είναι για εμάς τους αληθινούς μέταλλερς… :stuck_out_tongue:

ο μικρός νικόλας κυβερνάει

Άσε λοιπόν τα ταξίδια στις Βαλχάλλες και βουρ για Ζαχάρω…

καθηστε καλα γιατι θα γαμηθει ο Διας:)

έχουμε υλικό από τον προ 7ετίας δίσκο του???

Τολμάς να χωθείς σε τόσο underground πράγμα; :stuck_out_tongue:

οντόπικ: είχα ψάξει λίγο, αλλά δεν βρήκα κάτι…όποιος βρει ας ποστάρει πάραυτα…

απορία. πόσο μικρός ήταν τότε ο μικρός νικόλας?? ράπαρε στα 7 του?

Απ’ότι έμαθα τελικά το “νόμιζες πως τα’δες όλα” είναι single που είχε κάνει το 2004. Μετά το 2010 έβγαλε το βίντεο κλιπ και full length. Οπότε ουσιαστικά το κομμάτι που προανέφερα είναι από τότε…

εντιτ: επιβεβαιώνουν την πληροφορία μου και τα λεγόμενα του στη σελίδα του στο φουμπου.

7 χρονών ήταν τότε από ότι λένε τα πρακτικά. respect.

Το αρχικό πόστ ανανεώθηκε ΚΑΙ με φωτογραφία του cd single!