Converge - Axe to Fall

Επιτελους ! Ηθελε λιγο νεο Converge το system μου .
Καλα το artwork μαμει οπως παντα

γαμω.να κανουν και περιοδεια να ρθουν και ελλαδα γτ τους εχασα περυσι.

Preorder

http://www.deathwishinc.com/estore/merchant.mvc?Screen=CTGY&Store_Code=D&Category_Code=PRE

Είχαν πέσει οι servers τους για αρκετή ώρα!!!

Ποστάρω ολόκληρο το bulletin από το myspace.

[spoiler]We’ve set up two great places where you can Pre-order Converge Axe To Fall CD/LP and Pre-order Packages:

Converge E-Store

This is the brand new Converge E-Store, directed by the band and powered by Kings Road Merch.

Converge Axe To Fall Pre-orders here include:

CD Only
CD and T-Shirt
CD and Silkscreened Print
CD, T-Shirt, and Silkscreened Print
12" LP Only (Exclusive color to the Converge E-Store)
12" LP (Exclusive vinyl color to the Converge Estore) and T-Shirt
T-Shirt Only

Notes:

This T-Shirt is Part 1 of a 3 Part Axe To Fall Apparel series, and it is only available in the Converge E-Store.

The vinyl color of Axe To Fall available through the Converge E-Store will not be available anywhere else, ever.

The Silkscreened Print is limited to 1000, and is only available through this Pre-order package in the Converge E-Store.

CD versions of all Converge titles are now in stock, and new and classic Converge apparel are coming in daily, keep an eye out.

DW E-Store…

The DW E-Store is one of the best places to buy punk/​hardcore/​metal releases and apparel anywhere.

Converge Axe To Fall Pre-orders here include:

CD Only
12" LP Only (Three awesome vinyl colors, all exclusive to the DW Estore)
12" LP and T-Shirt
T-Shirt Only

Notes:

This T-Shirt is Part 2 of a 3 Part Axe To Fall Apparel series, and it is only available in the DW E-Store.

The 3 vinyl colors of Axe To Fall available through the DW E-Store will not be available anywhere else, ever.[/spoiler]

Άμα έκανα preorder τώρα θα αγόραζα σίγουρα το tshirt της deathwish μαζί με το 12", αλλά ήλπιζα να βγάλουν και κανά hoodie μιας και αρχίζουν τα κρύα.
Περιμένω και το preorder για το jane doe όπου ελπίζω να το βγάλουν και σε αφίσα.

Leakαρε στα 192, το οποίο είναι transcode.

Θα περιμένω να βγει σε καλή ποιότητα για να τ’ακούσω.

Κανείς ακόμα? Είμαι σίγουρος οτι αρκετοί το έχετε ακούσει.

Λοιπόν το λαστ τρακ είναι το τραγούδι της χρονιάς. 2009. Το καλύτερο. Και το πιο καλό απ’όλα. Στο τσατ ρουμ έχει βουήξει ο τόπος, όλοι αποθεώνουν. Wretched World λοιπόν, μπρεης φορ επιξ.

Οφ τοπικ,ετυχε να ακουσω διακσευη των Converge στο disintegration (cure) και με επιασε ριγος στην ραχοκοκκαλιά…Διασκευη με ολη την σημασια της λεξης…

Το κατεβαζω τωρα.Εχω διαβασει και εγω τα καλυτερα.
Για να δουμε…

cruel bloom = !!!

πωπω converge + steve von till ειναι εξωπραγματικη συνεργασια
τυχεροι οσοι πετυχουνε κοινη περιοδεια

εδιτ : απο βικι οι συμμετεχωντες και σε ποια κομματια

* "Axe To Fall" features Blacklisted's George Hirsch providing backing vocals.
* "Effigy" features Cave In's Steve Brodsky on lead guitar, Adam McGrath providing additional guitar and J.R. Connors performing drums.
* "Wishing Well" features Disfear's Uffe Cederlund performing lead guitar and backing vocals.
* "Cutter" features John Pettibone on backing vocals.
* "Cruel Bloom" features Neurosis' Steve Von Till providing lead vocals.
* "Wretched World" features Genghis Tron?s Mookie Singerman providing lead vocals.

Σας γαμαει ο δισκος σκληρα!!

Ακούς το Dark horse και μπαίνεις εδώ

Και με το Wretched world έξοδος από εδώ

Στο ενδιάμεσο έχεις ακούσει και Worms Will Feed (σοκ), Wishing Well, και Cruel Bloom (δέος).

Αν και είναι νωρίς να πεις με 3 ακούσματα, μιλάμε για επίπεδο Jane Doe.

Το ριφ του Dark Horse απλά δεν υπάρχει!

Δείτε το βίντεο του Axe to fall εδώ

Πιο άρρωστο βίντεο από το downpour δύσκολα θα βγάλουν βέβαια.

BTW τον τίτλο worms will feed τον είχαν δώσει πρώτα στο γαμάτο tshirt (που έχω :D)

Όπως έλεγα και στους συμφορουμίτες στο πάρτυ, το άλμπουμ βαράει με ρόπαλο του baseball. Σε κάθε ακρόαση υποτροπιάζεις όλο και περισσότερο, βρίσκεις και το επόμενο αγαπημένο κομμάτι, μιλάμε για τεράστια δουλειά. Ακούστε το όπως και δήποτε.

Τρίτη ακρόαση αυτή τη στιγμή που ποστάρω.

Μα τα χίλια βουβάλια, τί υπερδίσκαρος είναι αυτός;

Μήπως βρήκαμε το άλμπουμ της χρονιάς;

Όταν συνέλθω από την πρώτη ακρόαση θα γράψω…

γαμαει!!

αποδεικνυουν γιατι ειναι οι καλυτεροι!!!απλα πραματα!!

Παλι ρεζιλεψαν ολους τους υπολοιπους!!! Δν υπαρχει απλα ο δισκος!!

Δεν το’χω ακούσει ακόμα γιατί αυτό τον καιρό δεν είμαι στη ΦΑΣΗ, αλλά ο τίτλος φέρνει συνειρμούς… :roll:

Αυτό ακριβώς αποτυπώνει το πνεύμα του δίσκου.

Ναι!

Εγώ το άκουσα μια φορά βιαστικά.

Και λέω να το ξαναδοκιμάσω σιγά σιγά, ένα κομμάτι τη φορά, μην πάθω και τίποτα!

:lol::lol: