Coroner live in Greece: 17 Δεκεμβρίου Gagarin Aθήνα, 18 Δεκεμβρίου Mylos Club Θεσ

Καλύτερα να ρωτήσεις τα αυτιά σου my friend, γενικά ο ήχος τους χωρίζεται σε 3 περιόδους, στα πρώτα τρία άλμπουμ παίζουν ξερό υπερτεχνικό thrash με κορωνίδα το No More Colour για τους πιο πολλούς, Mental Vortex όπου θα ακούσεις τον πιο σφιχτό thrash from the future ήχο και τέλος το Grin όπου αφήνουν λίγο τις ταχύτητες γιατί ο ήχος και η ατμόσφαιρα που βγάζουν και μόνο, αρκεί για να σε στείλει στο υπερπέραν.

ΡΕ ΔΕ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ…

@Nightsky: Ήρθες βρέ τελικά?

τα μπλουζάκια τέλειωσαν στην αθήνα ή δεν έφεραν καθόλου; (ο μόνιμος καημός μου)

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ LIVE.Όλα τα λεφτά οι Coroner!
Βέβαια μας γκάστρωσαν μέχρι να βγουν,αφού ανέβηκαν 22:55 στη σκηνή,αλλά βίασαν!
Εκπληκτική απόδωση που θα η΄ταν ακόμα ανώτερη αν ο ήχος ήταν καλύτερος(εγώ που ήμουν κάγκελο δεν άκουγα καθαρά.Στη συνέχεια ο ήχος έγινε κάπως καλύτερος βέβαια…).
Έπιασα και μπακέτα από τον Marky Edelmann!!!
ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ CORONER ΣΤΟ 8BALL ΜΕΤΑ ΤΟ LIVE ΤΕΛΙΚΑ;

Εγω πηγα νωρις γι αυτο το λογο, πηρα ενα μπλουζακι αλλα ενα νουμερο μεγαλυτερο απ το κανονικο, θα παιξει κοψιμο :stuck_out_tongue:
Γενικα ειχε πολυ λιγα και σε λιγα μεγεθη οποτε νομιζω λογικο στη Θεσ/νικη να μην ειχε τπτ

αν ήθελαν να τα κονομήσουν έπρεπε να κάνουν καμιά 200αριά αντίτυπα του Grin και να τα φέρουν μαζί

Mονο 200???
Δεν ξερω ποσοι απο οσους ηταν στις συναυλιες εxoyν το [B]αυθεντικο [/B]grin

εγω εχω τουλαχιστον την αυθεντικη No more Color :stuck_out_tongue:

ρε μια αφισουλα ρε καποιος, θα σας τα πρηζω μεχρι να βρεθει καποιος…

χωρίς πλάκα, αν έφερναν σινδίζ και αρκετά t-shirts, πιστεύω πως θα βγάζανε πολύ περισσότερα από την αμοιβή τους…

CD που να τα βρούν, ας είναι καλά η Noise…μόνο ebay και online γενικά…30 και πάνω τα No More Colour, Grin και Mental Vortex σε καλή κατάσταση, το Grin και Mental Vortex μόνο bootleg βρίσκεις με 10-20 και λές και ευχαριστώ…μόνο τα Punishment και R.Ι.P. βρίσκεις σε νορμάλ τιμές, reissues όμως όχι original. Όπως και νά χει κατεβάστε τα μέχρι να τα κυκλοφορήσει η Universal, γιατί θα το κάνει, είναι τρελοί φραγκοφονιάδες (η Universal…)

Moυ βαζεις μαχαιρι στην καρδια :stuck_out_tongue:

Τι ειρωνία της τύχης…
Εγώ είχα ανοίξει πριν κάποιο καιρό αυτό το thread, και τελικά, αν και είχα αγοράσει εισητήριο από τους πρώτους κιόλας, δεν μπόρεσα να πάω στο live, καθώς εκείνη τη μέρα η σκουληκοειδής απόφυση δεν μπορούσε να περιμένει και με έριξε στο πάτωμα…:frowning:
Μόλις τώρα γύρισα από το νοσοκομείο και βλέπω μερικά ποστς…Χαίρομαι που περάσατε καλά και μας επισκέφτηκε επιτέλους μετά από τόοοοοσα χρόνια αυτό το τεράστιο συγκρότημα, αν και ήμουν στο κρεβάτι (ή μάλλον στο χειρουργείο) του πόνου…

Ήταν γραφτό να μην μπορέσω να ζήσω τον τελευταίο συναυλιακό σταθμό του 2011 (πάλι καλά που ήμουν Karma to Burn μια μέρα νωρίτερα, ούτε αν το σκεφτώ να το έχανα και αυτό). Ο Γενάρης όμως θα με βρει και πάλι στις επάλξεις…

Ελπίζω να μην περάσετε ποτέ ότι πέρασα εγώ Σάββατο και Κυριακή και να χαίρεστε πάντα καλά και ποιοτικά live. :stuck_out_tongue:

μιας και βρηκα και εγω χρονο ας ποσταρω τις εντυπωσεις μου απο το λαιβ.ξεκινησα να ακουω μεταλ σχετικα αργα σε σχεση με καποιους αλλους το GRIN ομως ηταν απο τα πρωτα thrash αλμπουμ που ακουσα και απο τοτε αν και ακομα δεν ηξερα σχεδον τιποτα μου ειχε κολλησει.οταν ανακοινωθηκε το λαιβ λεω θα παω αν τα καταφερω.το εισιτηριο το εβγαλα σχετικα αργα λογω ελλειψης χρηματων μαζι εβγαλα και για sabbath αλλα μην κραξετε περισσοτερο ευχαριστηθηκα οταν ειδα το ticket τον coroner παρα τον sabbath.δεν εχω δει sabbath θα ειναι η πρωτη μου φορα.λοιπον το σαββατο ειδα μια μπαντα επανασυνδεμενη αλλα ηταν απο τις λιγες φορες που ενιωθα οτι δεν ειναι για τα λεφτα και μονο.ηχητικα εσκιζαν εκτελεστικα το ιδιο.διαβασα καποια σχολια οτι δεν ειχαν καλο ηχο.εγω ημουν στον εξωστη και ο ηχος ηταν καμπανα εκτος απο ενα σημειο που μπουκωσε η κιθαρα και ακουγοταν ενα βουητο.δεν πιστευα αυτο που εβλεπα.και γουσταρα ακομα πιο πολυ γιατι εβλεπα τον κοσμο να γουσταρει τρελα με αυτο που εβλεπε.δεν ξερω αλλα το σκηνικο ολο μου εβγαζε πολυ underground και true φαση.ουτε ποζεριλικια απο μεριας του συγκροτηματος ουτε τιποτα.δεν ειδα κεφαλι που να μην εστω κουνιεται.ειμαστε τυχεροι που καταφεραμε και ειδαμε μια τετοια μπαντα τοσο μα τοσο αδικημενη και κανουν καριερα τωρα στην μουσικη κατι emo gay συγκροτηματα.κλεινοντας οποιος ξερει να με βοηθησει που μπορω να βρω μπλουζακια coroner γιατι εκανα την μαλακια και δεν πηρα.ευχαριστω εκ των προτερων.

Ετσι απλά, αυτή είναι η δύναμη των Coroner και πάντα αυτό ήταν, μουσικά και γενικά, γιαυτό και δεν θα ξεπεραστούν ποτέ, γιαυτό και περιμέναμε 20 χρόνια για να [U][B][SIZE=“5”]ξαναχεστούμε [/SIZE][/B][/U]από τη χαρά μας.

καποιος που να ξερει που να βρω καμια μπλουζα?

Υπάρχουν άφθονες reprint από όλους τους δίσκους. Στο ebay με buy it now σε μια χαρά τιμές.

Αν θες ορίτζιναλ εποχής πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη (40άρι και άνω).

Υπάρχει διαθέσιμη No More Color (φωτογραφία της μπάντας μπροστά) σε εξαιρετική κατάσταση. Πικς απόν ρικούεστ.

Aν μου βρεις του R.I.P. και κυριως του Grin σε κερναω ο,τι θες! :stuck_out_tongue:

σε περίπτωση που δε θες ορίτζιναλ εποχής που λέει ο βικ, πάρε ένα τηλέφωνο στον αλόουν μήπως και κάνεις τη δουλειά σου.

http://alone.gr/html/TSC.htm

Χα, δύσκολα, πολύ δύσκολα. Γενικώς είναι δύσκολοι οι Coroner αλλά αυτά τα δύο άλμπουμ ειδικά είναι τα δυσκολότερα. Το RIP υπάρχει και σε reprint του 1991, όχι ότι είναι και εύκολο να το βρεις και αυτό.

Εγώ έχω μια καλή Mental Vortex και την No More Color που έλεγα (δεν με τρελαίνουν οι περισσότερες μπλούζες με την μπάντα μπροστά).

A, ναι, αυτές είναι που είχα υπόψιν. Ωραίες είναι. Και πολύ πιο φτηνές! :wink:

:lol:

Tι μαλακας για τ-shirts λεγατε, εγω νομιζα για cd…

Ooook, κοπηκα! :stuck_out_tongue: