Coroner

Τα πρώτα 2 λεπτά είναι απολαυστικά και καταιγιστικά. Ωραία το πανε (λέω από μέσα μου) Και κάπου εκεί στη μέση του τραγουδιού έρχεται το επικό κόψιμο στο ριφφ και η αλλαγή του ρυθμού. Είναι η στιγμή που νιώθω κόψιμο στον ποπό μου και λερώνω το βρακάκι μου.

Η αναμονή και η προσμονή έχουν χτυπήσει κόκκινο συναγερμό

1 Like

Ναι γιατί θυμίζουν το Blackened.

2 Likes

Ποιό;;;;;;

Τα πρώτα 2 λεπτά μού θυμίζουν Blackened, αυτό λέω.

α οκ…

Είμαι στην 10η ακρόαση (repeat),δεν έχω ανιχνεύσει Blackened

Τι…ήταν…αυτό ??? :open_mouth:

1 Like

Ειπες και κατι σωστο. Πανομοιοτυπο το βασικο ριφφ στην εισαγωγη, δε θα ελεγα τα πρωτα 2 λεπτα. Ωραιο τραγουδι οπως και να χει.

1 Like

Καλώς τα μάτια μας τα δυό.

1 Like

Απότι φαίνεται το Dissonance Theory εμφανίστηκε πρόωρα στα γνωστά λημέρια.

2 Likes

Ούτε απ 'έξω δεν περάνω από εκεί. Φοβάμαι :face_in_clouds: :grimacing:

Επισήμως αύριο βγαίνει αυτό :

4 Likes

Ακόμα ένα διαμάντι στη μικρή, αλλά άψογη, δισκογραφία τους. Άξιζε η αναμονή. :wink:

4 Likes
5 Likes

Νόμιζα συμμετέχει ο Καιάδας έτσι όπως φαίνεται στο thumbnail.

Μπαίνοντας αργά και σταθερά σε χρόνους ελβετικούς.

Μ’ άρεσε πολύ η τοποθέτηση σχετικά με την επιλογή της παραγωγής.
Καταλαβαίνω και τον @hokam , λείπουν αυτά τα ηχητικά ξυράφια, αλλά μ’ αρέσει αυτό που ακούω ως Coroner στο σήμερα. Συνάδει και με την παραδοχή του Τόμι, πως μεγάλωσε και δε γίνεται να συνθέσει, όπως στο “No More Color”.

8 Likes

…κι όπως μας είπε, οποιος θελει ας παει να ακουσει τα παλιά αλμπουμ!

9 Likes

Ίσως όχι απλά η καλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς, αλλά (θα) μιλάμε και, ίσως, για την καλύτερη επιστροφή στις δισκογραφικές επάλξεις ετών -ναι, υπάρχουν κι άλλοι δίσκοι για συγκρίσεις, αλλά…- και δεκαετιών.

Συνηθισμένη ατάκα το “σα να μην πέρασε μια μέρα” και δεν το 'χα σκοπό, αν και ταιριάζει γάντι στην περίπτωσή τους. Περάσαν, λοιπόν, μέρες, μήνες και χρόνια για να φτάσει αυτή η στιγμή. Και αξίζει.

Τρώει η μάνα και του παιδιού δε δίνει.
Το αστείο είναι ότι το μεσημέρι παρήγγειλα το βινύλιο για να το κάνω δώρο από το metal era και στην αγορά μου έλεγε “κερδίστε 87 riffs”.

Όταν ο ευσεβής σου πόθος λαμβάνει “σάρκα και οστά”.

6 Likes

Μόλις το έβαλα και σταμάτησα ήδη στο 3ο κομμάτι για να μπω στο τοπικ και να γράψω κάτι… ΤΟΣΟ μ’ ενθουσίασε.

Απομένει να δούμε αν είμαι ενθουσιασμένος επειδή ακούω κάτι αναπάντεχο ή επειδή είναι κάτι τόσο ποιοτικό. Σε λίγες μέρες, η ετυμηγορία…

4 Likes

Εν τω μεταξύ, κάθε φορά που είναι να μπει ο Βαρόνος και να σολάρει, είναι λες και δε θα υπάρξει μουσική συνέχεια. Σα να θέλει να το αποτελειώσει. Ευφάνταστο, αδιάψευστο και τρανό υπόδειγμα το “Sacrificial Lamb”. Μπορούμε να κάνουμε λόγο και για συναισθηματικές αλλαγές κατά τη διάρκειά του, και αυτή η ενορχήστρωση από πίσω το απογειώνει ακόμη περισσότερο.

Υ.Γ. Πόσο RUSH μπορεί να χωρέσει στην εισαγωγή του “Consequence”;
Υ.Γ.2. Πόσοι θα 'θέλαν άραγε το “Crisium Bound”, κατά βάση το ξεκίνημά του, να ανήκει στους Machine Head του σήμερα…

5 Likes

Την πατήσαμε παιδιά… δεν θα ακούσουμε κάτι άλλο μέχρι τα Χριστούγεννα

2 Likes