Παντως δεν υπαρχει λογος να απαρνηθει κανεις τον -core χαρακτηρα των Converge αποκαλωντας τους αμιγως metal. Δεν ειναι metal μονο
συμφωνω
ειναι πολυ παραπανω απο core και απο metal
ειναι converge
Εντάξει, δεν γίνεται.
Εδώ και ένα μήνα ακούω το Axe to fall και το Jane Doe (το οποίο βρήκα τώρα) εναλλάξ και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έχει αντέξει στο cd player πάνω από 2 ακροάσεις, πριν με πιάσει σύνδρομο στέρησης CONVERGE.
Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συμβάλλω στο θρεντ με κάποια άποψη πιο εμπεριστατωμένη μουσικά, αλλά και να έπρεπε, δεν μπορώ.
Υπαρχουν κάποια συγκροτήματα και κάποια άλμπουμ, ανεξάρτητα από μουσικό είδος, που είναι καθαρή ενέργεια. δηλαδή κάτι παραπάνω από μουσική. ενέργεια. ένα από αυτά είναι οι CONVERGE…
(παραληρώ, εντάξει, sorry!)
τωρα το ακουσα και εγω,δεν ειχα ξανακουσει converge.Γαμει κωλους το δισκακι και εχει και τους θεους cave in ως guests!
Jane Doe ASAP :!:
Τον άκουσα τον δίσκο, και αν και δεν είμαι του συγκεκριμένου είδους, θέλω να τον ξανακούσω, και σίγουρα αυτό κάτι είναι:):!:
Το 10αράκι από το χάμερ δεν το κατάλαβα ίσως γιατί δεν είμαι τόσο αυτού του ήχου:):!:
Από το pitchfork
[I]Welcome to 5-10-15-20, where we talk to artists about the music they loved at five-year interval points in their lives. Maybe we’ll get a detailed roadmap of how their tastes and passions helped make them who they are. Maybe we’ll just learn that they really liked hearing the “3-2-1 Contact” theme song over and over when they were kids. Either way, it’ll be fun.
For this edition, we spoke with Converge guitarist and metal producer extraordinaire Kurt Ballou, 35.[/I]
Μόνο του κερτ μπάλου έχει βγει ή και αλλονών?
Είναι το πρώτο και είναι μόνο του μπαλού
χαχαχ
έχω περιέργεια κάνας μπάνον τι θα πει
ε ΝΑΙ λοιπόν, ασελγεί ξεδιάντροπα στα αυτάκια σας (μας)
Νταξει ο δισκος αυτος ειναι must για καθε ανθρωπο που λεει οτι ακουει ακραια μουσικη.Απλα γαμαει.Μετα την 3η φορα που θα τον ακουσεις,σταματας να σκεφτεσαι και απλα…ακους.
Και πού ξέρεις εσύ τι γίνεται μετά την 3η φορά ΒΡΕ?
μετα απο 2 ακροασεις του δισκου στα καπακια μπορω να πω οτι δεν με εξεπληξε οσο το jane doe…μαλλον λογικο ομως γιατι με το jane doe ηταν η πρωτη επαφη μου με την μπαντα…γενικα δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα…παντως αποτι φαινεται απτις 2 δουλειες τους που εχω ακουσει μπορουν να προσφερουν ακομα και αλλες δισκαρες στο μελλον ακολουθωντας 1 καθαρα προσωπικο ηχο-(προσωπικα το θεωρω το μεγαλυτερο συν για 1 μπαντα να εχει δικο της ηχο και να γινει επιρροη αλλων στο μελλον)…καλυτερες στιγμες στν δισκο dark horse- damαges - cruel bloom -wretched world…ακολουθουν slave driver-cutter-wishing well-worms will feed…
Εγώ πρώτη φορά άκουσα Converge τις προάλλες και συγκεκριμένα αυτό τον δίσκο… Πολλά χαστούκια έφαγα τελικά από την αρχή ως το τέλος του δίσκου…Και μετά από 4-5 ακροάσεις μπορώ να πώ ότι αυτό λέγεται ΜΟΥΣΙΚΑΡΑ!
Τραγικός δίσκος, τραγική μπάντα. Ηχορύπανση!!!
Λεω και γω,που χαθηκε αυτος.
Παιδια ποσο περιπου κανει αυτο στα μετροπολις ξερετε?Η εστω μπορω να δω καπου τιμες?Η να προτιμησω play.com?
To stand in your shadow is to be home