Πειτε σταντε για σημερα-αυριο-κυριακη οποιος ψηθει,για ατυπο φορουμητιν στην εκθεση…
Αύριο ίσως να είμαι το απόγευμα, κατά τις 6.30 και μετά, ενώ την Κυριακή, σίγουρα από το μεσημέρι, λογικά από τις 1 και μετά.
Ok, να πούμε Κυριακή λοιπόν, μεσημεράκι? Συνάντηση στην έκθεση και μετά άραγμα Εξάρχεια. Και Σάββατο μπορώ (μια μέρα απ’τις δύο), αλλά μου κάθεται καλύτερα η Κυριακή φάση.
κυριακη στανταρ λοιπον…εγω θα παω λιγο νωρις γτ θελω να προλαβω Ρομιτα Τζουνιορ,αλλα μπορουμε ν πουμε μια ωρα,εξω απο Νομικη ή ελληνοαμερικανικη ενωση,ωστε να βρεθειτε ολοι μαζι εκει και να βγω και γω εξω να σας βρω…queen rulez,ψησου να σε δουμε και σενα…
Που ακριβώς είναι η ελληνοαμερικάνικη ένωση?
στη μασσαλιας,κοντα στην ακαδημιας νομιζω.
εγω μπορω για σαββατο,οποτε οποιον δω θα τον δω εκεινη τη μερα.
τελος παντων ελπιζω να μπορεσω να δω καποιον απο εσας:)
Ψηνομαι ασχημα για Κυριακη εγω το μεσημερακι. Ωραια φαση γενικα η εκθεση. Αν το σιγουρεψω θα το πω μηπως και πετυχω κανα μουτρο απο δω μεσα!
ο πεζοδρομος μπροστα στη νομικη. ανεβαινεις ολο πανω… το μαυρο κτηριο.
σημερα θα παω εγω. δεν εχω καμια σχεση με το αντικειμενο ομως…:?
ελα αυριο ρε!ολη κυριακη θα πατε?
ωπ δεν το ειχα δει αυτο το thread. εγω αυριο λεω να παω, τωρα τι ωρα θα παω εξαρταται απο την ωρα που θα σηκωθω. θα παω σιγουρα παντως!!! τις φοτο με τον βειντερ τις ειχα βαλει περσι. μακαρι τον ξαναδουμε…
θα γνωριζω το βραδυ τετοια σκηνικα μιας και φιλος απο τη δουλεια μου ειναι βασικο οργανωτικο στελεχος της ολης φασης…
Σαββατο και γω επισης θα ειμαι εκει,μιας καιμολις γυρισα απο μια μικρη βολτουλα εκει,οπως περισυ κλασσικα ομορφα,πολλα κομιξ κτλ,αλλα ο Ρομιτα θα υπογραφει αυριο,3-6 νομιζω,οπωτε εκει γυρω θα ξαναπαω…τα λεμε κυριακη με οσους δεν ερθουν αυριο…
καπου κει θα μαι και γω μαλλον.
θα δω κοτσιδα και θα τραβηξω λοιπον…
ok,θα σας δω εκει οποιοι ερθετε.martian ελα και εσυ αυριο,μην ειμαι ο μονος μικρος:p
Περάσαμε σήμερα από comicdom con, ωραία ήταν και φέτος! Χαμός από νέες ελληνικές κυκλοφορίες και χαίρομαι γι΄αυτό…δεν μπόρεσα να παρω όσα ήθελα και μάλλον με βλέπω να μπαίνω στον πειρασμό και να περνάω και αύριο μια βόλτα… Μην παραλείψετε να πάτε και στην έκθεση!!! (αριστερά όπως μπαίνεις)
Στους φιλους του Καρλ Μπαρκς εδω,υπαρχει μια μεγαλη εκπληξη στην εκθεση…
Οποιος θελει να μαθει,ας ανοιξει το σποιλερ:p
[SPOILER]
Yπαρχει το πρωτοτυπο σκιτσο,για το αντιστοιχο ιδιο εξωφυλλο,της θρυλικης ιστοριας αυτης…παιζει και να το χαζευα 10 λεπτα σαν χανος…[/SPOILER]
Ομορφα ολα σημερα,χεηλ σε σαμι-τον πηρα τον μεγαλο καυλεα που ηθελα:p- και πλ13-ντενμεμορις-σας εχασα μετα γτ ανεβηκα πανω και εμεινα στην ομιλια-…
Ρομιτα τζουνιορ μορφη και σουπερσταρ,βεντετα και μορτης,ειπε πολλα ομορφα,εχωσε σε τζοκερ-worst character ever- και dark knight-too long,i would have made 3 books at that time-:p:p αλλα τον αγαπαμε,εχωσε και σε δικα του ‘‘παιδια’’,οπωτε αποδειχθηκε τιμιοτατος…
η μαλακια καθε χρονιας ξαναχτηπησε,ενω ημουν στη αιθουσα για αυτογραφο και σκιτσακι,η ουρα ηταν απελπιστικα μεγαλη και αναρχη,η αιθουσα με 0 κλιματισμο και να βραζει στους 40 βαθμους,ε,μετα απο 20 λεπτα σε ουρα,μην εχοντας κανει βημα,την εκανα απογοητευμενος και ταπεινωμενος,που ηθελα διακαως την τζιφρα ενος παιδικου μου ηρωα και ινδαλματος στο χωρο,και πηρα τα @@ μου ομορφα και ωραια…
Αυριο θα ξαναπαμε,να σκασουμε κ αλλα λεφτα και να παρακολουθησουμε και κανα workshop ktl…χτυπησαμε και δυο ομορφιες σημερα κομιξακια+ενα αχρειαστο αλλα οκ,μια χαρουλα…
semi-fail η μερα,αλλα δεν μασαμε…
μα με το που ηρθε το αντιτυπο στο περιπτερο αμεσως μου το ειπε ο αλλος να σου το πω! ωραια ηταν και τσιμπησαμε μπλουζακι punisher και αγγλικο αντιτυπο v for vendetta…
Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα Panel. Παρακολουθήσαμε το ?Επτά Έλληνες Δημιουργοί Μιλούν Για Τα Comics?, το οποίο ήταν αρκετά καλό και ειπώθηκαν σημαντικά πράγματα για τους εκδότες, την οικονομική διάσταση πίσω από τα κομικ κλπ. Συμμετείχε ενεργά και το κοινό από κάτω και αυξανόταν το ενδιαφέρον. Μεγάλη μορφή και ο Kyle Hotz που υπέγραφε στο ισόγειο, μαζί με όλη τη φαμίλια :lol:
@Lupin: εγώ την έκανα κατά τις 4 και κάτι
που το βρήκες αυτό και πόσο; Εγώ πέτυχα μόνο την ελληνική έκδοση :-s
το v for vendetta το είχα πάρει στην αγγλική έκδοση από το public 16 ευρώ.
Η ελληνική έκδοση έχει 42…ευρώ.:lol: