Dagger ? Give 'Em What They Want 3:04
D.D.T. ? Let The Screw… 3:44
Sadwinder ? Feed The Fire 3:27
Fist ? Killer 3:17
Witchkiller ? Who Are We? 3:05
Stormbringer ? Got To Be Cruel 3:40
Galleon ? Wasting Time 4:03
Heavenknox ? Look In The Sky 3:48
Tzar ? Born To Rock 3:01
Creepy Family ? Midnight Warrior 3:51
[U][B]ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ[/B][/U]
Α Diamond Hidden In The Mouth Of A Corpse (1985)
Hüsker Dü ? Won’t Change 1:59
David Johansen ? Johnsonius 5:20
John Giorno Band ? Scum & Slime 4:04
William S. Burroughs ? Excerpts From “The Western Land”: The President, Colonel Bradford, Every Man A God 5:36
Sonic Youth ? Halloween 5:02
Cabaret Voltaire ? Dead Man’s Shoe 6:05
Diamanda Galás ? Excerpt From “Eyes Without Blood” 2:42
Coil ? Neither His Nor Yours 2:48
Michael Gira ? Game 1:55
David Van Tieghem ? Out Of The Frying Pan… 2:15
Jessica Hagedorn & The Gangster Choir ? Tenement Lover 6:45
Κατά τ’ άλλα οι περισσότερες αγαπημένες συλλογές όταν ήμανε μικρός ήταν σε κασέτες και δεν επρόκειτο για επίσημες κυκλοφορίες, οπότε νομίζω δεν έχει νόημα να τις πούμε.
[B][U]the history of music for nations & rise above records[/U][/B]
spiritual beggars - blind mountain
cradle of filth - a gothic romance
entombed - to ride shoot straight and speak the truth
orange goblin - land of secret dreams
paradise lost - sweetness
electric wizard - stone magnet
candlemass - dark are veils of death
arcturus - alone
cathedral - all your sins
elend - apocalypse
spiritual beggars - save your soul
είχα πάθει πλάκα τότε…πρώτη επαφή με entombed, orange goblin, electric wizard, arcturus, cathedral.!!!
ειδικα τα δυο συνεχόμενα entombed - to ride shoot straight and speak the truth //
orange goblin - land of secret dreams με ειχαν ξετινάξει.!!
[B]WE ARE FREE[/B] - από την δική μας [B]Playfalse Records[/B]
Στο ιντερνετ δε τη βρισκω πουθενα, μου τη δανεισε φιλαρακι.
[B]Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η[/B]
[B]Συγχρονο ευρωπαικο punk rock / hardcore[/B] και τα μυαλα στα μπλεντερ. Πρεπει να ναι σχετικα καινουρια. Καποιες μπαντες: despite everything, jet market, dead vows, scheisse minelli, brat pack, deathbed, plague mass, astpai και πολλα ακομη λιγοτερο γνωστα ονοματα απο χωρες οπως: NL, FR, RU, UK, SE, BE, DE, SL, LT κ.α.
Την παραπάνω DIY συλλογή την κατέβασα πρόσφατα από το [U]mutant sounds[/U]. Βασικά μου κέντρισε κατευθείαν την προσοχή λόγω και της χρονολογίας (τότε γεννήθηκα)! Πρόκειται για παγκοσμίως άγνωστα γκρουπς της Αγγλίας που κινούνται στον χώρο του ποστ πανκ, new wave. Έχω πάθει πλάκα να το πώ;;; Απίστευτα! Grym, worst enemy, iron_aris, somnambulist, και όποιος άλλος γουστάρει τσεκάρουν!
Μου κάνει εντύπωση που πέρα από τους void (όπου απλά παίζει να χω βυνίλιο από άλλους void), αγνοώ όλες τις υπόλοιπες μπάντες ακόμη και ως ονοματα! To check λοιπον
Από τις συλλογές που δείχνουν το εύρος και τη ποιότητα της underground Black metal σκηνής στην Ελλάδα σήμερα. Την έχω ακούσει σχετικά λίγες φορές και πρέπει να τη λιώσω περισσότερο, ειδικά για μπαντάρες όπως οι Nadiwrath, Burial Hordes και άλλες.
ΘΕΙΚΗ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΣΥΛΛΟΓΑΡΑ! Την έχει φχαριστηθεί η ψυχή μου και δε τη χορταίνω. Τραγουδάρες του άλμπουμ το Φευγάτος των Ριχτερ, Kung Fu Master από Αμολα Καλουband, Μη Μιλάς από τους ΘΕΟΥΣ Πλοκάμι Του Καρχαρία, Ένα Τσιγάρο Από Τα Βαριά από το Διονυσάρα τον Κοτσάκη, η διασκευή στο Μπάμπη Το Φλου από τον Δημήτρη Δημητράκα και ας μη μιλήσω για τη μπαλαντάρα Που Να Σαι από τη Χριστίνα Μπράτουσκα. Ειλικρινά γαμάει!
Χαχαχαχαχαχα γαμάτος! Για μια στιγμή νόμιζα ότι έγραψα εγώ κάτι λάθος και λέω “τι διάολο?” αλλά ντάξει το λάθος είναι λές και το γραψε ψευδός (Ζαν Κλόντ από Μαύρα Μεσάνυχτα και έτσι) :lol::lol:
Επειδή πιστεύω πως είναι σχετικό με το θέμα, δεν ανοίγω καινούριο thread. Απλά θέλω να μάθω τη γνώμη σας σχετικά με compilations που περιέχουν κομμάτια μόνο ενός καλλιτέχνη. Υπάρχουν άτομα που προτιμούν να πάρουν το compilation προκειμένου να έχουν τα πιο “γνωστά” κομμάτια και να θεωρούνται καλυμμένοι. Υπάρχουν άλλοι (στους οποίους περιλαμβάνομαι κι εγώ) οι οποίοι σιχαίνονται τα compilation, δε βρίσκουν λόγο ύπαρξής τους και προτιμούν να πάρουν την κάθε κυκλοφορία ξεχωριστά, πολλές φορές και για συλλεκτικούς λόγους.
Μερικές εξαιρέσεις για εμένα αποτελούν μόνο συλλογές με δυσεύρετα πλέον demos ή ακυκλοφόρητα κομμάτια, όπως η συλλογή των Darkthrone που βγήκε πρόσφατα και περιλαμβάνει και τα 4 demos σε μία κυκλοφορία.