Cradle of Filth - Dusk and her Embrace? the Original Sin

Το Dusk and her Embrace ειναι ενα απο τα αλμπουμ που λατρευω και εχω ακουσει χιλιαδες φορες τα τελευταια 20 χρονια (!).
Με την ανακοινωση του Original Sin, ειχα αναμικτα συναισθηματα καθως οι COF μας εχουν συνηθισει σε ξενερωτα re-release που απεχουν χιλιομετρα απο τα original διαμαντια.

Καπως ετσι δυστυχως κανανε και με αυτη τη κυκλοφορια…
Αυτο που με ενοχλησε περισσοτερο ειναι οτι αλλαξανε στιχους σε ΠΟΛΛΑ σημεια, και ειδικα σε φανς που ξερουν το αλμπουμ απεξω χτυπαει ασχημα. Αλλαξανε και τη σειρα, αλλαξανε και το κοβερ.
Ειναι απιστευτο πως η παραγωγη του 1996 ακουγεται καλυτερη απο αυτη το 2016…
Πολυ χαμηλα τα back vocals, κιθαρες δεν ακουγονται (ολοκληρα σολο χανονται), ορχηστρικα και ντραμς στο θεο και γενικα παρα πολυ βαβουρα(οχι απο τη καλη) και καταστραφηκε ολη η ροη που ειχε το αλμπουμ.
Που ειναι η επικουρα του intro Heaven Torn Asunder?? Beauty Slept In Sodom? εκει που εσκαγε το οργανο εποχης Ρομαντισμου φαση, το κανανε μουσικο κουτι…Tεσπα μη τα θαψω ολα ενα προς ενα, το καταλαβατε.
Μεγαλο φαιλ, ο δισκος εχασε τη ροη που ειχε και τη συνδεσιμοτητα του.
Κατι τετοια releases με δικαιωνουν που σταματησα να ακουω τη μπαντα μετα το Bitter Suites to Succubi.

Τι έγινε, το ξαναηχογράφησαν;

Εεε αυτο δεν ειναι με τις εκδοσεις που ειχαν μεινει στο ραφι γιατι θα εφευγαν απο την Cacophonus (και τους ηχογραφησαν το Vempire για να ξεμπερδευουν απο το συμβολαιο)? Δεν ειναι επανηχογραφηση απ’οσο εχω καταλαβει…

Φίλε δεν νομίζω ότι έχεις ενημερωθεί σωστά για τη κυκλοφορία …δεν είναι επανέκδοση είναι η ΑΡΧΙΚΗ έκδοση του δίσκου πίσω στα 90s η οποία είχε χαθεί για κάποιο λόγο …απευθύνεται φυσικά σε οπαδούς της μπάντας .

Ναι εκανα λαθος στο πως το προσεγγισα. Μαλλον περιμενα να μου αρεσει πολυ και απογοητευτηκα.
Σε εσας δηλαδη πως ακουγεται ?

Λόγος για να ασχοληθώ ξανά με την μπάντα ύστερα από 18 χρόνια. Η λογική συνέχεια του Principle. Δες το σαν το underground, πρώιμο, λιγότερο ρομαντικό και άγαρμπο δίδυμο αδερφάκι του Dusk. Αυτή είναι εξάλλου η αυθεντική πρώτη εκτέλεση και ηχογράφηση του δισκου. Και αν υστερει σε θέμα παραγωγής ή ακόμη και συνθετικά, φωνητικά υπερτερει του Dusk-1996. Απαραδεκτο εξώφυλλο.

Προσωπικα μου ακουγεται ενδιαφερον, οκ δεν ειναι και τραγικες οι διαφορες αλλα εχεις ενδιαφερον να δεις πως θα ακουγοταν το Dusk αμα εβγαινε πριν το split. Στο πιο προτιμω οκ, οταν μιλαμε για εναν απο τους αγαπημενους μου δισκους εβερ που τον εχω ακουσει εκατονταδες φορες τιποτα δεν θα μπορουσε να τον εκθρονισει, αλλα για τους φανς ειναι ενδιαφερουσα κυκλοφορια, αν μη τι αλλο σαν μουσειακο κομματι.

Το νεο εξωφυλλο ψιλοαπαραδεκτο, indeed.

Ενα απο τα καλα ειναι οτι υπαρχουν πιθανοτητες τουρ με το δισκο ολοκληρο.

Καλα αμα γινει κανα τετοιο…

απο οτι προσεξα μερικοι τιτλοι κομματιων ειναι διαφορετικοι
τα κομματια ειναι τα ιδια?
δεν θυμαμαι ολα τα κομματια απο την πρωτη κυκλοφορια