Comicdom Con Athens 2010

το ξέρω ότι έχει τρελή διαφορά. και σε άλλα comic ισχύει αυτό με τις ελληνικές και αγγλικές εκδόσεις. Στο bazaar της έκθεσης την ελληνική την είχε 30 κάτι, αν δεν κάνω λάθος, γιατί είδα πολλά comic σήμερα 8)

μολις γυρισα,πολυ ωραια ηταν.ειχε και πολυ κοσμο,δεν προλαβα ομως romita.τσιμπησα κατι ωραια κομικς(το ενα το τρανσμετροπολιταν)και επειδη εχουμε και τα κονε μας,μου εδωσαν τσαμπα 4-5 κομιξ απο ελληνες δημιουργους-μελη της comicdom.8)

δεν ειδα κανεναν απο εδω μεσα,αλλα παιζει να περασω το μεσημερακι αυριο για λιγη ωρα.θα δουμε8)

επισης συγκινηση το αυθεντικο εξωφυλλο του μπαρκς και φυσικα το στριπακι του θεου φλουντ γκοντφρεντσον(φανταζομαι θα καταλαβαινεις τον ενθουσιασμο μου για το δευτερο,ελλανορ)

13.70 εκανε με την εκπτωση :smiley: το βρηκα στο περιπτερο του jemma. το ελληνικο το ειδα και γω στο επανω και το ειχανε 36…

Ελλαδάρα!!!

Αύριο μεσημέρι θα κατέβω παίδες και ΔΕΝ θα φύγω αν δε δω τις γνωστές παλιόφατσες σας. Κοιτάξτε να μην έρθετε πολύ αργά όσοι έρθετε. Lupin, Angel Death δλδ και όποιος άλλος είναι.

Πολύ με χαροποίησαν αυτά που διαβάζω για την έκθεση. 8)

Λοιπόν εγώ θα είμαι τελικά στις 12 περίπου στην έκθεση. Οπότε θα σε πετύχω.

Πέρασα σήμερα μια βολτίτσα, ωραία ήταν και με πολύ κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνουν με τον κλιματισμό τους όμως :stuck_out_tongue: Τσίμπησα και το The Crow με 16 ευρώ.

Ο κολλητός μου πήρε 2 τόμους Full Metal Panic με 6 ευρώ. Δυστυχώς ήταν το 3 και το 5. Αυτό το μάνγκα δε μας θέλει :stuck_out_tongue:

Εντάξει, η καλύτερη έκθεση Comicdom ever, απλά. Η αίθουσα με την ιστορία των κόμικς ήταν που έκανε τη διαφορά βασικά, έπαθα μεγάλη πλάκα βλέποντας αυθεντικά έργα απο τέτοιους θρύλους! Yellow Kid, Winsor McCay, Gottfredson, Barks, Prince Valiant, MAD, και ένα σωρό άλλα, γενικά έπαθα μια κατάσταση, δεν είχα ξαναδεί στη χώρα μας κάτι τέτοιο, όσο αφορά τα κόμικς.

Και αν και είχα πει να συγκρατηθώ και να μην κάνω αγορές, έβαλε ο διάολος το ποδάρι του και ξόδεψα καμια 40αρια ευρώ (βασικά απο τη στιγμή που τα πήρα μαζί μου τα χρήματα ήταν τελειωμένη υπόθεση). Και λίγα ήταν, πάλι καλά που δε πήρα περισσότερα.

Χάρηκα που είδα τις γνωστές φάτσες για άλλη μια φορά.

Ωραία στην έκθεση και πράγματι η αίθουσα με την ιστορία των κομικς ήταν πολύ ενδιαφέρουσα…το καλύτερο βέβαια ήταν ο Ντόναλντ :smiley: κρίμα που δεν είχε τίποτα άλλο από τα παπιά…
…επίσης χάρηκα που γνώρισα Ellanor και Lupin :slight_smile: (Lupin περιμένω το thread :roll:)

Θα συμφωνήσω πως η αίθουσα με την ιστορία και την προβολή αυθεντικών έργων ήταν που με κέρδισε. Πραγματικά αν και δεν είμαι fan των comix, ενθουσιάστηκα πολύ.

Αλλά γενικά η έκθεση δεν μου άρεσε, καθώς δεν είχε καθόλου ευρωπαϊκό σχέδιο(αν εξαιρέσουμε το ελληνικό) και ψιλό-απογοητεύτηκα, καθώς είμεθα φαν του.Αμερικάνικο και Ιαπωνικό μόνο.
Σε σημείο να πηγαίνω σε έκθεση comix και να αγοράζω βιβλίο:roll:
Επίσης την περίμενα λίγο πιο μεγάλη και με περισσότερα πράγματα.

Χάρηκα και εγώ που είδα ellanor, και lupin και μετά την φίλη μας την mac.
Καλά περάσαμε, ελπίζω καλύτερα του χρόνου.

Hellena, έχει πλάκα που επιμένεις οτι με “γνώρισες” σήμερα. :stuck_out_tongue:

Όσο αφορά τη σχετική απουσία ευρωπαικού κόμικς (αν εξαιρέσουμε τους Έλληνες φυσικά), ακόμα και απο την αίθουσα με την ιστορική αναδρομή, οκ, αν σκεφτούμε οτι ήμασταν στην ελληνοαμερικάνικη ένωση εξηγείται εύκολα. Τα αυθεντικά που έφεραν πχ θα ήρθαν κατευθείαν απο κανένα μουσείο στις ΗΠΑ, όπου και είναι λογικό να έχουν τα “δικά τους” μόνο.

βασικα η εκθεση ηταν για την ιστορια του αμερικανικου κομικ:wink:

ομορφα ητανε,κριμα που τελειωσε…επρεπε γαμωτο να αρπαξω ρομιτα τζουνιορ απο γιακα,οταν τον ειδα στα 5 μετρα να παει να μπει στο αμαξι και να την κανει…χαρηκα και γω που γνωρισα ελενα,ειδα εηντελ,ελλανορ και γκομενακι μακιντος…αντε και του χρονου τωρα…η χαρα του νερντ τελειωσε:(…

Όχι, ούτε καν. Τότε δεν θα είχαν ούτε ιαπωνικό. Δίπλα στα ταμπελάκια κάθε εκθέματος έγραφαν πως όλα είχα έρθει από ένα πανεπιστήμιο στην Ιρλανδία.
Οπότε δεν είναι αυτό.[-X[-X[-X

Αυτό που είπε ο queen rulez συν οτι μη ξεχνάμε πως τα manga έχουν απίστευτη πέραση στις ΗΠΑ.

edit. Αλλά ναι, αν επιμένεις, ήταν επειδή η έκθεση ήταν ΣΑΠΙΑ και οργανωμένη για να σου τη σπάσει. :stuck_out_tongue:

ΣΑΠΙΑ καλά το είπες! Άκου εκεί ιαπωνικά, πφφ. Τι να πεις, κατάντια, μόνο αυτό.

νιωσατε και εσεις μια ανατριχιλα βλεποντας το εξωφυλλο του MAD,το αυθεντικο εξωφυλλο του μπαρκς,το στριπακι του γκοντφρεντσον,τον πινακα(;)απο το maus και τα υπολοιπα?

μα δε θυμάμαι πότε σε γνώρισα πρώτη φορά :-s :oops: …

ελπίζω πάντως του χρόνου να γίνει πουθενά αλλού και να έχει κ μπόλικο ευρωπαϊκό…

Ήταν πριν γραφτείς στο φόρουμ, γι’ αυτό. Και γω η αλήθεια είναι πως δεν θα σε θυμόμουν αν δεν ήξερα ποιά ήσουν όταν γράφτηκες.

Μόνο ανατριχίλα? Βασικά καθόμουν και τα μελετούσα, έβλεπα τις τεχνικές, τα σβησμένα μολύβια απο κάτω, τις διορθώσεις, τα σημεία που τα είχαν κόψει και κολλήσει εκ νέου απο πάνω… δέος. Το Maus δεν ήταν πίνακας, μια ειδική τεχική εκτύπωσης ήταν αλλά δε θυμάμαι τι.

μονο ενα πραγμα θα ηταν πιο ανατριχιαστικο.πριν 6 χρονια νομιζω που ειχαν ερθει ολες οι ελαιογραφιες του μπαρκς,με αφορμη τον εορτασμο των δυο χιλιαδω τευχων του μικυ μαους.τοτε ομως εγω δε διαβαζα κομιξ δυστυχως:(

πηρε κανεις το βιβλιο του brunetti απο το fest ? μα ποσο ΣΑΠΙΟ ηταν !!!