Corey Taylor.. Man or Monster? Solo Album!

[CENTER][SIZE=“4”]Είμαι στην δουλειά και βαριέμαι αρκετά. So, είπα να ανοίξω ένα thread για τον favorite artist μου.
[/SIZE]

[SIZE=“2”]Πρόκειται για ένα άτομο with a lot of !@#$ing energy και πολύ καλή φωνή (για μένα).[/SIZE]

[SIZE=“5”]Bands[/SIZE]
[SIZE=“4”]Slipknot[/SIZE]

[SIZE=“4”]Stone Sour[/SIZE]

[/CENTER]

[SIZE=“2”][CENTER][B]So, ο Corey σκέφτεται να ανοιχτεί κι άλλο, κάνοντας ένα solo album έχοντας ήδη πολλά τραγούδια που περιμένουν.

Corey sais “Είναι κάτι που θέλω να κάνω για τον εαυτό μου. Είναι κάτι που πρέπει να κυκλοφορήσω (για το album) πριν σκεφτώ να κάνω οτιδήποτε άλλο… Και στις δύο μπάντες είμαι πολύ περιορισμένος στο πως μπορώ να γράψω και για την ακρίβεια τι μπορώ να γράψω. Η ομορφιά ενός solo album είναι το οτί μπορώ να γράψω ό,τι τύπο τραγουδιού θέλω.”
“Ξέρω οτι το έχω αυτό το album που πρέπει να κάνω, και είμαι το άτομο που αν δεν το κάνω τότε θα με κρατήσει πίσω σε όλα τα άλλα πράγματα που θέλω να κάνω. Απλά ξέρω οτι πρέπει να το κάνω αλλιώς δεν θα επεκτείνω τις δραστηριότητές μου.”
“Αρνούμε να δεχτώ το γεγονός οτι δεν μπορώ να κάνω το είδος μουσικής που θέλω.
Πιστεύω πως όλο αυτό πήρε κανα λεπτό στους fans για να το καταλάβουν αλλά τώρα είμαι σε σημείο οπού μπορώ να κάνω τα πάντα και οι fans θα το πάρουν στα σοβαρά.”
Επίσης λέει οτι έχει γράψει τραγούδια που δεν ταιριάζουν σε καμία απο τις 2 μπάντες, άλλος ένας λόγος για την ανάγκη του αυτή να κυκλοφορήσει αυτό το solo album.
[/B][/CENTER][/SIZE]

Ανυπομονώ αρκετά γι’ αυτό το album μιας και πάντα θαύμαζα την δουλειά του Corey.

Και μην αρχίσουν τα flamings για Slipknot[-X Αναφέρομε αποκλειστικά στον Corey ως Vocalist…:slight_smile:
Ακόμα και εγώ σαν fan των Slipknot μπορώ να πω οτι πιό πολύ αυτό που με τραβάει είναι ο Corey και τα φωνητικά του8)

Η μετάφραση έγινε απο εμένα οπότε, τυχών λάθη τα φορτώνομε εγώ:)

Πηγές: Billboard, Wikipedia.